Verzorgende IG Huize Elisabeth

Gaat jouw hart sneller kloppen voor het leveren van persoonsgerichte zorg aan cliënten? Heb jij oog en aandacht voor het welzijn van onze cliënten? Ben jij een enthousiaste collega die van aanpakken weet? Wil jij graag iets voor anderen betekenen? Laten we dan samen het verschil maken en ga bij ons aan de slag als verzorgende (IG) op locatie Huize Elisabeth!

Wij zijn op zoek naar een Verzorgende (IG) om ons op Huize Elisabeth te versterken. Je ziet het unieke van ieder mens en bent in staat een omgeving te creëren die aansluit bij de behoeften van onze cliënten. Het is belangrijk dat je hen motiveert en stimuleert.

Hoe verloopt jouw werkdag?

Dat is aan jou! Hoe ga jij ervoor zorgen dat je samen met je collega’s de bewoners een prettige dag laat beleven…? Naast alles wat je hebt geleerd aan vaardigheden vanuit je opleiding maken we binnen Vughterstede het verschil door juist meer in te steken op de “beleving” van alles wat we te bieden hebben. Dat stopt niet na het geven van de noodzakelijke zorg, maar begint juist bij elk contact wat je met de bewoner aangaat. Een normale dag, denkend vanuit mogelijkheden, persoonsgericht op welzijn: dat is wat we willen!

Wat vragen wij van jou?
 • Diploma Verzorgende (IG)
 • Opmerkzaam
 • Empathisch
 • Flexibele inzetbaar
 • BHV of bereidheid dit te behalen

Wat kunnen we voor jou betekenen?
 • Een uitdagende en afwisselende functie binnen ons team
 • Een inspirerende werkomgeving met ruimte voor eigen inbreng
 • Uren in overleg (minimaal 24 uur per week)
 • Mogelijkheden voor scholing en persoonlijke ontwikkeling
 • Een salaris van maximaal € 3.256,53 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (FWG 35, salarispeil 1 maart 2024, CAO VVT)
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT (o.a. bedrijfsfitness, fietsplan, onregelmatigheidstoeslag, 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering)
 • Een warme, kleinschalige organisatie waar je elkaar makkelijk kunt vinden

En verder..
Door onze eigen keuken wordt er dagelijks kosteloos verse soep bereid voor al onze medewerkers. Wat ook zeker niet mag missen is onze jaarlijkse kerstborrel en Vughterstede themafeest tijdens de Dag van de Zorg. Dit themafeest staat garant voor een heerlijk feestelijke avond met collega’s.

Vughterstede in het kort:
We zijn een woon- en zorgorganisatie voor ouderen. Om er ook in de toekomst voor ouderen te kunnen zijn, kijken we kritisch naar ons eigen handelen en dat van elkaar. We werken samen met de ouderen, hun naasten, vrijwilligers en onze medewerkers. We benutten ieders talenten en doen het echt samen. Zo heeft ieder een eigen rol, met de oudere aan het roer. Met als bestemming: een goed leven in een fijne omgeving!

Vughterstede is heel erg verbonden met de Vughtse gemeenschap. We hebben twee locaties: Huize Elisabeth en Woonzorgcentrum Theresia. Daarnaast verhuren we meer dan 200 seniorenwoningen rondom deze locaties. We zorgen voor mensen thuis en in onze huizen. We zetten ons met meer dan 400 collega’s en 300 vrijwilligers in voor onze ouderen.

Enthousiast geworden?
Stuur dan jouw CV en motivatie naar ons toe, want wij komen graag met jou in gesprek!
Gebruik hiervoor de button ‘solliciteren’.

Heb je eerst nog vragen?
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Marieke Hamers, Locatiemanager Huize Elisabeth. Zij is telefonisch te bereiken op het telefoonnummer: 073-6581199

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Marieke Hamers
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

(Persoonlijk) begeleider EMB/ Verzorgende IG/Verpleegkundige ...

's-Hertogenbosch
12 - 28 uur
Sint Anna

Verzorgende IG (Nachtteam)

Boxmeer
20 - 24 uur
St. Elisabeth Roosendaal

Verzorgende IG / EVV

Roosendaal
16 - 32 uur