Jeugdzorgwerker C | Kleinschalige Open Gemengde Groep | 28-32 uur | Deurne

Wil jij bijdragen aan een team dat stáát? Ben jij kritisch, analytisch en neem jij graag initiatief? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Pactum Jeugdzorg hebben wij met twee groepen de overstap gemaakt naar kleinschaligheid, waarbij individuele aandacht centraal staat. Dit betekent dat in deze twee behandelgroepen maximaal 5 jongeren op de groep verblijven. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen bij het bouwen aan een team dat de doelgroep vooropstelt. 


Pactum zoekt een:

Jeugdzorgwerker C | 28-32 uur

De Pioniers, Deurne


We gaan graag in gesprek welke uren bij jouw situatie passen. Wij bieden minimaal 28 uur en maximaal 32 uur.

Contactgegevens Lisanne Timmer Bellen: 0493-327555, WhatsApp: 06-21910542, email: werkenbijpactum@vigogroep.nlBen jij op zoek naar een uitdagende baan in de jeugdzorg en wil jij werken bij een organisatie die zich inzet voor het bieden van passende behandelingen aan kinderen, jongeren en gezinnen? Dan is werken bij Stichting Pactum misschien wel wat voor jou!

Wat is een kleinschalige groep?

Bij Pactum bieden we kleinschalige groepen voor jongeren van 14-18 jaar met diverse uitdagingen zoals ADHD, autisme of hechtingsproblemen. In ons geschakelde gebouw bevinden zich twee open behandelgroepen, elk voor maximaal 5 jongeren en één crisisplek. Hier ligt de nadruk op persoonlijke aandacht en het stimuleren van activiteiten buiten de groep, maar wordt het groepsproces ook bewaakt middels gezamenlijke activiteiten, maar wordt er ook gezamenlijk gekookt en schoongemaakt. De twee kleinschalige behandelgroepen zitten in hetzelfde gebouw, waardoor er geschakeld kan worden gewerkt. Sluit je aan bij ons team en maak het verschil in het leven van deze jongeren!


Hoe ziet het team eruit?

Bij Pactum vinden we het belangrijk dat jongeren een gestructureerd leven leiden en blijven we de jongere achter het gedrag zien. Daarom zoeken wij iemand die structuur kan opzetten en aanhouden, en de balans kan houden tussen structuur en nabijheid. Je werkt samen met een mix van jonge professionals en zeer ervaren collega’s. Het team vindt het belangrijk om elkaar scherp te houden en situaties bespreekbaar te maken.


Wat ga je doen als jeugdzorgwerker?

Als jeugdzorgwerker C ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van doelgerichte hulpverleningsplannen en het schrijven van werkplannen en evaluatieverslagen. Je denkt mee in methodieken en weet deze juist toe te passen, maar daarnaast zorg je ook voor de doorontwikkeling van deze methodieken. Je zorgt ervoor dat jouw rapporten compleet en helder zijn.


Bij De Pioniers zorgen we samen voor een veilig leef- en opvoedingsklimaat en een warme leefomgeving voor de jongeren. Samen zorgen we ervoor dat jongeren zich positief gaan ontwikkelen, goede keuzes (leren) maken en weer meedoen in de samenleving, gesteund door hun eigen netwerk.

Vereisten

Bij Pactum bieden wij minimaal 28 uur en maximaal 32 uur per week. Slaapdiensten of onregelmatige diensten? Daar draai jij je hand niet voor om! Verder heb je bij ons de mogelijkheid tot het volgen van cursussen en trainingen om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat heb je nodig om als jeugdzorgwerker bij de Pioniers te werken?

  • Jij hebt een relevante Hbo-opleiding, zoals Social Work, Pedagogiek, SPH, Toegepaste Psychologie;
  • Jij hebt een SKJ registratie, of kunt deze aanvragen;
  • Jij bent bekend met methodisch werken of bent bereid hier scholing in te volgen;
  • Jij hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in de residentiële jeugdzorg;
  • Jij ben bereid om je te verdiepen in de problematiek van onze cliënten en op zoek te gaan naar passende oplossingen voor deze jongeren.


Wat Pactum biedt
Ons uitgangspunt is een langdurig samenwerkingsverband, dat binnen een jaarcontract start met een goed inwerkprogramma en later natuurlijk diverse scholingsmogelijkheden. Binnen Pactum is de CAO Jeugdzorg van toepassing. De functie van Jeugdzorgwerker C in schaal 8 (max. €4171) bij een voltijd dienstverband van 36 uur. Natuurlijk komen daar vakantiegeld, ORT en een eindejaarsuitkering bovenop en maak je gebruik van de pensioenregeling van het pensioenfonds Zorg en Welzijn.


Meer informatie en solliciteren
Is deze rol je op het lijf geschreven dan horen we graag van je! Maak dan je interesse kenbaar middels een schriftelijke motivatie inclusief CV. Solliciteer middels onderstaande button. De gesprekken zullen op onze locatie in Deurne plaatsvinden.

Meer weten?

Recente vacatures