Helpende (+) Huize Elisabeth

Ben jij enthousiast en gaat jouw hart sneller kloppen voor het leveren van persoonsgerichte zorg aan cliënten? Heb jij oog en aandacht voor het welzijn van onze cliënten? Wil je graag jouw kennis delen, vergroten en ervaring opdoen? Wil jij graag iets voor anderen betekenen? Laten we dan samen het verschil maken en ga bij ons aan de slag als helpende (plus) op locatie Huize Elisabeth!

Wij zijn voor verschillende teams op zoek naar helpende (plus) collega's die ons komen versterken. Als helpende (plus) ben jij veelzijdig en flexibel inzetbaar. Je ziet het unieke van ieder mens en bent in staat een omgeving te creëren die aansluit bij de behoeften van onze cliënten.

Wat vragen wij van jou?
 • Diploma Helpende plus (of bereid deze te volgen)
 • Flexibel inzetbaarheid
 • Je staat stevig in je schoenen en houdt van afwisseling
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden
 • Je hebt een professionele werkhouding en je staat cliënten correct en respectvol te woord.

Wat kunnen we voor jou betekenen?
 • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een fijn team
 • Een jaarcontract
 • Een salaris van maximaal € 3.013,60 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek voor helpende plus (FWG 30) en voor helpende een salaris van maximaal € 2.928,86 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (FWG 25) (salarispeil 1 maart 2024, CAO VVT)
 • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT (o.a. bedrijfsfitness, fietsplan, onregelmatigheidstoeslag, 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering)
 • Een inspirerende werkomgeving waarin eigen initiatief wordt gewaardeerd
 • Mogelijkheden om verder te groeien
 • Een warme, kleinschalige organisatie waar je elkaar makkelijk kunt vinden

En verder..
Door onze eigen keuken wordt er dagelijks kosteloos verse soep bereid voor al onze medewerkers. Wat ook zeker niet mag missen is onze jaarlijkse kerstborrel en Vughterstede themafeest tijdens de Dag van de Zorg. Dit themafeest staat garant voor een heerlijk feestelijke avond met collega’s.

Vughterstede in het kort:
We zijn een woon- en zorgorganisatie voor ouderen. Om er ook in de toekomst voor ouderen te kunnen zijn, kijken we kritisch naar ons eigen handelen en dat van elkaar. We werken samen met de ouderen, hun naasten, vrijwilligers en onze medewerkers. We benutten ieders talenten en doen het echt samen. Zo heeft ieder een eigen rol, met de oudere aan het roer. Met als bestemming: een goed leven in een fijne omgeving!

Vughterstede is heel erg verbonden met de Vughtse gemeenschap. We hebben twee locaties: Huize Elisabeth en Woonzorgcentrum Theresia. Daarnaast verhuren we meer dan 200 seniorenwoningen rondom deze locaties. We zorgen voor mensen thuis en in onze huizen. We zetten ons met meer dan 400 collega’s en 300 vrijwilligers in voor onze ouderen.

Enthousiast geworden?
Stuur dan jouw CV en motivatie naar ons toe, want wij komen graag met jou in gesprek!
Gebruik hiervoor de button ‘solliciteren’.

Heb je eerst nog vragen?
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Marieke Hamers, Locatiemanager Huize Elisabeth. Zij is telefonisch te bereiken via 073-6581199.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Marieke Hamers
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Joris Zorg

Helpende plus - Laageind

Oirschot
In overleg
Laverhof

Opleiding tot zorgondersteuner

Schijndel
16 - 20 uur