zoekt een

Gastvrouw of -heer Buurthuis De Leystroom (0 uren of 16 uur per week)

📢 Ben jij een horeca medewerker die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan? In het Buurthuis van De Leystroom staan de bewoner en gasten centraal. Heb jij oog voor detail en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan bij jij de topper die bij ons team past, dus solliciteer snel op deze vacature! 💪

Klinkt goed! Maar wat ga je eigenlijk doen?
Voor ons team zijn we op zoek naar een collega voor een 0-uren contract en een collega voor 16 uur per week. In deze functie verricht je veel diverse werkzaamheden, zowel voor als achter de schermen. Je heet onze gasten welkom, je bent het informatiepunt voor onze gasten, je verricht de kassawerkzaamheden en je houdt de gastenruimte netjes en opgeruimd. Tevens maak je een lekker kopje koffie of een lunch en serveer je deze uit. Je bent een prima visitekaartje, gastvrij en enthousiast. En dat weet je ook over te brengen op onze bewoners en gasten. Met een glimlach en goede service bezorg jij iedereen een onvergetelijke ervaring.

Tijdens je werk heb je aandacht voor bewoners en collega’s waarmee je tijdens je dienst contact hebt. Je hebt oprechte belangstelling in hun verhaal en respect voor hun vragen en wensen. Als de situatie daarom vraagt ben je flexibel in je werkzaamheden en kun je snel schakelen.

 

En wat krijg je hiervoor terug? *Tromgeroffel*

We bieden een uitdagende functie in een ambitieuze organisatie die volop in ontwikkeling is. Ook is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en heerst er een prettige en transparante werksfeer in een omgeving waar hard gewerkt wordt en waar collega’s altijd voor elkaar klaar staan. Daarnaast bieden we:

 • Salaris is op basis van de CAO VVT FWG schaal 25 (€2.339,72 – €2.928,86 bruto op basis van 36 uur per week) 💰
 • Uitstekend pensioen bij PFWZ
 • Reiskosten o.b.v. de CAO
 • 8% vakantiegeld (in mei) en 8,33% eindejaarsuitkering (in november)
 • Meerkeuzesysteem waarbij je een fiets, mobile device of “blijmakers” uit kan ruilen 🕺 🎁
 • Geweldige personeelsfeesten, leuke teamuitjes en verrassende attenties

 

Maar wat verwachten we van jou?

 • Diensten zijn 7,5 uur (10:00 tot 17:30 met openen en sluiten);
 • Je hebt ervaring of affiniteit met de horeca, voor het bereiden van een lunch draai je je hand niet om;
 • Jij bent flexibel en beschikbaar in de weekenden en/of feestdagen;
 • Jij bent een harde werker, vriendelijk, flexibel en gastgericht;
 • Jij bent een echte team player: collega's kunnen op jou rekenen;
 • Jij doet jouw werk met enthousiasme en een glimlach;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep. 

 

Bij Egala Zorg, zorgen we voor elkaar

Egala Zorg is een unieke ouderenzorgorganisatie die staat voor gelijkwaardigheid. Met onze drie locaties en de thuiszorg er voor kwetsbare ouderen in Breda en omgeving, in het bijzonder in de wijken Brabantpark en Heusdenhout (De Leystroom), voor ouderen met een migratieachtergrond en specifiek Turkse (Lâle), Indische en Molukse ouderen (Raffy). Er werken circa 400 medewerkers en 225 vrijwilligers. Gedreven vanuit gastvrije, persoonsgerichte en cultuurspecifieke zorg wordt de basis gelegd voor prettig wonen, goede zorg, welzijn en behandeling. We geloven in de unieke kracht van ieder mens. Als je doet waar je goed in bent en de ruimte krijgt om te groeien, heb je ook de ruimte om te doen wat er écht toe doet voor de oudere. Dat geeft voldoening. We vragen van jou professionaliteit en verantwoordelijkheid, jij krijgt de ruimte en mogelijkheden om te ontwikkelen. Zo staat iedereen in hun kracht. Word onderdeel van ons team!


Al enthousiast en overtuigd…?

Zie jij jezelf al werken als Gastvrouw of gastheer? Solliciteer dan als de brandweer 🚒 en stuur je motivatie met CV! 🎉 🎊


… of wil je eerst nog wat meer informatie?

Vragen over het proces? App de recruiter: 06 57925088 📱 of mail naar solliciteren@egalazorg.nl 📧!

Goed om te weten: Bij indiensttreding verzoeken we je een VOG aan te vragen.

Recente vacatures

Stichting Land van Horne

Medewerker restaurant

Weert
16 - 24 uur
Joris Zorg

Woonzorgondersteuner - Tregelaar

Oirschot
In overleg