POH-S ouderenzorg voor huisartsenpraktijk Broeders en Van Eersel en Vingerhoets in Tilburg

PrimaCura Netwerkzorg regelt in samenwerking met de zorgverleners in de regio Midden-Brabant de chronische zorg voor patiënten. Deze zorgverleners hebben een contract met PrimaCura.

Eén van onze aangesloten huisartsenpraktijken: huisartsenpraktijk Broeders & huisartsenpraktijk van Eersel en Vingerhoets in Tilburg is opzoek naar een POH-S ouderenzorg voor 1 - 2 dagen per week, uren in overleg.

Huisartsenpraktijk Broeders & huisartsenpraktijk van Eersel en Vingerhoets, zoeken een enthousiaste collega met affiniteit voor ouderenzorg die ons team wil versterken voor 1 tot 2 dagen per week. Onze praktijken bevinden zich in Medisch Centrum Oud Noord te Tilburg, waar we met 4 solopraktijken, een fysiotherapeut en apotheek een HOED vormen. De praktijken zijn losstaand, echter we werken op vele vlakken (heel prettig) samen, waardoor we een hecht team vormen. Door deze constructie combineren wij de voordelen van een solo-praktijk (kleinschalig, patienten kennen hun arts/POH goed, en andersom) met de voordelen van een groter team (overleg, samenwerken, afwezigheid voor elkaar opvangen). Praktijk Broeders en praktijk van Eersel&Vingerhoets werken met dezelfde POH-somatiek, zij werkt 4 dagen per week. We merken dat de ouderenzorg meer aandacht behoeft, en we hier meer uit willen halen, vandaar de vacature. Heb je interesse, kom gerust eens langs voor een kop koffie en vrijblijvende kennismaking.       

Salariëring volgens CAO huisartsenzorg, dagen/uren in overleg, bij voorkeur niet de maandag (omdat we die dag geen spreekkamer beschikbaar hebben).

Spreekt deze vacature je aan en voldoe je aan het profiel dan zien we jouw motivatiebrief met CV graag verschijnen!

Contact

F. Broeders
huisarts
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Bernhoven

Doktersassistent beschouwende poli

Uden
24 - 36 uur
Rivas Zorggroep

Doktersassistente polikliniek Urologie

Gorinchem
20 - 24 uur