zoekt een

Teamleider de Woenselse Poort - GGzE

Maak het verschil
Als teamleider werk je samen met sociotherapeuten, psychologen, maatschappelijk werkende en psychiaters. Je geeft samen met de regiebehandelaar operationeel leiding aan de multidisciplinaire teams en de dagelijkse zorgverlening. Samen dragen jullie zorg voor het realiseren van een optimaal zorgklimaat en een goed behandelproces door de teams.

Je ondersteunt en adviseert de teams bij het realiseren van de overeengekomen resultaat- en productieafspraken en bij het systematisch verbeteren daarvan. Je begeleidt en coacht de teams in de onderlinge samenwerking en hun ontwikkeling. Je neemt daarin een verbindende en faciliterende rol. Je stimuleert een open cultuur van elkaar aanspreken en motiveert medewerkers tot het nemen van verantwoordelijkheid.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor HR-taken als verzuim begeleiding en jaargesprekken en je stimuleert persoonlijke en professionele ontwikkeling van de medewerkers. Je bent je goed bewust van het feit dat het werken in een forensische setting veel kan vragen van onze medewerkers. Je hebt goed oog voor de gezondheid van de teams en de medewerkers.

Ook zie je er op toe dat de veiligheid van cliënten en medewerkers gewaarborgd en gefaciliteerd wordt. Je neemt deel aan overstijgende overlegvormen en stemt af met je collega teamleiders. Je ontvangt hiërarchisch leiding van de manager bedrijfsvoering en inhoudelijke sturing van de manager behandelzaken.

Jouw toekomstige werkplek en team
De Woenselse Poort is onderdeel van het concern GGzE en is een grote landelijke aanbieder van forensische en intensieve behandeling. Bij De Woenselse Poort behandelen we mensen met complexe psychiatrische problematiek en verslavingsproblematiek, die tot ernstige probleem en/of delict gedrag zijn gekomen. Dat doen we binnen een strafrechtelijk of een civielrechtelijk kader. 

De Woenselse Poort heeft klinische afdelingen binnen meerdere beveiligingsniveaus en biedt ook ambulante forensische zorg. Binnen beveiligingsniveau twee zijn we op zoek naar een Teamleider.

Ben jij geïnteresseerd in het helpen door ontwikkelen van goede zorg met een gespecialiseerd team? Wil je werken in een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling aangemoedigd en ondersteund wordt? GGzE laat mensen groeien. Daarom zijn we op zoek naar een leidinggevende die daarop een zelfde manier mee bezig is. Ben jij diegene die we zoeken? Lees dan verder en laat ons weten dat je interesse hebt.

Jouw achtergrond
Jij...

 • hebt een HBO werk- en denkniveau en je hebt aantoonbare leidinggevende capaciteiten en ervaring;
 • beschikt over sociale vaardigheden voor het coachen en begeleiden van de teams, gericht op het versterken van de professionele kwaliteit en van de teamprestaties;
 • bent vaardig in het creëren van draagvlak, weet uiteenlopende belangen te managen en conflictsituaties adequaat en tactvol op te lossen en waar nodig besluitvaardig in te grijpen;
 • hebt kennis en ervaring op het gebied van forensische scherpte binnen sociotherapeutische milieus;
 • bent flexibel en stressbestendig en in staat om te relativeren;
 • staat stevig in je schoenen en durft beslissingen te nemen;
 • beschikt over een gezonde dosis humor, bent collegiaal, open, integer en in staat om te reflecteren op je handelen.

Ons aanbod

 • GGzE biedt een bruto maandsalaris passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO van de GGZ. Voor deze functie is dat schaal 60: minimaal €3541 - maximaal €5335 op basis van 36 uur.
 • Daarnaast komen een eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), vakantiegeld en goede pensioenvoorwaarden jouw kant op.
 • We stimuleren mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling en persoonlijke groei in tijd, geld en aandacht waarbij jij zelf de regie neemt.  
 • Als leuk extraatje kan je deelnemen aan het fietsplan.
 • Veel locaties van de GGzE bevinden zich op het prachtige landgoed De Grote Beek in Eindhoven. Je kunt hier wandelen in de bossen, genieten van onze boerderijdieren en een lekker kopje koffie nemen bij onze Caffeine Dealers met je collega’s. 

Over GGzE
GGzE biedt al ruim 100 jaar de beste zorg aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we meer dan 11.500 mensen uit de regio Eindhoven en De Kempen. Wij kijken verder dan iemands klachten en diagnose. GGzE is ervan overtuigd dat mensen gelukkiger worden als ze meedoen aan de samenleving. Daarom helpen we ze om hun persoonlijke talenten te ontdekken en te gebruiken. Zo helpen we mensen met psychische klachten om een stap vérder te zetten, op een manier die past bij ieders mogelijkheden en ambities.  

GGzE is constant bezig om de kwaliteit van de zorg te verbeteren. Dit doen we samen met medewerkers, cliënten, naasten, ervaringsdeskundigen, studenten en organisaties. 

Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie of het proces? Neem dan contact op met Guido van Kempen (manager bedrijfsvoering Forensische en Intensieve Behandeling) via telefoonnummer 06-83660668.

Solliciteren
Spreekt de functie je aan? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. We ontvangen je reactie graag vóór 16 juni 2024.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Recente vacatures

BrabantZorg

(Junior) Adviseur Kwaliteit | 28 - 36 uur

Oss
28 - 36 uur
Pameijer Mozaïk

Adviseur Kwaliteit met ervaringsdeskundigheid | Rotterdam

Rotterdam
16 - 24 uur
SWZ

Kwaliteitsadviseur

Son
28 - 32 uur