zoekt een

Kwaliteitsverpleegkundige

Kwaliteitsverpleegkundige

We zoeken samen met bewoners/cliënten en naasten naar manieren waarop zij een leven kunnen leiden dat aansluit bij hun persoonlijke interesses, verlangens en talenten. Waarbij de focus en aandacht gericht wordt op wat nog wel kan. Wonen bij Sint Jozefoord betekent wonen in een fijn nieuw thuis, waar we elkaar kennen en ontmoeten.

Wat ga je doen?
Functieomschrijving

Als kwaliteitsverpleegkundige ben je een waardevolle aanvulling voor de teams. Jouw toegevoegde waarde ligt in je coachende capaciteiten én je verpleegkundige kennis en kunde. Je deelt kennis, schept kaders en stimuleert je collega’s om individueel én samen de beste zorg en welzijn voor de cliënten/bewoners te leveren. Zij zijn, net zoals jij, ontzettend gemotiveerd en streven naar een betekenisvolle dag voor de cliënten/bewoners.

Je kunt goed aansluiten bij je collega’s en weet precies wat er speelt binnen de teams. Hierin richt je je op de kwaliteit van zorg én welzijn. Je hebt veel aandacht voor vakmanschap en eigenaarschap van je collega’s.

Je werkt vanuit gelijkwaardigheid samen met jouw collega’s. Al heb je binnen het team wel een andere positie. Je coachende rol beslaat ongeveer 70% van je tijd. In de overige 30% houd je je bezig met het ontwikkelen van beleid en procedures en het bijwerken van protocollen, zodat we zowel menswaardige als kwalitatieve zorg leveren. Je werkt hierbij intensief samen met de clustermanager die aan de teams is gekoppeld en de beleidsadviseur kwaliteit.

Wie zoeken we?
Jouw bagage

Je weet een goede balans te vinden tussen zelfstandig werken en onderdeel zijn van het team. Met jouw sociale vaardigheden kun je collega’s coachen en ze uitdagen om kritisch naar hun handelen te kijken. Overtuigen en tegenstellingen overbruggen doe jij op een natuurlijke manier. Je schept een veilige omgeving en biedt duidelijkheid. Je staat voor je verantwoordelijkheden op het gebied van kwaliteit van zorg en welzijn.

Daarnaast:
 • Heb je door jouw ervaring een senior-niveau als (kwaliteits)verpleegkundige;
 • Beschik je over een diploma MBO/HBO- verpleegkunde met BIG registratie of gelijkwaardig HBO zorgdiploma;
 • Is ervaring in een coördinerende/coachende functie in de ouderenzorg een pré;
 • Heb je kennis van en ervaring in het begeleiden/coachen van individuen/teams;
 • Heb je kennis van de geldende procedures en richtlijnen in de VVT;
 • Kan een ontwikkelassessment of talentanalyse deel uitmaken van de selectieprocedure.

Wat bieden we je?
Jouw arbeidsvoorwaarden
Bij Sint Jozefoord kom je te werken op een unieke werkplek met een warme sfeer. We zijn een kleinschalige zorgorganisatie in een prachtige bosrijke omgeving. Wij vinden het belangrijk dat er bij ons echte persoonlijke aandacht voor de cliënten/bewoners is. Je krijgt alle ruimte om je mening te geven en mee te denken, graag zelfs! Iedereen bij Sint Jozefoord mag er zijn. Bij Sint Jozefoord is er daardoor een grote onderlinge verbinding.

We hebben een sterke band met onze lokale omgeving. We vinden het belangrijk de regio te betrekken bij onze activiteiten en krijg je de mogelijkheid echt het verschil te maken op lokaal niveau: de cliënten en bewoners maar ook voor de mensen uit de buurt.

Verder kun je rekenen op:
 • Een jaarcontract voor 24-32 uur per week met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Dat je in principe werkt tijdens kantooruren en boventallig op de afdeling staat. Vanuit coaching aan je collega’s kan het meerwaarde hebben om een avond en/of weekenddienst mee te draaien;
 • Een salaris conform CAO VVT FWG 50 tussen de €3.256,53 en € 4.370,94 met onregelmatigheidstoeslag en eindejaarsuitkering;
 • Alle gelegenheid om je verder te ontwikkelen, we bieden volop mogelijkheden voor vervolgopleidingen;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan, het mediaplan en iedere dag gratis soep!

Ben jij diegene die wij zoeken?
Solliciteren

Solliciteer dan direct via www.werkenbijjozefoord.nl
Liever eerst nog wat meer informatie of heb je een vraag? Neem dan contact op met Carin de Jong manager primair proces. Je bereikt haar via onze receptie op 073 534 23 42.

Contact

Lesley Bodde - Dirks
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

SOVAK

Begeleider nachtzorg

Terheijden
In overleg
Maaswaarden ouderenzorg

Verpleegkundige in de wijk

Wijk en Aalburg
In overleg