zoekt een

Verzorgende IG, Doelgroep Laag complexe zorg, Locatie Mariahove

De locatie
Werken op Mariahove voelt als thuiskomen in een warme familie, niet alleen met je collega’s maar ook met de bewoners, mantelzorgers, vrijwilligers en de buurt. Mantelzorgers zorgen voor elkaar, de buurt wandelt graag binnen en we worden altijd betrokken in wat er in het dorp speelt. Zo halen we de Roparun naar binnen, de carnavalsvereniging en komen de scholen vaak langs en wordt Mariahove betrokken in buurtprojecten. En heb je al eens gehoord van Club Culinaire? 1 van de (lekkere!) initiatieven die georganiseerd worden op Mariahove door kennissen van de locatie. Kortom, iedereen staat altijd voor elkaar klaar zoals dat in een dorp gewoon is!

Op Mariahove woont een zeer gemêleerd gezelschap afkomstig uit alle hoeken van de gemeente Woensdrecht. Op het vernieuwde Mariahove wonen cliënten die laag complexe zorg nodig hebben, indicatie ZZP 4, 5 en 6. We focussen dan ook op het bevorderen van de zelfregie en het leven in verantwoorde vrijheid. We kijken naar wat men nog wel kan, waar ze nog volop energie van krijgen en ondersteunen bij datgene waar men een extra stimulans kan gebruiken. En wanneer er specifiekere zorg nodig is zetten we onze expertise in om deze zorg te verlenen of samen met de bewoner en diens naaste op zoek te gaan naar het juiste vervolg. Daarnaast biedt Mariahove ook logeerzorg, respijtzorg en hebben we 2 ELV kamers. Dit zorgt voor afwisseling en je zet op de meest flexibele manier je expertise in!

Werken op Mariahove
Wat werken op Mariahove anders maakt is de manier waarop jij jouw kennis inzet. Op Mariahove werken we zowel met de inzet van een Specialist Ouderengeneeskunde als de inzet van de huisarts op afstand, iets waar Mariahove in pioniert. Voor de bewoners die onder de huisarts vallen ben jij de verbindende schakel. Je signaleert op tijd, blijft monitoren, zet tijdig een interventie in en begeleidt dit. Jij zet verbinding in op basis van de juiste expertise met andere disciplines om multidisciplinair samen te werken. Dat vraagt ook steeds om maatwerk, continue schakel met de huisarts of Specialist Ouderengeneeskunde en het opnieuw beoordelen van de zorg die we leveren. Dat maakt jouw werkdagen lekker afwisselend.
Zoals je ziet, werken op Mariahove is allesbehalve saai. Je doet echt een beroep op jouw vakkennis, hoe je het inzet en vraagt om een focus op jouw continue zelfontwikkeling. Je denkt vooruit, blijft constant scherp en coacht elkaar! Is dit de uitdaging die jij momenteel mist? Kom dan het team versterken als Verzorgende IG of Verpleegkundige!

Wat bieden we je?
Dit heeft tante voor jou in petto:
  • Salaris! Met het juiste diploma word je op basis van jouw ervaring ingedeeld in FWG 35 of FWG 45 conform de CAO VVT.
  • Het aantal uur dat je werkt bespreken we samen!
  • TanteLouise investeert maximaal in de ontwikkeling van medewerkers. Er is een fors budget beschikbaar voor tal van opleidingen en cursussen. Weet jij al waar jij je in wilt verdiepen?
  • Andere fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering in november, de mogelijkheid om via de organisatie (en met een leuk financieel voordeel) een fiets of een pc of laptop aan te schaffen en een vitaliteitsprogramma waarbij je kunt kiezen uit tal van activiteiten om aan de slag te gaan met je gezondheid.

Verder goed om te weten: als je bij ons komt werken, moet je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanleveren. Natuurlijk vergoeden wij de kosten.

Wil jij onze nieuwe collega worden?
Leuk! Stuur tante dan een brief met daarin je CV en laat ons weten waar jij energie van krijgt! We gaan graag met je in gesprek om je beter te leren kennen. Kennismaken doen we graag met je op locatie, samen met eventueel je toekomstige collega’s uit het team!
Heb je nog vragen? Pak dan je telefoon en bel naar Esther Cleeren, de locatiemanager van Mariahove, via 06-12774067

Contact

Denise Verbaarendse
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Dichterbij

Begeleiders het Reut, Berghem

Berghem/Oss
8 - 36 uur
Glorieuxpark

Verzorgende (IG) - Huize Glorieux - uren in overleg

Eindhoven
In overleg
Archipel Thuis BV

Verzorgende (IG) Geldrop

Geldrop
In overleg