zoekt een

Verzorgende IG/Verpleegkundige, Doelgroep Somatiek, Locatie Bosgaard

De locatie
Ontdek De Bosgaard op landgoed Vrederust in Halsteren: een kleinschalige locatie waar mensen met dementie, syndroom van Korsakov of somatische aandoeningen in alle vrijheid en comfort wonen. Hier staat gastvrijheid, behoud van eigen regie en persoonlijke aandacht centraal. Kom jij ook werken aan het welzijn van onze bewoners te midden van een prachtige natuurlijke omgeving?

Je gaat aan de slag op woning 5 & 6 en woning 9 & 10, waar elk 8 cliënten wonen met een somatische aandoening. Deze bewoners zijn zorgafhankelijk en hebben naast lichamelijke-, soms ook lichte cognitieve problematiek. De focus ligt daarom op het stimuleren en ondersteunen van de zelfredzaamheid en het bevorderen van de gezondheid en welbevinden.

Onze somatische afdelingen werken veel met elkaar samen. Als Verzorgende IG of Verpleegkundige word je dan ook op beide woningen gevraagd om jouw expertise. Zo werken alle collega’s op beide woningen en zet jij je in waar jij nodig bent. We sturen zoveel mogelijk op de eigen regie en zelfredzaamheid van onze bewoners. Samen met je collega’s focus je op de professionele zorg, maar vergeet je ook zeker niet aandacht te geven aan de informele zorg.

Wat breng je mee?
Met jouw MBO niveau 3 Verzorgende IG of MBO niveau 4 Verpleegkundige diploma en BIG registratie op zak ga je aan de slag met een doelgroep die voor jou niet onbekend is. Je vindt het leuk om flexibel te werken op de woningen en te focussen op wat jij kan bijdragen vanuit jouw expertise. Daarbij focus je ook op het in hun kracht zetten van jouw andere collega’s zodat jullie met elkaar een fijne dynamiek hebben binnen het team. Het werken in wisselende diensten (ook tijdens de feestdagen) is geen probleem, jij maakt er altijd wel een feestje van!

Wat bieden we je?
Je gaat werken in een team met 23 collega’s in verschillende functies zoals een teamleider, verpleegkundigen, verzorgenden IG, helpenden, een coach dagbesteding, stagiaires/leerlingen en vrijwilligers. Samen zijn jullie het expertise team van jouw afdeling. Maar je wil vast nog meer weten. Dit heeft tante voor jou in petto:
  • Salaris in FWG 35 (Verzorgende IG) of FWG 45 (Verpleegkundige) van de CAO VVT.
  • Een vast contract voor 24 tot 28 uur per week. Meer of minder uren werken? Bespreek het met ons!
  • Een solide pensioen en een eindejaarsuitkering in november.
  • De mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen.
  • Extraatjes zoals een vitaliteitsprogramma met bijvoorbeeld gratis yogalessen, voordelige aanschaf van een fiets en verlof opsparen.

Verder goed om te weten: als je bij ons komt werken, moet je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanleveren. Natuurlijk vergoeden wij de kosten.

Wil jij onze nieuwe collega worden?
Leuk! Stuur ons een brief met je CV via onderstaande knop. Heb je nog vragen? Twijfel niet en neem contact op met Monique Carpentier, teamleider Bosgaard, via telefoonnummer 0164-287580.

Contact

Denise Verbaarendse
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures