zoekt een

(aankomend) Security Officer | 18-24 uur pw

Word Security Officer en bescherm onze digitale wereld!

Ben jij klaar om jouw carrière in de IT-veiligheid naar een hoger niveau te tillen? Wij zoeken een ambitieuze en leergierige (aankomend) Security Officer die ons helpt de veiligheid van onze ICT-omgeving te waarborgen. Dit is jouw kans om mee te bouwen aan een robuust informatiebeveiligingsbeleid en de organisatie te beschermen tegen digitale bedreigingen.

 

(aankomend) Security Officer | 18-24 uur pw

 

Wat ga je doen?
Jouw Belangrijkste Uitdagingen:
Strategie Ontwikkelen: Werk mee aan het opstellen van ons informatiebeveiligingsbeleid (IV) en vertaal dit naar concrete actieplannen.

Risicobeheer: Ondersteun bij het beheren en optimaliseren van ons kwaliteitsmanagementsysteem met een focus op risico gestuurde informatiebeveiliging.

Rapportages en Advies: Help bij het opstellen van gedetailleerde rapporten, geef advies aan het management, en draag bij aan maatregelen om onze netwerken, systemen en informatie optimaal te beschermen.

Audits Uitvoeren: Voer interne audits uit en controleer onze leveranciers op het gebied van IV.

Advies bij Veranderingen: Beoordeel informatiebehoeften en wijzigingsverzoeken op IV-aspecten en geef deskundig advies.

Incident Coördinatie: Coördineer de afhandeling van IV-incidenten en help bewustwording en betrokkenheid binnen de hele organisatie te vergroten.

Samenwerking en Ondersteuning: Werk nauw samen met de CISO, andere IV-functionarissen, en ben het aanspreekpunt voor z-Cert.

Je wordt onderdeel van ons dynamische ICT-team van vier adviseurs, waarbij we elkaar ondersteunen en vervangen wanneer nodig. Daarnaast kun je optreden als projectleider en betrokken worden bij diverse andere taken binnen het ICT-vakgebied.

Wat verwachten wij van je?

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt brede kennis van IT en IT-security in het algemeen.
 • Je hebt inhoudelijke kennis van ketenautomatisering, netwerken, SaaS en clouddiensten.
 • Je hebt goede kennis van de NEN 7510.
 • Je hebt ervaring met kwaliteitssystemen en risicoanalyses.
 • Je hebt een goed inschattingsvermogen met betrekking tot gevoeligheden binnen de organisatie.
 • Je beschikt over goede ontwikkelde communicatieve vaardigheden en oplossingsgericht vermogen.
 • Heb je werkervaring als Security Officer of in een andere rol mbt informatieveiligheid dan is dit een pré. Heb je dat niet dan vragen we je ook te solliciteren en begeleiden we jou naar deze functie.

We kunnen je vragen om referenties zodra we verder gaan in het sollicitatieproces. Daarnaast voeren we een antecedentenonderzoek uit bij indiensttreding en kun je een VOG overhandigen.

Een afwisselende baan met ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid. Inschaling is  conform de CAO VVT, FWG60, met een salaris tussen de € 3.767,93 en € 5.593,19 per maand op basis van 36 uur per week (inschaling afhankelijke van kennis en ervaring). 

Daar komt bij:

 • Een 13e maand;
 • Vakantiegeld 8%;
 • 30 vakantiedagen o.b.v. 36u;
 • Mobiele telefoon (voor zowel werk- als privégebruik);
 • Reiskostenvergoeding;
 • Collectieve ziektekostenverzekering en pensioenregeling.

Ben jij klaar voor deze unieke kans om als Security Officer in Opleiding onze IT-veiligheid naar een hoger niveau te tillen? Sluit je aan bij ons team en maak het verschil!

Wie zijn wij?
Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert. Daar bieden we een breed palet aan zorg; in de wijk en op onze locaties. Werken bij Avoord is werken bij een inspirerende zorgorganisatie die vooruitkijkt en luistert naar wat jij belangrijk vindt. Iedere dag geven medewerkers de beste zorg aan onze cliënten. We kennen een informele werksfeer met bevlogen collega’s die te omschrijven zijn als warm en betrokken. Onze medewerkers zijn ondernemend, en denken mee in kansen en mogelijkheden om te doen wat in het belang is van onze cliënten.

Word jij onze nieuwe collega?
Zie jij jezelf al bij ons werken, dan komen we graag met je in contact!
Solliciteer direct via de knop “solliciteer direct”.  Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Bianca, Leonard of Gabrielle van ons team recruitment via 076 - 532 5070 of via recruitment@avoord.nl

Recente vacatures

Amarant

Functioneel beheerder

Tilburg
32 - 36 uur
GGz Breburg

Medewerker Support en Beheer

Tilburg
32 - 36 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Medisch Technicus

's-Hertogenbosch
32 - 36 uur