Psycholoog/behandelaar cluster Ontwikkelingsproblematiek

Wat je doet

Als Behandelaar/ basispsycholoog draag je zorg voor onder andere diagnostiek en indicatiestelling met bijbehorend behandeladvies. Vanuit hier stel je, samen met de regiebehandelaar, een behandelplan op en voer je behandelingen uit. De nadruk van de functie ligt bij het uitvoeren van diagnostiek- en behandeltrajecten. Binnen een multidisciplinair team werk je nauw samen met onder andere orthopedagogen, (GZ)psychologen, een systeemtherapeut, een vaktherapeut en een psychiater. Met elkaar wordt geprobeerd alle puzzelstukjes te leggen om diagnostiek en/of behandeling vorm te geven tot maatwerk voor de cliënt en zijn / haar systeem. Je neemt deel aan het multidisciplinair overleg en coördineert zorg en behandeling ook in overleg met alle externe partijen die bij de cliënt zijn betrokken. Je werkt onder supervisie van een GZ Psycholoog.

Waar je werkt
De vacature ontstaat binnen het cluster ontwikkelingsproblematiek, bestaande uit drie subteams ADHD, Autisme en LVB-P die hun krachten en specialismen bundelen.

LVB-P
Binnen het cluster krijg je te maken met een uniek en complex werkterrein. We bieden hoog specialistische zorg aan cliënten met een Licht verstandelijke beperking (LVB) en psychiatrische klachten zoals onder andere stemmingsklachten, PTSS, ADHD, persoonlijkheidsstoornissen. We werken in een multidisciplinair team, dat wil zeggen dat meerdere disciplines tegelijk één cliënt kunnen behandelen. Daarnaast wordt het steunsysteem en de betrokken ketenpartners (Cello, Humanitas) bij de behandeling van de cliënt betrokken. Hierdoor bieden we een uitdagende en veelzijdige werkplek in een gedreven en enthousiast team. Het team bestaat uit een psychiater, 3 GZ-psychologen, Spv’ers en verpleegkundig casemanagers. Het is een dynamisch, gemotiveerd, prettig samenwerkend team waarbij kwaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Door de groei die het ’t afgelopen jaar heeft doorgemaakt zijn veel medewerkers nieuw in het team, wat inhoudt dat er veel ruimte is voor meedenken, samen vormgeven en (nieuwe) initiatieven. Een behandeltraject bedraagt gemiddeld een periode van 6 tot 18 maanden.

ADHD
Dit multidisciplinaire enthousiaste team heeft als missie; “het ontwikkelen en bieden van kwalitatief hoogwaardige zorg voor de effectieve behandeling van complexe ADHD-problematiek bij volwassenen (18 jaar en ouder)”. De cliënten ondervinden in hun dagelijks functioneren matige of ernstige problemen door (onder andere) jarenlange hyperactiviteit, impulsiviteit en concentratieproblemen. Voor meer specifieke informatie over ADHD en de werkwijze van het team zie bijgaand filmpje: https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=dbTahUDAqx8&feature=emb_logo De collega’s van team ADHD zijn erg betrokken bij elkaar en zijn ook benieuwd wat jij zoal buiten je werkt doet. Ook komt het nog weleens voor dat er met het team een gezamenlijk uitje wordt georganiseerd.

Autisme Spectrum Stoornissen (ASS)
Team Autisme is een vooruitstrevend, fris, toegankelijk en zeer gemotiveerd team, bestaande uit 12 mensen met eveneens een diversiteit aan disciplines, onder andere verpleegkundigen C, SPV, (GZ-) psychologen en psychiaters. We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde collega die passie heeft voor autisme, zich voor langere tijd aan ons team wil binden, die graag multidisciplinair samenwerkt en een innoverende kijk heeft op de geboden zorg.

Wat we van je vragen
 • Je beschikt over een registratie als NVO-basis pedagoog / NIP psycholoog met diagnostiekaantekening;
 • Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding psychologie (bij voorkeur ontwikkelings of neuropsychologie);
 • Je bent in het bezit van een LOGO-verklaring of hebt de mogelijkheid om deze op korte termijn te verkrijgen;
 • Je hebt ervaring in het behandelen en begeleiden van volwassenen en ouderen met complexe psychische problemen;
 • Bij voorkeur beschik je over ervaring met CGT en EMDR;
 • Je bent communicatief vaardig, flexibel en initiatiefrijk;
 • Je bent in staat om systeem- en resultaatgericht te werken.

Wat we je bieden
Bij Reinier van Arkel werken mensen die blij zijn met jou als collega. Wij bieden je een inspirerende en professionele werkomgeving waarin je in de gelegenheid bent je competenties in te zetten en waar ruimte is voor verdere ontwikkeling. Je wensen hierin bespreken we graag met je!
 • Salaris: arbeidsvoorwaarden en salariëring overeenkomstig cao-ggz FWG 50 (€3004-€3981).
  Dienstverband: het betreft een dienstverband van 24 tot 36 uur per week
 • Werktijden: je werktijden zijn op werkdagen tijdens kantoortijden.

Meer weten en solliciteren
Meer weten? Verzoeken om extra informatie of vragen beantwoorden wij graag. Neem daarvoor contact op met: Lisa Dillen (Manager Zorg), bereikbaar via: 06-30091709.

Interesse?! Solliciteer dan via de “solliciteer hier ”button op de vacaturepagina op de werken bij website van Reinier van Arkel!

Werknemers van Reinier van Arkel die een externe kandidaat voordragen kunnen in aanmerking komen voor de wervingspremie. Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Contact

Lisa Dillen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Rooyse Wissel

Ambulant forensisch GZ-psycholoog Uren in overleg diverse ...

Oostrum
Parttime / Fulltime
Libra Revalidatie & Audiologie

Psycholoog / Orthopedagoog

Breda
20 - 24 uur
Catharina Ziekenhuis

Psycholoog in opleiding tot Gezondheidszorgpsycholoog

Eindhoven
32 - 36 uur