GZ-psycholoog regioteam Den Bosch Binnenstad

Waar je komt te werken

Het regioteam Den Bosch Binnenstad van Reinier van Arkel is een fris, kundig en enthousiast team dat samen de overtuiging deelt dat herstelgericht werken en regionale (netwerk)samenwerking leidt tot de beste zorg en behandeling. Het multidisciplinair team bestaat uit een psychiater, GZ-psychologen, een verpleegkundig specialist, een spv’er, verpleegkundigen en ervaringsdeskundigen. Het team heeft als missie; vanuit een brede kijk en verbinding op basis van gelijkwaardigheid samen het verschil maken en zichtbaar zijn binnen het netwerk.

Wat doet het regioteam?
Het regioteam is actief binnen de eerste fase van de behandeling. We vinden het belangrijk om vanaf het moment van aanmelding de samenwerking op te zoeken met en binnen het netwerk van de cliënt. De hulpvraag van de cliënt is leidend, hierop sluit het herstelgerichte behandelaanbod van het regioteam naadloos aan. Uniek in de aanpak is dat de cliënt vanaf het moment van intake direct met de hulpvraag aan de slag kan door middel van (blended) online behandelmodules, groepsbehandelingen (of ander individueel behandelaanbod)! Ook staat het aanbod van onze herstelacademie (De Stijl) centraal. Zo borgen we samen tijdige, kundige diagnostiek en behandeling en richten we samen met de cliënt de blik op het vormgeven van het herstel zodra dit mogelijk is. Hierin werkt het regioteam nauw samen met de Herstelacademie De Stijl en andere netwerk- en ketenpartners. Daarnaast bestaat een deel van de werkzaamheden uit inhoudelijke consultatie aan (potentiële) verwijzers.

Wat zijn de taken van de GZ-psycholoog?
Als GZ-psycholoog ben jij cruciaal voor het herstel van onze cliënten! Je voert samen met een ervaringsdeskundige netwerkintakes uit waarin de hulpvraag van cliënt en gelijkwaardigheid centraal staat. Het regioteam is een transdiagnostisch team waardoor je niet gebonden bent aan stoornis specifieke kaders. In deze intakes ben jij de kenner die een brede blik mag werpen op een cliënt en kan filteren wat een gewenste behandeling is en of dit binnen Reinier van Arkel (SGGZ) geboden kan worden of behandeling elders geïndiceerd is. Binnen de context van een multidisciplinair team zal je individuele (en evt. groeps-) behandelingen bieden, indiceren voor diagnostisch onderzoek en/of behandeling binnen één van de specialistische poli’s van Reinier van Arkel en draag je (samen met je collega GZ-psycholoog) zorg voor de werkbegeleiding aan een PIOG binnen het regioteam. Ook kan je bijdragen aan de inhoudelijke ontwikkeling van de behandelingen binnen het team. Je bent overtuigd van de herstelgerichte visie en wilt deze hanteren binnen je werk. Uiteraard kijken we hierin naar je persoonlijke wensen tot ontwikkeling en hebben we oog voor een goede balans tussen werk en privé.

Wat wij van je vragen
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en bevlogen GZ-psycholoog die samen met ons de uitdaging aangaat! Wanneer je jezelf herkent in het volgende profiel dan gaan we graag met je in gesprek!
  • Je bent BIG-geregistreerd als GZ-psycholoog;
  • Je bent flexibel en maakt gemakkelijk contact binnen een in- en extern netwerk;
  • Je bent communicatief vaardig, initiatiefrijk en in staat tot samenwerken met verschillende vakdisciplines;
  • Je kan zowel systeemgericht als resultaatgericht werken.

Wat kunnen wij je bieden
Bij Reinier van Arkel werken mensen die blij zijn met jou als collega! Wij bieden je een inspirerende en professionele werkomgeving waarin je in de gelegenheid bent je competenties in te zetten en waar ruimte is voor verdere ontwikkeling. Persoonlijke wensen waarin wij organisatorisch een rol kunnen spelen bespreken wij graag met je.

Verder beiden we je onder meer het volgende:
  • Inschaling binnen FWG 65 (€4692-€6141) van de cao ggz. In januari 2024 wordt het salaris met 2% verhoogd.
  • We zoeken vooral een collega die samen met ons bouwt aan het regioteam, de uren bepalen we graag in overleg met je.
  • Een overeenkomst voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden.
  • Een inspirerende en professionele, maar ook gezellige werkomgeving, waar je in de gelegenheid bent om je competenties in te zetten en waar ruimte is voor verdere ontwikkeling.
  • Een breed aanbod aan opleidingen en trainingen.
  • FiscFree; dit geeft de mogelijkheid om producten zoals telefoons, fietsen en laptops met fiscaal voordeel te kopen.

Solliciteren
Interesse? Leuk! Stuur jouw CV in via de “solliciteer hier” button op de vacaturepagina op de werken bij website van Reinier van Arkel!

Meer weten: neem dan contact op met: Lisa Dillen (Manager Zorg regioteam Den Bosch Binnenstad), bereikbaar via: 06-30091709.

Een dag(deel) meelopen behoort altijd tot de mogelijkheden!

Een vast onderdeel van het selectieproces is een referentiecheck.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt.

Reinier in de Wijk bouwt aan de toekomst en maakt een interessante transitie door. Medewerkers nemen we hierin zorgvuldig en met de nodige persoonlijke aandacht mee. Over wat dit ook voor jou kan gaan betekenen gaan we uiteraard graag met je in gesprek.

Recente vacatures

Thebe

Klinisch Neuropsycholoog

Breda
16 - 36 uur
Groenhuysen

Master- /GZ-Psycholoog

Roosendaal
In overleg
Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

MST Therapeut / De La Salle - Boxtel

Boxtel
32 - 36 uur