Verpleegkundig Specialist GGZ (bipolaire stoornissen)

Wat je doet
Jij biedt, samen met jouw team van deskundige hulpverleners, de behandeling die nodig is aan cliënten met complexe GGZ-problematiek. Het werken aan herstel staat hierbij altijd voorop. Hierin werk je nauw samen met de Psychiater, psychologen en SPV. Als verpleegkundig specialist GGZ werk je als regiebehandelaar en krijg je de ruimte om zelf invulling te geven aan de werkzaamheden. Wij staan open voor jouw deskundigheid en visie op de kwaliteit van de zorg!

In welke omgeving kom je te werken?
De vacature is binnen de polikliniek bipolaire stoornissen. Deze polikliniek is onderdeel van het centrum voor Ouderen en Ziekenhuispsychiatrie (COZ) van Reinier van Arkel in het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ) in 's-Hertogenbosch. Het COZ biedt diagnostiek, advies, consultatie, behandeling en begeleiding aan volwassenen en ouderen met psychiatrische en/of psychosociale hulpvragen en problemen. Door de nabijheid van somatische specialisten is een betere integratie met de geestelijke gezondheidszorg mogelijk. De samenwerking tussen de psychiaters en de somatische ziekenhuisspecialisten zorgt er ook voor dat de scheiding tussen lichamelijke en geestelijke aandoeningen steeds meer vervaagd; een ontwikkeling waarvan de patiënt uiteindelijk alleen maar beter kan worden.

Reinier van Arkel is de specialist in de geestelijke gezondheidszorg. Wij zijn er voor mensen met een ernstige psychische aandoening. Om onze cliënten de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden, werken wij vanuit de kernwaarden; betrokken, bevlogen en betrouwbaar. Onze hoogopgeleide zorgprofessionals zetten zich elke dag weer in om dit te waarborgen en daar kan jij een bijdrage aan leveren!

Wat vragen we van je:
  • Jij staat als verpleegkundig specialist ingeschreven in het BIG-register en in het verpleegkundig specialisten register (VSR).
  • Uitgebreide werkervaring als verpleegkundig specialist is wenselijk maar geen ‘must’, wij zijn vooral op zoek naar een verpleegkundig specialist GGZ die enthousiasme voelt voor het werken met onze doelgroep.
  • Je beschikt over kennis op het gebied van specifieke behandelmethodieken zoals farmacotherapie, lichamelijk onderzoek, psychotherapeutische deeltechnieken, rehabilitatie, resocialisatie, groepswerk en crisisinterventie.
  • Je bent een teamplayer en een verbinder.

Wat hebben we jou te bieden?
  • Inschaling binnen FWG 60 van de cao-ggz (€4027-5230) (als je meedraait in de crisisdiensten zijn de arbeidsvoorwaarden en salariëring overeenkomstig cao-ggz – FWG 65: €4692-6141); In januari 2024 wordt het salaris met 2% verhoogd.
  • Een dienstverband van 24-36 uur per week (tijdens kantooruren tenzij je meedraait in de crisisdiensten);
  • Een inspirerende en professionele, maar ook gezellige werkomgeving, waar je in de gelegenheid bent om je competenties in te zetten en waar ruimte is voor verdere ontwikkeling;
  • Persoonlijke wensen waarin wij organisatorisch een rol kunnen spelen bespreken wij graag met je;
  • Een breed aanbod aan opleidingen en trainingen;
  • FiscFree; dit geeft de mogelijkheid om producten zoals telefoons, fietsen en laptops met fiscaal voordeel te kopen.

Meer weten en solliciteren:
Meer weten: Wil je meer informatie over de functie of heb je vragen? Neem daarvoor even contact op met: Ilona Lamboo (Manager Zorg), bereikbaar via: 06-16168296.

Solliciteren: Solliciteren kan door middel van het insturen van je CV en (korte) motivatie via de "solliciteer hier" button op de vacaturepagagina op de werken bij website van Reinier van Arkel!

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt. Werknemers van Reinier van Arkel die een externe kandidaat voordragen kunnen in aanmerking komen voor de wervingspremie.

Bij de werving en selectie van kandidaten voor deze functie houden wij ons aan het interne doelgroepenbeleid, zoals vastgesteld in het 'Beleidskader voor Werving en Selectie'.

Recente vacatures

Rooyse Wissel

Sociotherapeut of verpleegkundige FTU | 24 – 36 uur | Venray

Oostrum
Parttime / Fulltime
Anna Zorggroep

Verpleegkundig specialist

Geldrop
In overleg