Psychiater persoonlijkheidsproblematiek

Waar je werkt

De vacatureruimte voor een psychiater ontstaat binnen persoonlijkheidsproblematiek. Hierin verzorg je als psychiater behandelingen bij cliënten met complexe klachten voortkomend vanuit de persoonlijkheid. Het behandelaanbod bestaat uit ambulante individuele therapie en groepstherapie (ambulant en in deeltijd). We zijn voortdurend in ontwikkeling door de veranderingen in het werkveld. Het specialisme gericht op persoonlijkheidsproblematiek maakt onderdeel uit van de eenheid Reinier in de Wijk. Reinier in de Wijk biedt specialistische, veranderingsgerichte behandelingen en (kortdurende) diagnostiek voor diverse stoornissen die vaak impact hebben op meerdere levensgebieden. De geprotocolleerde aanpak kent individuele, groeps- en deeltijdbehandelingen. We onderscheiden onder andere de volgende specialismen: persoonlijkheidsproblematiek, psychotrauma, complexe stemmingsproblemen met interpersoonlijke problematiek als grond en complexe angststoornissen. Voor crisishulp of outreachende zorg werkt Reinier in de Wijk nauw samen met de IHT en FACT-teams en met samenwerkingspartners in zorgarrangementen gecombineerd met ondersteuning bij bijvoorbeeld wonen en dagbesteding.

Wat je doet
Onze gemotiveerde en multidisciplinaire teams werken dagelijks aan de zorg en therapeutische behandeling van onze cliënten! Als psychiater ben jij voor ons een belangrijke spil in de behandeling van onze cliënten en bij de doorontwikkeling van onze behandelingen. Hiervoor is het van belang dat je breed bent georiënteerd en dat je het leuk vindt om, samen met het team, te zoeken naar de best mogelijke behandeling voor iedere cliënt. Je voert farmacotherapie en psychiatrisch onderzoek uit en brengt je conclusies in bij de behandelplanbespreking. Je brengt structuur aan bij de implementatie van de diverse (vernieuwende) zorgtrajecten. Je bent overtuigd van de herstelgerichte visie en hanteert deze op vanzelfsprekende wijze binnen je werk. Je stelt de behandeltherapie vast en coördineert als regiebehandelaar de uitvoering, evalueert deze en stelt desgewenst bij. Je wordt veelal betrokken bij crisissituaties en uitdagende medische vraagstukken.

Wie wij zoeken
  • Je bent ondernemend, flexibel en breed inzetbaar.
  • Je werkt graag samen in een multidisciplinair team.
  • Je hecht waarde aan het leveren van de beste kwaliteit.
  • Je hebt een verbindende wijze van communiceren en draagt graag bij aan een inspirerend werk-en leerklimaat (waaronder het geven van supervisie aan a(n)ios en het bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek).
  • Je bent bereid deel te nemen aan de 7 x 24 uurs bereikbaarheidsdienst buiten kantooruren.

In overleg kan inzet binnen persoonlijkheidsproblematiek worden gecombineerd met inzet binnen trauma (mits interesse en affiniteit). Wanneer je de wens hebt om met een bredere clientpopulatie te werken, kan je er ook voor kiezen om inzet binnen persoonlijkheidsproblematiek te combineren met inzet binnen 1 van onze regioteams! We gaan hierin graag het gesprek met je aan en nemen je wensen als uitgangspunt.

Wat we je bieden
Bij Reinier van Arkel werken mensen die blij zijn met jou als collega. Wij bieden je een inspirerende en professionele werkomgeving waarin je in de gelegenheid bent je competenties in te zetten en waar ruimte is voor verdere ontwikkeling. Persoonlijke wensen waarin wij organisatorisch een rol kunnen spelen bespreken wij graag met je.

Verder bieden we beginnende en meer ervaren psychiaters een ontwikkeltraject wat je naar eigen inzicht kan samenstellen! Interesse? We vertellen je er graag meer over!

Fellow- en partnership
Reinier van Arkel investeert in – beginnende en meer ervaren – psychiaters met ruimte en mogelijkheden voor professionele (door)ontwikkeling. Omdat we erin geloven dat deze investeringen bijdragen aan het werkplezier van onze psychiaters en de kwaliteit van onze cliëntenzorg. Startende professionals bieden we daartoe een fellowship, ervaren psychiaters een partnership.

Fellowship
Het fellowship is gericht op psychiaters in hun eerste drie jaar als medisch specialist en gericht op het (verder) ontwikkelen van medisch leiderschap en de (nadere) kennismaking met de organisatie. Voor een groep jonge psychiaters organiseren we kennissessies (onder andere een uitgebreide cursus beleidspsychiatrie), ontmoetingen met de Raad van Bestuur en directies van de zorgeenheden, meeloopdagen en supervisie. Er is ruimte voor coaching en een senior psychiater fungeert als persoonlijk mentor. We bieden het fellowship aan jonge psychiaters die minimaal drie jaar bij ons in dienst willen treden.

Partnership
Voor psychiaters met meer werkervaring is er het partnership. De invulling hiervan bepalen we graag samen met jou. Inhoudelijk kan er voor een eigen accent worden gekozen dat aansluit bij de ambities van Reinier van Arkel. Te denken valt bijvoorbeeld aan verdieping of wetenschappelijk onderzoek op een deelgebied of het behalen van een aantekening als psychotherapeut of opleider. Het partnership is mogelijk voor psychiaters die een dienstverband voor onbepaalde tijd willen aangaan.

Wij geloven in de ontwikkeling van onze medewerkers en daarmee het verhogen van de kwaliteit van de zorg. Om dit te realiseren hebben wij een eigen Reinier Academy die allerlei opleidingen, cursussen en trainingen aanbiedt. Daarnaast werken wij samen met FiscFree, waardoor je producten zoals telefoons, fietsen en laptops met fiscaal voordeel kan kopen.

Werktijden: tijdens kantoortijden, en achterwachtdiensten in avond- nacht en weekend.
Salaris: conform AMS Geestelijke Gezondheidszorg.
Dienstverband: We bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd waarbij we het aantal uren graag in overleg vaststellen.

Meer weten en solliciteren

Meer weten: Verzoeken om extra informatie of vragen beantwoorden wij graag. Neem daarvoor contact op met: Joris Philipsen (Manager Zorg), bereikbaar via: 06-30970659.

Solliciteren: Jouw schriftelijke sollicitatie zien wij met belangstelling tegemoet per mail via de “solliciteer hier” button op de vacaturepagina op de werken bij website van Reinier van Arkel!

Reageren op deze vacature is mogelijk tot en met: zondag 10 september 2023.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt. Werknemers van Reinier van Arkel die een externe kandidaat voordragen kunnen in aanmerking komen voor de wervingspremie.

Bij de werving en selectie van kandidaten voor deze functie houden wij ons aan het interne doelgroepenbeleid, zoals vastgesteld in het 'Beleidskader voor Werving en Selectie'. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Contact

Joris Philipsen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Mijzo

Basisarts

Waalwijk
In overleg
Huisartsenpraktijk Prinsenbeek

Waarnemend huisarts of huisarts in dienst Huisartsenpraktijk ...

Prinsenbeek
In overleg