zoekt een

Verpleegkundige intensieve zorg

ZO ZORG JIJ VOOR GELUK
Van klein geluk naar een intens genietmoment, zowel voor jou als de cliënt. Met jouw warme zorg bied jij cliënten een fijn en gelukkig leven. En doordat met onze cliënten geen dag voorspelbaar is, vind jij iedere dag weer opnieuw uitdaging in je werk.

Onze cliënten hebben een matig tot (zeer) ernstig verstandelijke beperking, meestal in combinatie met een lichamelijke beperking. Daarnaast is er vaak sprake van bijkomende problematiek zoals o.a. autisme, epilepsie, dementie of, op sommige woongroepen, bijkomend gedrag. Voor onze cliënten is het niet altijd eenvoudig om aan te geven waar zij nou echt gelukkig van worden of om misschien wel aan te geven dat zij ergens pijn hebben.

Fijn dat jij er bent, want doordat jij vanuit jouw medische bril klein kijkt en een cliënt daarmee écht ziet, signaleer jij welke verpleegkundige acties nodig zijn. Jij weet dat je de AVG moet inschakelen, omdat jouw cliënt al twee dagen heel erg stil is of misschien juist wel steeds heel fel reageert. Jij ziet wanneer er iets mis is op medisch vlak en dat kan gaan van obstipatie tot aan een onderliggende longontsteking. Jij legt verbanden en weet wanneer je aan de bel moet trekken bij jouw collega’s vanuit de medische disciplines. Klein kijken en werken vanuit de methodiek Support Gericht Werken levert zowel jouzelf als de cliënt geluk op!

Je coacht je team op verpleegkundig gebied. Jij zorgt er voor dat alle medische protocollen up to date zijn en vertaalt deze eenvoudig door naar de praktijk voor jouw collega’s. Wel zo fijn, want zo kun je de medische zorg van de cliënten met een gerust hart aan je team overlaten op dagen dat jij een vrije dag hebt.
 
DEZE TALENTEN BRENG JIJ MEE
Warm, nieuwsgierig en persoonlijke aandacht, daar herken jij jezelf in! Jouw eigenschappen geven kleur aan het leven van de cliënt. En net dat beetje extra kleur staat voor hen gelijk aan net dat beetje extra geluk. Ook als een cliënt niet kan praten, weet jij contact te maken en zie jij wat een iemand nodig heeft op medisch gebied en qua begeleiding. En dat levert jou natuurlijk ook een glimlach op.

En naast deze mooie eigenschappen, neem jij natuurlijk jouw rugzak vol met medische kennis en inzichten mee. De dagelijkse zorg(overname) doe jij met veel plezier, zodat een cliënt de dag weer fris kan starten! Jij begrijpt als geen ander dat een cliënt het fijn vindt om zelf het tempo te bepalen en zelf kleine keuzes te maken. En wordt het medisch complex? Leuk, denk jij! Jij hebt jouw volle focus liggen op zaken als medicatie, sondevoeding, gedrag, epilepsie, obstipatie en andere verpleegtechnische handelingen. En vanuit deze ervaring draag jij bij aan het opstellen, uitvoeren en aanpassen van de medische zaken in het Plan. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk voor jouw collega begeleiders op locatie, waardoor jij hen gemakkelijk meeneemt in jouw verpleegkundige visie. 

Je maakt onderdeel uit van een verpleegkundige poule wat betekent dat je tijdens je huidige dienst opgeroepen kan worden om medische handelingen te verrichten bij cliënten van andere woongroepen op het Rijtven.  

Doordat jij klein kijkt en vanuit je gevoel werkt, voel jij haarfijn aan hoe een cliënt in zijn vel zit. Ook als een cliënt niet kan praten, weet jij contact te maken en zie jij wat een iemand nodig heeft. En dat er af en toe uitdagingen kunnen ontstaan? Dat begrijp jij maar al te goed en je deinst er niet voor terug. Jij ziet de vraag achter dat gedrag en bent er onvoorwaardelijk.

En tot slot heb je een afgeronde verpleegkundige mbo- of hbo-opleiding en ben je in het bezit van een geldige BIG registratie.

ZO WAARDEREN WIJ JOU

  • Je gaat werken op een locatie op het Rijtven in Deurne
  • Een salaris in FWG 40 volgens cao gehandicaptenzorg (minimaal € 2.672,- en maximaal € 3.606,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek)
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag (8%), ORT en een eindejaarsuitkering (8,33%)
  • Jouw persoonlijke groei staat centraal. Je kunt een uitgebreid scholingsaanbod volgen via onze eigen Academie (o.a. supportgericht werken, Meer Mens, autisme en de benodigde verpleegtechnische handelingen)

Contact

Angelique van Deursen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorggroep Elan

Praktijkondersteuner Somatiek

ASTEN
16 - 20 uur
Glorieuxpark

Verpleegkundige Nachtdienst - Glorieux

Eindhoven
In overleg