Cardio device technicus - parttime of fulltime

Als cardio device technicus ga je werken op de moderne, innovatieve hartkatheterisatiekamers (HCK) van hèt nationaal en internationaal bekende en gerespecteerde specialistische Hart- en vaatcentrum van Nederland. Hier vind je de meest uitdagende mogelijkheden tussen techniek en patiëntencontact in één baan! Ontdek de diversiteit en complexiteit van de taken, zowel in de behandelingen die we bieden als in de faciliteiten om deze mogelijk te maken. Zo maak jij beter nóg beter.

Jij zorgt ervoor
Als cardio device technicus werk jij met de nieuwste apparatuur in een technische omgeving en bied jij onze patiënten de meest complexe zorg op dit gebied in de meest levensbedreigende en kritieke situaties. Als cardio device technicus ga jij elke uitdaging aan, zoals:
 • zelfstandig poliklinisch controleren van pacemakers/ ICD’s. Daarnaast biedt je technische ondersteuning aan de specialist.
 • assisteren bij het inbrengen van pacemakers, ICD’s en leadextracties.
 • begeleiden van patiënten gedurende behandeling en onderzoek. Je werkt nauw samen met cardiologen, elektrofysiologen, arts-assistenten en naaste collega’s.
 • bijdragen aan veranderingen en verbeteringen van de afdeling (denk bijvoorbeeld aan nieuwe behandeltechnieken, procedures en regelgeving). Wij waarderen jouw ideeën en initiatieven!

En wist je dat er heel laagdrempelig contact is in de samenwerking met de artsen? Tijdens de procedures mag je meedenken en inbreng geven om zo samen met de arts de beste zorg te kunnen bieden!

Ook zijn er doorgroeimogelijkheden binnen de HCK. Naast cardio device technicus is het de bedoeling dat je in opleiding tot ablatie technicus gaat, waarna je het uitvoeren van de werkzaamheden als ablatie- en device technicus gaat combineren.

Wij staan voor elkaar klaar
Binnen ons topklinisch opleidingsziekenhuis staan we voor elkaar klaar. Hier leer je van jouw collega’s en heb je begrip voor elkaars werk. Je praat met elkaar over de beste zorgverlening voor onze patiënten en ondersteunen elkaar wanneer het wat lastiger wordt. De focus ligt op innoveren en gedreven je vak uitoefenen. Samen maken jullie het verschil en gaan jullie tot het uiterste.

Werken als device technicus in het CZE is enorm gevarieerd, complex en uitdagend! We zijn erg vooruitstrevend en je krijgt de ruimte om mee te denken. Ieder dag is anders, we werken fulltime in 4 dagen (9 uur per dag). Binnen deze uren wordt je ingezet op de HCK, waar je alle denkbare werkzaamheden rondom devices verricht, zelfstandig device-poli draait, controles verricht via Remote care en met de ‘omloop-telefoon’ alle afdelingen langs gaat om patiënten met een device te helpen. Als dit nog niet uitdagend genoeg klinkt, wordt je in de toekomst ook regelmatig ingezet bij de ablatie procedures, waar je ook de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen tot volwaardig elektrofysiologisch-technicus. Je komt te werken binnen een prachtig hartcentrum waar je de tijd krijgt om alles te leren, je doelen te behalen en het bovenal ook nog eens gezellig is!
 • Gijs, cardio device technicus

Afdeling Hartkatheterisatiekamers (HCK)
De HCK is een onderdeel van het Hart- en Vaatcentrum van het Catharina Ziekenhuis en houdt zich bezig met interventiecardiologie (invasieve cardiodiagnostiek, dotterbehandelingen van de kransslagader) en elektrofysiologie (diagnostiek en behandeling van hartritme stoornissen waaronder het implanteren en vervolgen van pacemakers en ICD’s). De afdeling HCK is één van de grootste en meest vooraanstaande interventie- en elektrofysiologische centra van Nederland en beschikt over vijf onderzoek/ behandelkamers. We zijn onder andere voorloper in Nederland ten aanzien van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van fysiologische pacing. Tevens nemen we deel aan of initiëren we zelf klinisch wetenschappelijk onderzoek ten behoeve van de ontwikkeling van de patiëntenzorg.

Het device- en ablatieteam vormt samen één dynamisch team, waarbij we streven naar het zo optimaal mogelijk inzetten van de collega’s in het kader van de procedures en persoonlijke ontwikkeling. We dagen elkaar telkens uit om het beste uit onszelf te halen en zijn kritisch naar zowel eigen kennisniveau als dat van collega’s binnen het team.

Neem ook eens een kijkje op onze website voor meer informatie over de HCK via Hartkatheterisatiekamer (HCK) - Catharina Ziekenhuis

Volg je ons al op Instagram HCK CZE (@hckcze) • Instagram-foto's en -video's? Hier kun je vast een stukje sfeer proeven!

Jij hebt het
Onze ruim 4.000 collega’s zijn allemaal anders. Iedereen heeft een eigen verhaal over het werken in de zorg. We zijn benieuwd naar jouw verhaal, zeker als jij beschikt over:
 • een HBO/LOI hartfunctielaborant diploma met specialisatie cardio-implantaten.

Ook ben je een persoon die zich binnen ons grote, specialistische Hart- en vaatcentrum wil blijven ontwikkelen voor het hart van onze patiënt!

Wij zorgen ervoor
Terwijl jij beter nóg beter maakt, zorgen wij als werkgever ook goed voor jou. Als cardio device technicus kan jij rekenen op:
 • direct een vast contract.
 • 27 - 36 uur per week.
 • een bruto maandsalaris tot € 5.084,00 (FWG55) op basis van een 36-urige werkweek.
 • 144 vakantie-uren en 57 PLB-uren op basis van een 36-urige werkweek. Ook krijg je de mogelijkheid om dagen bij te kopen via onze speciale MKA regeling.
 • extra’s als 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en een onregelmatigheidstoeslag.
 • toegang tot ons Catharina Vitaal portaal. Schrijf je bijvoorbeeld in voor een online training van GoodHabitz of ga in gesprek met een leefstijlcoach. Wij vinden het belangrijk dat jij als Catharina medewerker lekker in je vel zit.

En er is meer. Arbeidsvoorwaarden die passen binnen de cao-ziekenhuizen.

Jouw baan voor hèt leven
Heb je vragen over het werken als cardio device technicus in het Catharina Ziekenhuis? Stel ze gerust aan Marloes Spierings, Teamleider HCK, op 040 - 239 57 70.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Schakel dan met onze Adviseur Recruitment Ilse. Zij is bereikbaar op 040-2398840 of via recruitment@catharinaziekenhuis.nl.
 • Ben jij enthousiast geworden? We horen graag van je! Een uitgebreide motivatiebrief is niet nodig. Stuur simpelweg je contactgegevens, CV of een link naar je LinkedIn-profiel door, en we zullen snel contact met je opnemen. Wil je liever eerst een dag(deel) meelopen om te zien of het bij je past? Dat kan zeker! Je bent van harte welkom om de sfeer te komen proeven.
 • Bij indiensttreding vragen wij een verklaring omtrent gedrag (VOG)

Contact

Ilse Timmermans
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGz Breburg

APH Triagist GGz

Tilburg
16 - 36 uur
Anna Zorggroep

Oncologieverpleegkundige

Geldrop
In overleg