zoekt een

Huishoudelijk Ondersteuner | Tilburg

In Tilburg begeleiden we mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel. Voor verschillende locaties zijn we op zoek naar een Huishoudelijk Ondersteuner. Iets voor jou? 

Waar je gaat werken
In Tilburg begeleiden we mensen met Niet-Aangeboren Hersenletsel. Op sommige locaties wonen mensen relatief zelfstandig, op andere locaties zijn er meer gezamelijke ruimtes en wordt er meer in groepsverband gedaan. Je komt te werken binnen de teams van de locaties. De teams bestaan uit een teamleider, regiebegeleiders, verpleegkundigen, begeleiders, helpenden en huishoudelijk medewerker. Samen zorgen we er voor dat bewoners zo fijn mogelijk kunnen leven. Voor verschillende woningen zijn we op zoek naar een Huishoudelijk Ondersteuner. Iets voor jou? 

Dit ga je doen
Als Huishoudelijk Ondersteuner ben jij de onmisbare kracht naast de zorgmedewerkers. Je gaat langs bij verschillende locaties in Tilburg om woningen weer spik-en-span te maken. Jij pakt allerlei huishoudelijke taken op:

  • Van het (zwaardere) schoonmaakwerk naar een wasje tot het bereiden van een maaltijd; jij draait hier je hand niet voor om.
  • Is het al tijd voor koffie? Je zet jouw barista-pet op en maakt een lekker bakkie: ten eerste voor jezelf, maar ook voor je collega's, bewoners en bezoekers die mogelijk langskomen. Je verwelkomt hen met een glimlach. 
  • Je zorgt voor een fijne sfeer op de woning. Voor jou is het je werkplek, voor bewoners is dit een thuis. Hoe kun je dit zo prettig en gezellig mogelijk maken? 
  • Jouw komst wordt altijd gewaardeerd; je collega's en bewoners zijn hartstikke blij met een schone leef- en werkomgeving. 

Wat neem je mee?
We willen graag met je in gesprek als je ervaring als Huishoudelijk Medewerker hebt, het liefst binnen de zorg. Je wilt graag werken op locaties waar mensen met een beperking wonen en/of verblijven. Ook ben je flexibel inzetbaar en vind je het geen probleem om eventueel op verschillende locaties te werken. Een praatje houden met bewoners doe je graag, waarbij je in je communicatie rekening houdt met het feit dat zij hersenletsel hebben.

Recente vacatures

BrabantZorg

Activiteitenbegeleider | 24 - 32 uur

Veghel
24 - 32 uur
S&L Zorg

Cliƫntbegeleider complex gedrag

Roosendaal
Parttime / Fulltime
Libra Revalidatie & Audiologie

stagiaire toegepaste psychologie

Eindhoven
20 - 24 uur