zoekt een

Persoonlijk begeleider Woonlocatie de Spil

Voor ons team van woonlocatie de Spil zijn we op zoek naar een:
Persoonlijk begeleider 
Uren in overleg

Dit bieden wij jou

We vinden goed werk belangrijk bij SDW.
Daar horen goede arbeidsvoorwaarden bij.

 • Jouw kwaliteiten worden gezien en jouw inbreng wordt gewaardeerd.
 • Ons team én de cliënten kijken uit naar jouw komst. Welkom bij SDW!
 • Via ons Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKSA) kun je zelf je arbeidsvoorwaarden aanpassen naar jouw situatie en wensen.
 • Doorgroeimogelijkheden als jij dat wilt en het passend is. SDW heeft bijna 50 teams en afdelingen met diverse doelgroepen, een diversiteit aan soorten werk en functies.
 • Je ontvangt naast een vakantietoeslag (8%) óók een eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Je komt in een gezellig dynamisch team te werken. Waar oog voor elkaar en kwaliteit van zorg leveren hoog in het vaandel staan. Zo organiseren we dagelijks gezamenlijke vrijetijdsmomenten, waarbij begeleiders en cliënten gezellig bij elkaar komen.

Hier ga je werken 

Woonlocatie De Spil biedt 24-uurs woonbegeleiding aan 24 cliënten met een verstandelijke beperking in combinatie met gedrags-/psychiatrische problematiek. De woonlocatie is een appartementencomplex boven het gezondheidscentrum in Halsteren. De Spil beschikt over appartementen en studio's waar cliënten alleen of met zijn tweeën zo zelfstandig mogelijk wonen. Afhankelijk van de indicatie van de cliënt is de begeleidingsvorm ondersteunend, kaderend en soms gedrag regulerend. Wij begeleiden cliënten individueel maar ook in groepsverband. We besteden veel aandacht aan het persoonlijke contact en laten cliënten, binnen hun vermogen, eigen keuzes maken.

Dit ga je doen 

Als persoonlijk begeleider ondersteun en coach je, binnen de visie en het beleid van SDW, cliënten en hun vertegenwoordigers, zowel op individueel als groepsniveau. De ondersteuning sluit aan bij de behoeften, competenties en persoonlijkheid van de cliënt.

Jij als persoonlijk begeleider bent het eerste aanspreekpunt voor meerdere cliënten en zijn of haar netwerk.Samen met hen maak je realistische cliëntplannen en zorg je voor de coördinatie, uitvoering en eventuele aanpassing hiervan.
Tevens zorg je voor de coördinatie van taken van de ondersteunend begeleiders. 
Je werkt onregelmatige tijden in een cyclisch rooster van 4 weken zoals ochtend- avond- en slaapdiensten. Een avondje sporten in de week of die vaste dag met vrienden; jouw wensen rondom een vrije dag/dagdeel worden hierin meegenomen.

Krijg jij energie van het lezen van deze vacature? Ons team ziet uit naar jouw komst!

Dit breng je mee

 • Je hebt minimaal een relevant diploma op niveau 4 bijvoorbeeld SPW, MMZ, SPH of MBO VZ-IG. Ervaren, net afgestudeerd of herintreder? Welkom!     
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep.   
 • Je biedt duidelijkheid en kaders aan de cliënten met oog voor het individu.   
 • Je hebt inlevingsvermogen en veel geduld. Kleine stappen zijn nodig om je doel te bereiken.   
 • Verder ben je communicatief vaardig en hou je van samenwerken.   
 • Onregelmatig werken is voor jou geen bezwaar.  

Is je interesse gewekt?

Dan maken wij graag kennis met jou!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel, mail of app naar Danny van der Stelt (unitmanager) via 06-12857046 of Danny.van.der.stelt@sdwzorg.nl.

Recente vacatures