ANIOS/ Basisarts GGZ FACT-team

Wat ga je doen?
 • Je werkt als arts in een multidisciplinair team onder supervisie van de psychiater;
 • Je verricht diagnostiek en behandeling van patiënten met psychiatrische problematiek.

In welke omgeving kom je te werken?
Outreachend en ambulant: dát is FACT. FACT staat voor Flexible Assertive Community Treatment. Jij biedt, samen met jouw team van deskundige hulpverleners, de behandeling die nodig is in de eigen vertrouwde omgeving van de cliënt. Het werken aan herstel staat hierbij altijd voorop. Onze FACT-teams zijn allemaal gecertificeerd en we werken met deskundig opgeleide professionals. In totaal zijn er 5 FACT-teams waarvan drie vanuit een standplaats in Den Bosch werken en twee vanuit de regio om Den Bosch.

Wat maakt het werken in een FACT-team leuk? Ten eerste is het een dynamische werkplek, waar je niet de hele dag op dezelfde plek hoeft te verblijven. De verrassend uitdagende EPA doelgroep zorgt geregeld voor veel bijzondere momenten. Qua behandeling is er vaak meer mogelijk dan je denkt. Daarnaast kom je in een multidisciplinair team te werken, waarbij je dankzij het shared caseload-principe ook echt als een team werkt. Ook hebben we inmiddels een gezellig team waar je mee kunt overleggen of casuïstiek mee kunt bespreken.

Reinier van Arkel is de specialist in de geestelijke gezondheidszorg. Wij zijn er voor mensen met een ernstige psychische aandoening. Om onze cliënten de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden werken wij vanuit de kernwaarden betrokken, bevlogen en betrouwbaar. Onze hoog opgeleide zorgprofessionals zetten zich elke dag weer in om dit te waarborgen en daar kan jij een bijdrage aan leveren!

Wat je doet en leert:
Gedurende je ANIOS- schap word je onder supervisie van de afdelingspsychiater getraind in de volgende vaardigheden / competenties:
 • Je wordt getraind in psychiatrisch onderzoek en diagnostiek;
 • Je oefent je gespreksvaardigheden;
 • Je leert contextueel denken;
 • Je leert omgaan met conflictsituaties waarin je je bewust bent van verschillende belangen;
 • Je krijgt inzicht in de zorgkaart van de regio Den Bosch;
 • Je leert werken met de Wet Verplichte GGZ;
 • Je leert werken in teamverband vanuit een aansturende rol (onder supervisie);

Verder is er alle ruimte voor onderwijs en verdere verdieping vanuit opleidingsperspectief. Hierin denken we graag mee met je persoonlijke ontwikkelpunten en wensen.

Wat breng je mee?
 • Een BIG-geregistreerde basisarts met interesse in de psychiatrie;
 • Mogelijk ambieer je in de toekomst een opleidingsplaats tot psychiater.

Wat bieden wij?
Vanuit onze medewerkers wordt de sfeer onderling het hoogst beoordeeld en daar zijn wij trots op. Wij werken met zelforganiserende teams, zodat de leiding bij de zorgprofessionals ligt. Wat maakt dat eigen initiatieven worden gewaardeerd en daarnaast heb je de ruimte en vrijheid om op je eigen manier te werken.

Wij geloven in de ontwikkeling van onze medewerkers en daarmee het verhogen van de kwaliteit van de zorg. Om dit te realiseren hebben wij een eigen Reinier Academy die allerlei opleidingen, cursussen en trainingen aanbiedt. De organisatie denkt graag mee in het ondersteunen van je persoonlijke ontwikkeling met betrekking tot scholingen, congresbezoek e.d.

Daarnaast werken wij samen met FiscFree, waardoor je producten zoals telefoons, fietsen en laptops met fiscaal voordeel kan kopen.

Salaris: arbeidsvoorwaarden en salariëring overeenkomstig CAO GGZ FWG 65 (€4692-€6141). In januari 2024 wordt het salaris met 2% verhoogd.

Dienstverband: Wij bieden een dienstverband van 32-36 uur per week. Onze ANIOS ontvangen leiding van de manager van de Reinier Academie en worden gezien als potentiële kandidaten voor een AIOS-plek.

Spreekt deze functie jou aan? Reageer dan via de "solliciteer hier" button op de vacaturepagina op de werken bij website van Reinier van Arkel!

Wil je eerst meer weten?
Voor vragen over de ANIOS plek neem je contact op met Prof. Dr. Koen Grootens (opleider Psychiatrie) via k.grootens@reiniervanarkel.nl, voor werkplek inhoudelijke vragen neem je contact op met: Paul van Manen (Recruiter), bereikbaar via: 06-20631295.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt.

Bij de werving en selectie van kandidaten voor deze functie houden wij ons aan het interne doelgroepenbeleid, zoals vastgesteld in het 'Beleidskader voor Werving en Selectie'.

Contact

Koen Grootens
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Mijzo

Basisarts

Waalwijk
In overleg
Huisartsenpraktijk Prinsenbeek

Waarnemend huisarts of huisarts in dienst Huisartsenpraktijk ...

Prinsenbeek
In overleg