Medewerker huishouding

Binnen woonzorgcentrum Eegelshoeve bevinden zich 5 groepswoningen, ook wel kleinschalig wonen genoemd. Daarnaast zijn er 6 appartementen voor mensen met lichamelijke klachten (somatiek) en 60 huurappartementen van Wonen Limburg gericht op veilig en comfortabel wonen. Binnen al deze woonvormen ga je als medewerker huishouding aan de slag.

Wat je functie inhoudt
Je bent verantwoordelijk voor het verrichten van schoonmaak- en huishoudelijke werkzaamheden. Je meldt huishoudelijke en technische gebreken op werkplekken en je reinigt schoonmaakapparatuur en materialen. Tevens behoort het observeren van cliënten en het melden van bijzonderheden tot je aandachtsgebied.

Wat wij vragen
Je hebt kennis van de toepassing van voorgeschreven schoonmaakmiddelen en de bediening van schoonmaakapparatuur. Tevens worden er eisen gesteld aan uitdrukkingsvaardigheid, sociale vaardigheden en een respectvolle omgang van cliënten.

Wat wij je bieden
De arbeidsduur bedraagt 12 tot 20 uur gemiddeld per week en wordt in overleg vastgesteld. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag tussen 7.00 - 12.00 uur. Tevens ben je bereid ook in de weekenden te werken. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd aangeboden, met intentie om dit bij gebleken geschiktheid om te zetten naar een onbepaalde tijd contract. Het salaris ligt in FWG 15 van de CAO VVT en zal starten met een bruto uurloon van €13,78. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Je ontvangt een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld van 8% en je bouwt pensioen op bij Zorg en Welzijn (PFZW).

Meer informatie?
Heb je zin om bij ons aan de slag te gaan? Solliciteer dan vandaag nog! Misschien heb je nog vragen? Bel dan met Lies Fermont, teamleider huishouding, T: 06-29007325

Contact

Lies Fermont
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

SOVAK

Consulent Facilitair

Terheijden
32 - 36 uur
tanteLouise

Medewerker Restaurant, Locatie Het Nieuwe ABG

Amsterdam
16 - 20 uur