Zorgassistent Kort Verblijf/Urologie

32 uur
’s-Hertogenbosch
RVE Kort Verblijf/Urologie

Ben jij die gastvrije en flexibele zorgassistent die altijd klaarstaat voor de patiënt?
Dan is deze functie perfect voor jou!

Waar ga je werken?
Je gaat werken op de afdeling Kort verblijf/ Urologie. Het is een dynamische, innovatieve en afwisselende verpleegafdeling met 41 bedden voor klinische patiënten van Urologie en diverse andere specialismen (o.a. chirurgie, gynaecologie, plastische chirurgie, KNO en kaakchirurgie) voor kortdurende opname. We bieden hoogwaardige zorg en begeleiding bij geplande operaties en onderzoeken, maar ontvangen ook regelmatig patiënten vanuit bijvoorbeeld de spoedeisende hulp of de polikliniek op onze afdeling. Het team bestaat uit hardwerkende, enthousiaste en vriendelijke professionals die de patiënt centraal stellen en gezamenlijk zorgen voor een prettige sfeer op de afdeling.

Wat ga je doen?
Als zorgassistent speel je een belangrijke rol in de dagelijkse zorg voor patiënten in het ziekenhuis. Je hebt verschillende taken die bijdragen aan het welzijn van de patiënten en het ondersteunen van het zorgteam. Je voert onder andere de volgende werkzaamheden uit:
 • Persoonlijke Zorg: Je ondersteunt de verpleegkundigen bij de dagelijkse verzorging van de patiënten, zoals wassen, aankleden en naar het toilet gaan.
 • Voedingsondersteuning: samen met de verpleegkundigen draag je zorg voor de voeding van de patiënt. Je brengt maaltijden naar de patiënten, helpt hen met eten en drinken, en let op wat ze binnenkrijgen.
 • Hygiëne en Omgeving: Je zorgt dat de kamers van de patiënten schoon en netjes zijn, inclusief het opmaken van bedden.
 • Logistieke Taken: Je helpt bij het vervoeren van patiënten naar andere afdelingen, brengt medische hulpmiddelen rond en zorgt dat er genoeg voorraad is.
 • Je biedt een luisterend oor en geruststelling aan de patiënten, zodat je hoort wat de patiënt nodig heeft.

Wat vragen we van jou?
Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken, durft initiatief te nemen, en je hebt een gastvrije en flexibele houding. Verder:
 • Je bent in bezit van het diploma Helpende (mbo niveau 2);
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een ziekenhuis;
 • Je bent bereid om onregelmatige diensten werken (ook in de avond en in het weekend);
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Inschaling conform cao-ziekenhuizen in fwg 25;
 • Salaris tussen de €2.429,- en € 3.125,- (op basis van 36 uur per week) en wordt bepaald op basis van opleiding en ervaring;
 • Onregelmatigheidstoeslag;
 • Kilometervergoeding voor woon-werkverkeer of 85% vergoeding voor het reizen met het OV (trein of bus);
 • Een leuke aanvulling voor het reizen met de fiets;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8,33%.

Interesse in deze vacature?
Wij gaan graag met jou in gesprek! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Monique Schouten, unithoofd, op telefoonnummer 06-20 49 87 48 of de coördinerend medewerker op telefoonnummer 073 – 553 3851. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Marleen van Meeteren, recruiter, op telefoonnummer 06 – 10 03 55 27.

Je CV en motivatiebrief kun je insturen via het online sollicitatieformulier vóór 18 juni 2024.
Het sollicitatiegesprek zal zijn op dinsdag 25 juni 2024. Daarna volgt er nog een meeloopdag. Deze wordt in overleg met jou gepland.

Werk dat bij je past. Gewoon omdat jij ertoe doet!

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een topklinisch ziekenhuis met 648 bedden en ruim 4.500 medewerkers. We staan voor Positieve Gezondheid. Alles wat we doen, is erop gericht het gezondheidswelzijn van de mensen om ons heen te verhogen. Onze medewerkers spelen daarbij uiteraard een zeer belangrijke rol. Meer informatie over de strategische koers van het Jeroen Bosch Ziekenhuis vind je in het JBZ magazine.

Disclaimer: Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten. We werven onze kandidaten zelf. Kandidaten van externe bureaus nemen we niet in behandeling. Onderdeel van ons selectieproces is een pre-employment screening. Deze screening bestaat uit een referentiecheck bij je huidige werkgever, het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) én een bronverificatie van je diploma. Indien jij eerder bij ons óf een van onze rechtsvoorgangers werkzaam bent geweest, voeren wij tevens intern een referentiecheck uit. De referentiecheck voeren we pas uit ná een positief aannamegesprek en toestemming van jou.

Recente vacatures

GGZ Westelijk Noord-Brabant

helpende / zorgondersteuner voor de nacht

Halsteren
16 - 32 uur
Van Neynsel

Helpende flexpool

's-Hertogenbosch
In overleg
Joris Zorg

Helpende plus - Laageind

Oirschot
In overleg