zoekt een

Fysiotherapeut

Je ideeën over anders werken in de zorg realiseren en zorgen dat cliënten langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen? Het kan wél als fysiotherapeut bij Mijzo!

Mijzo is, als aanjager in de transformatie van de zorg, volop in beweging. Dat is nodig, want invulling geven aan de maatschappelijke opgave vraagt om veel veranderingen. De zorg moet anders en daar maak jij je bij Mijzo hard voor.

Beweeg mee met Mijzo
Jij zet altijd net dat stapje extra om de kwaliteit van leven van cliënten te vergroten. Je werkt multidisciplinair en betrekt de cliënt en het sociale en professionele netwerk actief bij de behandeling. Samen met de cliënt stel je een fysiotherapeutisch behandelplan op. Je onderzoekt, behandelt, begeleidt en adviseert.

In alles wat je doet stimuleer je de zelfredzaamheid van de cliënt. Je daagt de cliënt uit zo lang mogelijk zelfstandig te blijven. Hierbij ga je uit van positieve gezondheid en richt je je op het vergroten van de zelfredzaamheid en participatie van het netwerk rondom de cliënt. Bij iedere ondersteuningsvraag onderzoek je eerst of er een digitaal of technologisch antwoord is. Zo geef jij cliënten een toekomst waarin ze zo lang mogelijk aan het roer staan van hun eigen leven.

Je ziet het als een uitdaging om alle betrokkenen te coachen in het verlenen van de beste zorg. Dat kan in de vorm van voorlichting, advies of het ontwikkelen van vaardigheden. Jij weet vooruit te kijken, volgt in- en externe ontwikkelingen op de voet en kent de maatschappelijke uitdagingen. Je bent constant op zoek naar manieren om de kwaliteit van zorg te verbeteren en anders te werken. Ontwikkelingen vertaal je door naar de werkvloer. Door je ontdekkingen te delen en anderen te enthousiasmeren, zorg je dat optimale zorg in de toekomst haalbaar blijft. Met oog voor de mens achter de cliënt, zonder jezelf uit het oog te verliezen. Zo breng jij organisatie en je collega’s in beweging. Het kan wél.

Waar ga je werken?
Je komt onder andere te werken op locatie De Kloosterhoeve in Raamsdonksveer. Het is een bijzondere locatie binnen Mijzo, vanwege de unieke woonzorgcombinatie voor cliënten met de ziekte van Huntington. De cliëntengroep bestaat voornamelijk uit mensen van gemiddeld 50 jaar. Tevens ben je in inzetbaar binnen andere locaties van Mijzo. Dit met jou in overleg.

Wie ben jij?
Het is wel duidelijk dat je in deze afwisselende en uitdagende functie veel in beweging brengt. Van het leven van cliënten en de transformatie van de zorg tot je eigen ontwikkeling en die van je collega’s. Jij draagt hieraan bij doordat je initiatief neemt om verbeteringen door te voeren. Jij hebt het talent dat mensen aan elkaar verbindt om zo het ultieme resultaat te behalen. Je toont lef, inspireert, stimuleert en bent betrokken. Verder ben je voor deze functie:
 • In het bezit van een diploma fysiotherapie en BIG geregistreerd
 • Gepassioneerd voor het vak en heb je kennis van en affiniteit met de doelgroep ouderen
 • Al een aantal jaren werkzaam als fysiotherapeut
 • Gespecialiseerd in COPD, oedeem en claudicatio intermittens, of je hebt de ambitie om je daarin te gaan ontwikkelen
 • Enthousiast voor het leveren van de beste zorg aan onze cliënten
 • Een echte kartrekker en dat gaat je van nature goed af

En wat bieden wij jou?
 • Een overeenkomst voor de duur van een jaar voor 28 uur per week.
 • Salarisinschaling en ORT conform cao VVT. Deze functie is ingedeeld in functiegroep FWG 55 (max. € 4.786,82 bruto per maand, o.b.v. 36 uur). Inschaling is afhankelijk van ervaring
 • Gedegen inwerkperiode en professionele begeleiding
 • Een vooruitstrevende organisatie waar jij aan mee kunt bouwen, met aandacht voor mensen, voor het werk en voor elkaar
 • Een uitstekende pensioenregeling
 • Vakantiegeld van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Toegang tot de BijMijzo-app: maak tijdens je eerste 100 dagen op een leuke manier kennis met de organisatie.
 • Leuke extra’s zoals personeelskorting op bekende merken, een vergoeding van 10 euro per maand op een willekeurig sportabonnement, gratis Keep Fit trainingen op diverse locaties van Mijzo en gratis gebruikmaken van massagestoelen
 • En nog meer: voordelige aanschaf van een fiets, laptop of tablet, fiscale ruimte reiskosten woon-/werkverkeer en collectieve (zorg)verzekeringen

Iets voor jou?
Top! Reageer dan snel en simpel via de solliciteer-knop! Is dit toch niet jouw baan, maar ken je iemand die er wel helemaal bij past? Tip hem of haar dan. Je maakt diegene én ons erg blij. Alvast bedankt!

Wacht niet te lang!
Wil je eerst nog wat vragen? Wij hebben de antwoorden. Dan kun je contact opnemen met Denise Snoek teammanager op het nummer 0657422500 of met Marieke van den Dungen, fysiotherapeut op het telefoonnummer 0612671194.

Meer over Mijzo
Mijzo wil ouderen zo lang mogelijk op eigen wijze vorm en invulling laten geven aan hun leven thuis. Zodra dat niet meer lukt, zijn wij er om hen te ondersteunen en te begeleiden. Samen met de cliënt, naasten en het netwerk kijken we naar wat wél kan. Eventueel maken we hierbij gebruik van hulpmiddelen. Dit doen we met een open blik en vanuit de visie op positieve gezondheid. We zijn er voor ouderen, revalidanten en mensen met chronische aandoeningen.

Nog meer Mijzo? Kijk dan op www.mijzo.nl, www.werkenbijmijzo.nl of bekijk onze socials.

Een referentiecheck kan onderdeel zijn van de procedure.
Voor deze functie is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

Contact

Denise Snoek - Helderop
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Catharina Ziekenhuis

Apothekersassistent Ziekenhuis - parttime of fulltime

Eindhoven
In overleg
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Longfunctie analist

's-Hertogenbosch
24 - 36 uur
Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

Systeemtherapeut / De La Salle - Boxtel

Boxtel
32 - 36 uur