Gediplomeerde doktersassistente (0,4-0,6 fte) | Huisartsenpraktijk Panta Rhei Breda

Ben jij een doktersassistent die wil bijdragen aan het leveren van de beste zorg. Houd je van afwisseling en vernieuwing? Dan hebben wij per direct een vacature voor jou.

Je komt te werken in een goed georganiseerde huisartsenpraktijk in Breda-West. Het team van Panta Rhei staat voor goede sfeer en positieve aandacht voor de patiënt en elkaar. Het bestaat uit 2 huisartsen, 1 praktijkassistente, 2 POH-S/assistenten, POH Ouderenzorg, POH GGZ en een praktijkmanager. We werken met plezier samen aan toegankelijke, persoonsgerichte, continue en kwalitatief hoogwaardige huisartsenzorg voor onze ca. 4.200 patiënten. De patiëntenpopulatie kan rekenen op zorg conform de actuele standaarden, richtlijnen en wetgeving. De praktijk is NHG-geaccrediteerd.

De functie
Met uitzicht op de binnenvijver ben je samen met je collega het eerste aanspreekpunt voor onze patiënten en voer je de werkzaamheden uit die passen bij de functie:

triage (telefonisch en digitaal);
plannen van het spreekuur;
zelfstandig uitvoeren van medische handelingen;
balie- en administratieve werkzaamheden.
We werken met Medicom.

Wat vragen wij?
Om de functie goed te kunnen uitvoeren, ben je gediplomeerd doktersassistent met een patiëntgerichte en dienstverlenende instelling. Je staat stevig in je schoenen en bent een kei in communiceren en plannen. Ervaring met HIS Medicom is een pré.

Wat bieden wij?
Wij bieden je per direct een gevarieerde functie voor 2 tot 3 (halve) dagen per week en de kans jezelf te ontwikkelen.  Salariëring vindt plaats conform CAO Huisartsenzorg. Jouw salaris wordt bepaald aan de hand van je opleiding en ervaring.

Solliciteren
Herken jij je in het profiel en wil je onze collega worden? Stuur de motivatie waarom jij de geschikte persoon bent, samen met je CV aan praktijkmanager Sietske Bijkerk-Oord via praktijkmanager@huisartsenpraktijkpantarhei.nl. Wil je meer weten? Neem een kijkje op onze website www.huisartsenpraktijkpantarhei.nl of app/bel met via 0681 448 226.

Recente vacatures

Libra Revalidatie & Audiologie

AIOS Revalidatiegeneeskunde

Eindhoven
36 - 40 uur
Valkenhof

Medewerker intern transport

Valkenswaard
20 - 24 uur