Medewerker steriele medische hulpmiddelen (uren in overleg)

Medewerker steriele medische hulpmiddelen | CSA | uren in overleg | Roosendaal en Bergen op Zoom

Ben jij de actieve medewerker steriele medische hulpmiddelen die wij zoeken? Word jij enthousiast van een afwisselende baan waarin je te maken hebt met bijna alle specialismen in een ziekenhuis? Ben je nauwkeurig en heb je een aanpakkersmentaliteit? Lees snel verder, want dan maken wij graag kennis met jou!

Werken in gedreven team

De Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) is een medische ondersteunde afdeling met ongeveer 35 collega’s. De CSA is verantwoordelijk voor het reinigen, desinfecteren, verpakken, distributie en beheer van reusable medische hulpmiddelen binnen het ziekenhuis zoals de OK, poliklinieken en andere gebruikers van medische hulpmiddelen. De diversiteit aan specialismen in ons ziekenhuis zorgt ervoor dat we veel verschillende soorten instrumenten en hulpmiddelen behandelen, dit geeft veel afwisseling en variatie in de werkzaamheden. Geen dag is hetzelfde en samen met je gedreven collega’s zetten jullie de schouders eronder om de klus te klaren.

Hou jij van een uitdagende en afwisselende baan in een gedreven en gezellig team?

We zijn een perifeer ziekenhuis met veel diversiteit aan specialismen. We zijn één afdeling met de OK, dit houdt de lijntjes kort en de sfeer gemoedelijk. Dit alles maakt het werken op de CSA in Bravis tot de leukste CSA van het land! Dus niet twijfelen maar gewoon doen!

Mirjam Bal MSMH Bravis

We dagen jou elke dag uit

Als medewerker steriele medische hulpmiddelen reinig, desinfecteer, verpak, distributeur en beheer je reusable medische hulpmiddelen. Daarnaast behoren het klaarzetten van OK’s en de reiniging en desinfectie van scopen ook tot je werkzaamheden. Bij het reinigen en desinfecteren van de scopen ben je verantwoordelijk voor het gehele proces, inclusief de logistiek. Bovendien bieden wij scholing, zodat je jezelf kan blijven ontwikkelen. Je draagt niet alleen bij aan je eigen persoonlijke ontwikkelingen, maar je bent ook betrokken bij het begeleiden van leerlingen. Je hebt veel eigen regie in het plannen, er kan zelf geroosterd worden, zodat we je een goede balans kunnen bieden tussen werk en privé. Bereikbaarheidsdiensten in weekenden en feestdagen worden zelf ingevuld en onderling gepland/opgelost.

Wij bouwen op jouw enthousiasme en deskundigheid

Als medewerker medische steriele hulpmiddelen heb jij uiteraard gevoel voor hygiëne, kwaliteit en veiligheid. Je bent betrokken en draagt bij een prettig werkklimaat op de afdeling. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis humor en ben je stressbestendig. Maar nog veel belangrijker vinden we het dat jij gepassioneerd bent over je vak en graag meedenkt over de inhoud en de indeling van jouw werk.

Ook beschik jij over:

  • een diploma medewerker steriele medische hulpmiddelen of je bent al in opleiding tot medewerker steriele medische hulpmiddelen.
  • een goede lichamelijke conditie, vanwege het soms langdurig staan en tillen van zwaar instrumentarium.

Het Bravis ziekenhuis

Het Bravis ziekenhuis is een groot innovatief ziekenhuis met twee hoofdlocaties (Roosendaal en Bergen op Zoom), een buitenpolikliniek in Etten-Leur en meerdere Bravispunten in de regio. Vanaf 2029 zal alle ziekenhuiszorg worden verleend vanuit een nieuw ziekenhuis op locatie Bulkenaar (Roosendaal). Bravis heeft een verzorgingsgebied van circa 300.000 inwoners en biedt een breed palet van medisch specialistische zorg voor de regio West-Brabant. In het ziekenhuis werken 300 medisch specialisten, 3.000 medewerkers en 250 vrijwilligers. Wil je vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben je hier op de juiste plek. Want hier maken we morgen beter.

Dit biedt Bravis jou

Wij bieden jou een afwisselende en mooie functie binnen gedreven team waarin we goed voor elkaar zorgen en waar jouw ideeën en initiatieven gewaardeerd worden. Maar dat is niet het enige, uiteraard hebben wij jou meer te bieden:

  • Salaris volgens FWG 35 cao-ziekenhuizen lopende van 2.429,- tot € 3.440,- op basis van 36 uur per week, de daadwerkelijke inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • Een jaarcontract met de intentie om een samenwerking voor onbepaalde tijd aan te gaan;
  • Je valt onder cao-ziekenhuizen met een goede pensioenopbouw; 
  • Eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%);
  • Flexibele arbeidsvoorwaarden met o.a. bedrijfsfitness of aanschaf van fiets of laptop en benefits at work met korting op winkels, uitjes en vakanties;
  • Veel ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, aandacht voor je fysieke en mentale gezondheid via ons vitaliteitsportaal en een actieve personeelsvereniging.  

Een unieke kans om bij te dragen aan het ziekenhuis van de toekomst en een professionele werksfeer, waarbinnen jij kansen krijgt om door te groeien en je te ontwikkelen. Want samen maken we morgen beter.

Iets voor jou?

Upload dan je cv en motivatiebrief als Word- of Pdf-bestand via Vacatures | Werken bij Bravis Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure. 

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Jessica Otto via 06-57708604

We nodigen je van harte uit om een dag met ons mee te lopen en te ervaren hoe het is om te werken in ons team! Neem hiervoor contact op met Jessica Otto via 06-57708604

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) is een verplicht onderdeel bij alle functies bij aanname in het Bravis ziekenhuis.

Recente vacatures

Libra Revalidatie & Audiologie

AIOS Revalidatiegeneeskunde

Eindhoven
36 - 40 uur
Valkenhof

Medewerker intern transport

Valkenswaard
20 - 24 uur