zoekt een

Expertplanner

Ben jij die gedreven, nauwkeurige en communicatieve planner, heb je affiniteit met de zorgsector en kun je goed omgaan met de dynamiek die deze functie met zich meebrengt? Ben jij goed in het zoeken naar creatieve oplossingen voor de roostering, waarbij je personeel scherp en efficiënt plant? Dán ben jij onze nieuwe collega!

Jij als expertplanner
Bij ’s Heeren Loo werken we aan een goed leven voor mensen met een verstandelijke beperking. De vragen, wensen en behoeften van cliënten staan in alles wat we doen centraal.

Je gaat werken voor de regio Zuid-Nederland, waar we alle vormen van dienstverlening bieden aan mensen met een verstandelijke beperking. Dit doen we op ons locaties in Tiel, Kerk Avezaath en Geldermalsen, maar ook daarbuiten zoals in Zaltbommel, Woudrichem en Nuenen.

De zorg in Nederland is volop in beweging, en wij bewegen mee. We willen op moderne en positieve wijze invulling geven aan een optimale planning. We zijn een leuk, betrokken en dynamisch team, volop in ontwikkeling waarin je een bijdrage kunt leveren in de verdere ontplooiing van het plan- en flexbureau.

Hoe ga je helpen?
In onze branche is geen dag hetzelfde. Je bent sociaal, oplossingsgericht en gaat met plezier en enthousiasme uitdagingen aan. Je bent een spin in het web én hebt zowel oog voor het cliëntbelang, het bedrijfsbelang als zeker het medewerkersbelang. Met je overtuigingskracht en creativiteit ben jij in staat om te signaleren en adviseren en zo mee te bewegen dat alledaagse en/of acute problemen in de planning opgelost worden.

De afdeling, het plan- en flexbureau, is verantwoordelijk voor de continuïteit van het zorgproces door de integrale inzet van zorgprofessionals. Het team ondersteunt de regio op het gebied van strategische en tactische personeelsplanning, capaciteit- en dienstroosterplanning.

Binnen de regio hebben we ingezet op de inrichting van zelf-roosterende teams, met een proactieve ondersteuning van de expertplanner. Je zorgt voor de verbinding tussen visie op strategisch niveau en de uitvoering op operationeel niveau. Je bent dus een verbindende, duidelijke, positief kritische gesprekspartner voor begeleiders, rooster aandachtfunctionaris en managers zorg. Je onderhoudt contacten met de managers over de bezetting aan jou toegewezen organisatieonderdelen.

In jouw rol als expertplanner coördineer, plan en organiseer je dus de integrale inzet van de medewerkers binnen de regio Zuid Nederland

Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor de flexkrachten binnen jouw aandachtsgebied.

Dit bieden wij
  • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar.
  • Een baan die je energie geeft (in plaats van kost).
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2.821,- tot maximaal € 3.938,- (FWG 45) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
  • Jaarlijks een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Balansverlof van 57 uur per jaar naast de vakantie-uren van 144 uur per jaar bij een fulltime dienstverband.
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.

Over 's Heeren Loo
's Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Wij leren jou graag kennen!
Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact op met de afdeling recruitment door even te bellen of een Whatsapp berichtje te sturen naar Leonne Pothuizen via telefoonnummer 06 - 16 01 17 27 of Esther Vreman 06 - 51 35 48 81. Wij helpen je graag verder!

Contact

Leonne Pothuizen
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

BrabantZorg

(Junior) Adviseur Kwaliteit | 28 - 36 uur

Oss
28 - 36 uur
Pameijer Mozaïk

Adviseur Kwaliteit met ervaringsdeskundigheid | Rotterdam

Rotterdam
16 - 24 uur
SWZ

Kwaliteitsadviseur

Son
28 - 32 uur