zoekt een

Fysiotherapeut intramuraal (waarneming)

Wat ga je doen?
Als fysiotherapeut maak je onderdeel uit van de afdeling Behandeling & Revalidatie. Onze intramurale vakgroep bestaat uit 19 fysiotherapeuten.
Je biedt fysiotherapeutische behandelingen aan psychogeriatrische en somatische cliënten op 1 of meerdere locaties van onze 16 woonzorgcentra en verpleeghuizen. Naast het geven van deze behandelingen, geef je (transfer)adviezen, ondersteuning en voorlichting aan (zorg)medewerkers en denk je actief en cliëntgericht mee binnen het multidisciplinaire team.

Wie ben jij?
Je bent in het bezit van een HBO-diploma Fysiotherapie en bent BIG-geregistreerd. Je hebt affiniteit met de doelgroep ouderen en bij voorkeur ook een aantal jaar werkervaring binnen de ouderenzorg.
Je bent flexibel inzetbaar en in het bezit van rijbewijs en auto. Uiteraard ben je enthousiast en gedreven en werk je graag doelmatig en professioneel. Een teamspeler met het hart op de juiste plaats!

Ben je net klaar met de opleiding Fysiotherapie? Dan ben je ook van harte welkom om te solliciteren. TanteLouise staat natuurlijk altijd open voor een gesprek met een startende Fysiotherapeut die veel wil leren en een mooie eerste werkervaring wil opdoen. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Wat bieden we je?
Je wil vooraf vast weten wat tanteLouise te bieden heeft. We kunnen dan natuurlijk, zelfs zonder onbescheiden te zijn, zeggen dat tanteLouise een van de grootste werkgevers in de regio is en op het gebied van innovatie en vernieuwing in de zorg haar tijd ver vooruit. Maar dat is niet alles.

We bieden je ook:
  • een uitdagende functie binnen een grote vakgroep waarin je veel ruimte krijgt voor eigen initiatief en creativiteit.
  • een keurig salaris in FWG 55 conform de CAO VVT, met ingang van 1 maart 2024 een maximaal bruto maandsalaris van € 4.906,49 per maand bij een 36-urige werkweek. De daadwerkelijke inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een tijdelijke overeenkomst van april t/m augustus voor minimaal 24 uur per week, meer uren per week zijn bespreekbaar.
  • ook goed om te weten: tante biedt fijne secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering in november, een aanvullende reiskostenvergoeding, de mogelijkheid om via de organisatie (met een leuk financieel voordeel) een fiets, een pc of laptop aan te schaffen en een uitgebreid vitaliteitsprogramma.

… en nog veel meer. Prima geregeld, dus.

Reageer nu
Als je enthousiast bent geworden om de waarneming in te vullen, stuur ons dan zo spoedig mogelijk een brief met daarin je CV en je motivatie. We nemen je sollicitatie dan direct in behandeling.

Heb je nog vragen? Of wil je een keer vrijblijvend meelopen? Neem dan contact op met Kes van Iersel, misschien wel je nieuwe collega fysiotherapeut, via het telefoonnummer 06-20543944.

Bij indiensttreding dient een Verklaring Omtrent Gedrag te worden overlegd.

Contact

Laura Kerstens
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Catharina Ziekenhuis

Apothekersassistent Ziekenhuis - parttime of fulltime

Eindhoven
In overleg
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Longfunctie analist

's-Hertogenbosch
24 - 36 uur
Koraal, locaties De La Salle en Maashorst

Systeemtherapeut / De La Salle - Boxtel

Boxtel
32 - 36 uur