zoekt een

Begeleider nachtzorg

Locatie: Nachtzorg Terheijden, Klundert, Sleeuwijk, Etten-Leur

Uren: in overleg

Wat je gaat doen

Jij zet je graag in voor een beter leven van cliënten. Je zorgt voor adequate, mensgerichte begeleiding en ondersteuning. Dat is dankbaar en soms pittig werk. Meestal verloopt een nacht rustig, echter kan er altijd iets gebeuren. Een bewoner wordt wat onrustig wakker of een cliënt krijgt een insult. Jij als begeleider nachtzorg gaat niets uit de weg. Zie je dat zitten? Lees dan vooral verder. Wij leren je graag beter kennen.

Wat je van ons mag verwachten

 • Je verdient conform CAO Gehandicaptenzorg (FWG 40) minimaal € 2.672,- en maximaal € 3.606,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek;
 • Je ontvangt jaarlijks in december een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Je kan fiscaal vriendelijke producten aanschaffen, denk hierbij aan een (elektrische) fiets, telefoon of tablet. Toch liever voordelig een HelloFresh bestellen of voordelig fitnessen? Ook dat is mogelijk!
 • Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd!
 • En wij bieden jou een ruim scholingsaanbod aan, zodat jij jouw vakmanschap kan blijven ontwikkelen.

Jouw werkplek

De visie op de Nachtzorg is feitelijk in 1 zin samen te vatten: de nacht is om te slapen. Je bent als wakkere wacht verantwoordelijk voor de zorg, ondersteuning en begeleiding van de cliënten op 1 van onze locaties (Terheijden, Klundert, Sleeuwijk, Etten-Leur). Samen, of alleen, zorg je ervoor dat de cliënten in een veilige omgeving kunnen slapen.

Natuurlijk is het persoonlijk plan van de cliënt ook in de nacht leidend. We maken in de nacht gebruik van een zorgtechnologiesysteem, waar we door middel van diverse sensoren, de hulpvraag van een cliënt in kaart brengen en daarnaar handelen. Je draagt bijzonderheden in de nacht over naar de collega's van de dagdiensten en/of naar behandelaren en rapporteert alle bijzonderheden in het elektronisch cliëntdossier.

SOVAK in het kort

Bij SOVAK staat het verschil maken in het leven van mensen met een verstandelijke beperking voorop in alles wat we doen. Dit doen wij met ruim 900 medewerkers en 400 vrijwilligers. Elke dag opnieuw bieden we samen de beste ondersteuning aan onze 700 cliënten.

Als Begeleider nachtzorg doe je ertoe. Lees maar.

 • Je signaleert veranderingen of bijzonderheden bij cliënten op het gebied van slaap en lichamelijk welbevinden;
 • Je levert een bijdrage aan de taken binnen de zelforganisatie van het team en werkt volgens de kernwaarden van SOVAK: met hart en ziel, ondernemend, samen en vakmanschap;
 • Je werkt aan kwalitatief goede mensgerichte zorg en gebruikt daarbij onze basisprincipes Wortel, Stam en Bloesem (deze leggen we je natuurlijk nog uit!). Want zonder stevige wortels kan iemand niet tot bloei komen. Dat geldt natuurlijk voor onze deelnemers, voor het team, maar ook voor jou en jouw talenten;
 • Je draagt bij aan een prettige sfeer in de nacht, waarin rust centraal staat.

Jouw talenten en vakmanschap

 • Je hebt een afgerond zorg gerelateerd diploma op minimaal niveau 4.
 • Je bent oplettend en aandachtig bij het bewaken van de uitvoering van het plan en het bieden van begeleiding. Hierdoor herken je tijdig bijzonderheden en veranderingen bij bewoners.
 • Je bent geduldig en beschikt over voldoende doorzettingsvermogen om de bewoners te begeleiden en stimuleren.
 • Op onverwachte situaties of gedrag reageer je op een creatieve en oplossingsgerichte manier.
 • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
 • Je bent een echte teamspeler, die net zo goed zelfstandig en alleen werkt.
 • Je bent flexibel ingesteld en vindt het leuk om op andere locaties te werken indien nodig.

Sollicitatieprocedure

Denk je nu dat ben ik! Hou je niet in en solliciteer via de sollicitatiebutton. Een referentiecheck maakt standaard onderdeel uit van het sollicitatieproces, net als het verstrekken van een Verklaring Omtrent Gedrag. We willen graag benadrukken dat (bevordering van) interne mobiliteit een belangrijk thema is binnen de organisatie. We vinden het dan ook goed om te vermelden dat interne sollicitanten voorrang genieten boven externe sollicitanten.

Heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Samantha Faijaars via 06-14 64 33 65. Zij helpt jou graag verder.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Samantha Faijaars
Manager zorg
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorggroep Elan

Praktijkondersteuner Somatiek

ASTEN
16 - 20 uur
Park Zuiderhout

Verpleegkundige - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Glorieuxpark

Verpleegkundige Nachtdienst - Glorieux

Eindhoven
In overleg