Managementassistent

24-28 uur

“De afwisseling tussen secretariële en organisatorische ondersteuning, de supergezellige collega’s waar ik altijd van op aan kan en het feit dat ik met mijn werk een steentje bij draag aan een mooi maatschappelijk doel, vind ik zo bijzonder aan deze functie.” 

Werk om trots op te zijn

Jij zorgt ervoor dat zaken doorlopen zoals afgesproken, want als geen ander kun jij het overzicht houden. Hiermee bied je ons managementteam secretariële en organisatorische ondersteuning op de lopende zaken. Je hebt ook een rol in de besluitvorming van de organisatie. Dit doe je door het voorbereiden, structureren, bewaken en toetsen van alle stappen die horen bij het vaststellen van beleid. Met jouw vlotte pen weet je dit ook op gepaste wijze naar buiten te brengen én weet jij hierover ook de collega’s te bereiken. Dit doe je samen met onze bestuurssecretaresse. 


Het is een afwisselende baan binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Het organiseren en uitvoeren van interne audits wordt tot nieuwe taak van het bestuurssecretariaat benoemd. Deze audits voer je uit in samenwerking met de medewerker kwaliteit en veiligheid. Samen met de huidige bestuurssecretaresse ga je het bestuurssecretariaat vormgeven. De functie is per direct beschikbaar en ontstaat omdat we ons team gaan uitbreiden.

Wat nog meer:

 • Je zorgt voor agendabeheer en andere ondersteunende organisatorische zaken van leden van het managementteam
 • Je vervangt de bestuurssecretaresse tijdens haar afwezigheid
 • Je bewaakt de uitvoering van gemaakte afspraken en genomen besluiten binnen het managementteam
 • Je notuleert en zorgt voor de verslaglegging van vergaderingen
 • Je verzamelt en verstrekt informatie voor het opstellen van de jaarrekening, het jaarplan, de begroting en het jaarverslag
 • Je organiseert en voert interne audits uit 

Jouw kracht

Ieder mens is uniek en heeft eigen dromen, talenten en krachten. Wij zijn ontzettend benieuwd naar die van jou! Je leest wel dat dit een afwisselende functie is, waarbij je veel zelfstandig werkt. Wij zien dan ook graag dat jij in ieder geval de volgende eigenschappen hebt:

Je bent collegiaal, integer en weet hoe je met vertrouwelijke informatie om moet gaan. Daarnaast houd je van orde en werk je nauwkeurig. Ook al heb je vanalles op jouw to-do lijstje staan, je raakt niet van de wijs! Je stelt zelf je prioriteiten en kunt prima tegen stress.

Je bent een aanpakker, een rots in de branding en je hebt een praktische instelling. Verder kun jij je goed uitdrukken, als je typt en ook mondeling. Jij kunt goed overweg met systemen en het MS Office pakket. Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau en je hebt gevoel voor (politieke) verhoudingen binnen de organisatie.

We bieden meer dan alleen een goed salaris:

 • Salaris in schaal 7 van de cao Sociaal Werk (€ 3.026,- tot € 4.228,- bruto bij fulltime)
 • Individueel keuze budget (o.a. 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering).
 • Een maandelijks loopbaanbudget (1,5% van je salaris).
 • Extra vakantiedagen (vitaliteitsuren) afhankelijk van je leeftijd (vanaf 30 jaar!).
 • Regelmatig supergezellige uitjes, georganiseerd door onze eigen feestcommissie.
   

Wanneer je vooraf meer informatie wilt over de functie dan kun je bellen met Kitty de Laat (directeur-bestuurder) via telefoonnummer 06-17048743.

Dat klinkt goed hè?!

Wij zijn heel benieuwd naar jouw motivatie en je cv. Je kunt deze per mail richten aan HR via sollicitatie@smo-helmond.nl of reageer via onze website. Op 30 juni sluiten we deze vacature.

De eerste gesprekken vinden plaats op 20 juni en 3 juli. We vinden het fijn wanneer je hier alvast rekening mee kunt houden in jouw agenda.

Om bij ons aan de slag te gaan heb je een Verklaring Omrent Gedrag nodig. De kosten daarvan vergoeden wij.

Wij verwachten onze vacatures zelf in te kunnen vullen en hebben daarom geen behoefte aan acquisitie door intermediairs.

Recente vacatures

Zorggroep Het Huisartsenteam

Front office medewerker gezocht

Breda
Valkenhof

Managementsecretaresse

Valkenswaard
28 - 32 uur
Bravis Ziekenhuis

Secretaresse polikliniek Longgeneeskunde (24-36 uur per week)

Roosendaal
24 - 36 uur