Helpende Plus - Nacht

Werk jij graag met ouderen heb je het diploma Helpende Zorg & Welzijn aangevuld met addendum Medicatie op zak? Dan is Vitalis op zoek naar jou. Solliciteer vandaag nog.

Dit ga jij doen
Als Helpende Plus Zorg & Welzijn zorg jij ervoor dat alle ouderen elke dag de best mogelijke basiszorg krijgen. Bij Vitalis wonen ouderen met somatische klachten, die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Je werkt elke dienst samen met je collega’s en je bent voortdurend bij de ouderen. Daardoor ben je een vertrouwd gezicht op de afdeling en leer je de ouderen goed kennen.
Sommige ouderen help je met opstaan, wassen en aankleden. Anderen begeleid je als ze willen bewegen óf je stimuleert ze om te bewegen. Tevens draag je zorg voor het uitreiken medicatie. Waar nodig help je de ouderen, maar je zorgt er wél voor dat ze zelfredzaam blijven. Zo houden ze de regie over hun eigen leven. Je hebt regelmatig overleg met je collega’s om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van de zorg altijd hoog is. Dát vind je belangrijk.

Dit breng jij mee
Jij weet precies wat het is om in de zorg te werken. Je vindt het fijn om mensen met somatische klachten te helpen. Daarbij ga je een uitdaging nooit uit de weg. Jij voelt het aan als ouderen nét dat beetje extra aandacht nodig hebben. Door je enthousiasme ben je een échte aanwinst voor het team.
Daarnaast:
  • kun je goed communiceren
  • ben je flexibel, sociaal en positief ingesteld
  • heb je een diploma van de opleiding Helpende Zorg & Welzijn op zak, aangevuld met het addendum Medicatie.

Heb jij alleen een diploma Helpende zorg & welzijn en ben jij bereid om je "plus" te behalen? Reageer gerust. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Dit bieden wij
  • Zekerheid

Je ontvangt een contract met zekerheid, een salaris in FWG 30 conform de CAO VVT (min. € 2.285,77 – max. € 3.013,60 bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur), plus vakantietoeslag van 8%, ORT, een eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand) en een goede pensioenregeling.
  • Ontwikkelmogelijkheden

We vinden jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling belangrijk. De Vitalis Academie heeft een ruim aanbod voor het volgen van gratis opleidingen en trainingen.
Heb je het ‘plus’-gedeelte (nog) niet gehaald, maar heb je hierin wel interesse? Dan bieden wij je de mogelijkheid om je binnen Vitalis te ontwikkelen tot Helpende plus.
  • Innovatie

Succesvol innoveren doen we samen. Daarom word je actief betrokken bij het toetsen en onderzoeken van nieuwe oplossingen niet alleen in de zorg, maar ook voor jou als medewerker.
  • Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

We bieden gratis fruit op de werkvloer en mooie extra’s, zoals korting op je sportabonnement, producten, uitjes en een fietsplan.
  • Duurzaamheid

Je kiest voor een werkgever die duurzaamheid belangrijk vindt.

Dit is Vitalis
Vitalis is specialist in ouderenzorg in de regio en actief op het gebied van welzijn, zorg en wonen. Wij hebben 21 locaties in Eindhoven, 1 locatie in Geldrop en 1 in Heerlen, met een gevarieerd aanbod aan zorgconcepten en welzijn.

Meebewegen met de veranderingen in onze maatschappij en de zorg staat bij Vitalis centraal. Wij vinden het belangrijk dat mensen bij Vitalis gelukkig ouder worden. Samen kijken we wat daarvoor nodig is. We streven ernaar dat de ouderen die bij ons wonen of komen, dagelijks (kleine) momenten van geluk ervaren: een mooi gesprek, een lekker kopje koffie of een fijne wandeling.

Elke dag bijzonder maken. Dát is waar onze medewerkers samen met vrijwilligers, mantelzorgers, familie en het sociale netwerk van de ouderen hun uiterste best voor doen. Dit is wat ons gelukkig maakt. Werk dat ertoe doet. Onze hartslag.

Vitalis zet sterk in op innovatie en technologie. Daarnaast hebben we een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Dit zorgt voor geluksmomenten én voor verbinding. Want je kunt er samen van genieten. Zo geven we vorm aan onze missie - de kunst van gelukkig ouder worden - én maken wij het verschil. Help je mee?

Solliciteer
Wil je werk doen dat je gelukkig maakt en past deze vacature bij jou? Klik dan op de sollicitatiebutton en stuur ons je cv en motivatie.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Monique Elshof, Recruiter, via werken@vitalisgroep.nl. Je mag ook bellen of een WhatsApp-bericht sturen naar 06-10476405. We kijken uit naar jouw reactie.

Contact

Cindy Martes - Elbers
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

GGZ Westelijk Noord-Brabant

helpende / zorgondersteuner voor de nacht

Halsteren
16 - 32 uur
Van Neynsel

Helpende flexpool

's-Hertogenbosch
In overleg
Joris Zorg

Helpende plus - Laageind

Oirschot
In overleg