Revalidatiearts (32-36 uur per week)

Revalidatiearts | Gemiddeld 32 tot 36 uur per week | Bergen op Zoom en Roosendaal

Ben jij een gedreven revalidatiearts (volwassenen), of een AIOS in de afrondende fase van je opleiding? Werk je graag in een ziekenhuis met een breed zorgaanbod, waar je nauw samenwerkt met andere specialisten en therapeuten, zowel binnen als buiten de muren van Bravis? En waar je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen en nieuwe initiatieven te ontplooien? Dan is deze functie iets voor jou!

Werken in een gepassioneerd team

Je komt terecht in een jong en energiek team van 5 revalidatieartsen voor volwassenen, 2 kinderrevalidatieartsen, 1 PA in opleiding, wisselend 1 coassistent en diverse therapeuten. Samen bieden wij een breed scala aan revalidatieprogramma’s op drie locaties; beide ziekenhuizen in Roosendaal en Bergen op Zoom en de Mytylschool.  Onze interdisciplinaire poliklinische revalidatie omvat kinderrevalidatie, chronische pijnrevalidatie, revalidatie voor neurologische patiënten (zoals NAH, MS, Parkinson, NMA), hart-, long-, amputatie- en oncologische revalidatie en revalidatie bij hand - & polsklachten. Daarnaast voeren we consulten uit in het ziekenhuis en zijn we betrokken bij diverse MDO's op de afdelingen. Ook werken we nauw samen met en houden we spreekuren in verpleeghuizen in de omgeving.

Als onderdeel van ons enthousiaste en ervaren revalidatieteam werk je in een prettige en betrokken werksfeer. Samen met je collega’s vorm je het op één na grootste poliklinische revalidatieteam van Nederland, met in totaal 100 fte aan paramedici. Iets waar wij in het Bravis trots op zijn!  

Wil je meer weten over ons zorgaanbod en het revalidatieteam? Bekijk dan onze pagina, Behandelteams | Bravis Revalidatie

Wat ga je doen?

Als revalidatiearts ben je in dienst van het ziekenhuis. Dit biedt diverse voordelen, zoals de mogelijkheid om deel te nemen aan ziekenhuiscommissies waarbij je jouw kennis en expertise inzet om mee te werken aan toekomstgericht beleid. Het directe contact en de korte lijnen binnen ons ziekenhuis zijn kenmerkend waarbij een nauwe samenwerking wordt gefaciliteerd en aangemoedigd.

Samen met 5 andere revalidatieartsen voor volwassenen verleen je de revalidatiezorg in de volle breedte, waarbij er ook mogelijkheden tot het ontwikkelen van aandachtsgebieden. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit poliklinische revalidatie behandeling, schoen- en technische spreekuren, begeleiding van de coassistenten supervisie van de PA in opleiding, het verrichten van klinische consulten en het participeren in MDO’s binnen het ziekenhuis.

Als revalidatiearts werk je van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00u en 17.30u. In geval van spoed kunnen medisch specialisten telefonisch contact met je opnemen voor advies.

Wij bouwen op jouw deskundigheid. 

Daarom vragen wij van jou:

  • Een afgeronde opleiding tot revalidatiearts inclusief BIG geregistreerd;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Oog voor organisatorische aspecten van ons vak, zoals gebruikelijk in een ziekenhuisorganisatie met veel belanghebbenden;
  • Empathisch vermogen en de vaardigheid om op een inspirerende wijze de samenwerking op te zoeken en open te staan voor input van collega’s uit het team;
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel en de bereidheid om mee te denken over hoe we de zorg voor onze patiënten nóg beter kunnen maken.

AIOS-revalidatiegeneeskunde die binnenkort hun opleiding afronden, of revalidatieartsen die recentelijk hun opleiding hebben afgerond, worden uitgenodigd om te reageren.

Bravis ziekenhuis AMS/ Medisch specialisten

Bravis ziekenhuis is hard op weg om uit te groeien tot een zorgorganisatie die past bij de wereld van morgen. Om dit te bereiken hebben we gedreven mensen nodig. Idealisten die geloven dat zorg altijd beter kan. Mensen die nieuwsgier zijn en graag nieuwe wegen willen verkennen. Pioniers die zich niet laten tegenhouden door de muren van het ziekenhuis. En optimisten, die de diversiteit in hun achtergrond, kennis en ervaring zien als de ideale voedingsbodem voor vernieuwing.

Wil jij vanuit jouw passie invloed kunnen uitoefenen op de zorg van morgen? Dan ben jij hier op de juiste plek. Want hier streven we naar morgen beter.

Wat bieden wij jou?

In de functie van revalidatiearts ben je in dienst van Bravis en val je onder de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (AMS). Dit betekent dat je kunt rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden en een passend salaris. Maar dat is nog niet alles! Bravis faciliteert en neemt deel aan verschillende netwerkevenementen, waar je kunt sparren met collega’s uit te regio. Bovendien krijg je volop de ruimte om te leren en te ontwikkelen, bijvoorbeeld door deelname aan wetenschappelijke symposiums of relevante congressen binnen jouw vakgebied.

Heb je zelf goede ideeën? Dan staan wij zeker open voor initiatieven, zolang ze passen binnen onze visie. Kortom alle ingrediënten voor een duurzame samenwerking!

En tot slot goed om te weten dat beide locaties van Bravis goed bereikbaar zijn met de auto, fiets en het openbaar vervoer. Parkeren is gratis en voor de deur is er een bushalte zowel in Roosendaal als Bergen op Zoom.

Is deze functie iets voor jou? 

Aarzel dan niet en upload je cv en motivatiebrief voor 30 juni 2024 als Word- of Pdf-bestand. Je ontvangt dan snel meer informatie over het vervolg van de procedure.

Wil je graag meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Mariët Raatgever via het telefoonnummer 088-70 67 229 of Roland Brandwijk, medisch manager, via het telefoonnummer 088-70 68 493.

Ben je benieuwd hoe het is om te werken in het Bravis ziekenhuis, bekijk dan het filmpje.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Het overleggen van een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) is een verplicht onderdeel bij alle functies bij aanname in het Bravis ziekenhuis. 

Recente vacatures

Bernhoven

Anesthesiemedewerker in opleiding

Uden
36 - 40 uur
Jeroen Bosch Huisartsen

Doktersassistent(e) Huisartsenpraktijk Helvoirt

Helvoirt
Parttime
Rooyse Wissel

Forensisch woonbegeleider mbo/hbo | 28 - 36 uur | Venray

Oostrum
Parttime / Fulltime