zoekt een

ANIOS

Waar kom je te werken?

De revalidatiezorg binnen Revant is gericht op de complexe medisch specialistische problematiek. Revant biedt een duurzaam, kwalitatief hoogwaardig, effectief en efficiënt zorgaanbod in klinische en poliklinische revalidatiediagnostiek, -advisering en -behandeling op het gebied van de medisch specialistische revalidatie en revalidatie bij complex chronische longaandoeningen. De beste zorg voor onze revalidanten realiseren we samen met ruim 550 toegewijde medewerkers vanuit 5 locaties: Breda, twee in Goes, Terneuzen en Middelburg.

Wat ga je doen?

Je komt te werken op de polikliniek van Revant waarbij je poliklinische spreekuren gaat draaien voor eerste consulten, consulten gedurende het revalidatietraject van een patiënt als controlepatiënten. Hierin zal een grote diversiteit van doelgroepen voorbij komen.  Je werkt onder supervisie van de arts/PA binnen de eigen vaardigheden en vragen vanuit de organisatie.

Je maakt deel uit van een multidisciplinair behandelteam en bent verantwoordelijk voor het coördineren van het revalidatieproces en bewaken van de kwaliteit van geleverde zorg. Je bent aanspreekpunt voor therapeuten, draagt door je begeleiding bij aan medisch inhoudelijk goed functionerende behandelteams en wordt je gezien en geraadpleegd als deskundige voor jouw doelgroepen. Je takenpakket is gevarieerd met een zekere mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. 

Wie zoeken wij?

Je hebt een gedreven persoonlijkheid met een positieve, respectvolle houding en betrokkenheid, welke nodig zijn om de revalidatieprocessen succesvol te laten verlopen. Je bent in staat om een autonome instelling te combineren met organisatiesensitiviteit. Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde POST-HBO opleiding ANIOS en BIG registratie;
 • Bij voorkeur relevante en aantoonbare werkervaring als ANIOS;
 • Kennis en ervaring van de poliklinische/revalidatiegeneeskundige zorg;
 • Een sterk analytisch vermogen; 
 • De drive om in een team te werken en te ondersteunen naar zelforganisatie;
 • Een flexibele instelling en sta je open om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied; 

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden een uitdagende baan, in een zelfbewuste organisatie die sterk in beweging is en waarin groei en zelfontwikkeling gestimuleerd worden. 

Daarnaast bieden wij:

 • Een tijdelijk contract tot en met 31 december 2024;
 • Salaris van minimaal € 4.457,00 en maximaal € 6.716,00 bruto per maand, conform cao ziekenhuizen (FWG 65, op basis van 36-urige werkweek);
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform de Cao Ziekenhuizen, met o.a. een eindejaarsuitkering en vakantiegeld die beiden vergelijkbaar zijn met een maandsalaris; 
 • Werken in het centrum van Breda. Goed bereikbaar per fiets, OV en auto;
 • Een breed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder de mogelijkheid tot aanschaf van een fiets of computer met fiscaal voordeel en korting op je contributie bij de sportvereniging.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan snel door je CV en motivatiebrief te sturen via onderstaande knop!

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Wiebe van der Wal, zorgmanager, tel. nummer 088-7358121.

Recente vacatures

S&L Zorg

Huisarts

Roosendaal
50 - Oproep / flex uur
De Hondsberg

Jeugdarts / Basisarts - Expertise Centrum De Hondsberg

Oisterwijk
20 - 24 uur