Verzorgende IG (VIG)

Verzorgende IG (VIG) locatie De Melanen (PHV) 24 - 32 uur

Cliënten en collega’s kunnen altijd op jou rekenen!
In de rol van Verzorgende IG/Begeleider weet jij waar de behoeftes van de cliënten liggen en staat hun welzijn altijd voorop.
Zoek jij uitdaging in de wereld van de psychiatrie en draag jij ouderen een warm hart toe? Dan is dit de perfecte match voor jou!

Wat ga je doen
Geen dag is hetzelfde en dat is nu juist de uitdaging die jij zoekt als Verzorgende IG. Samen met collega’s binnen het multidisciplinaire team pak jij de dagelijkse taken zoals ADL, medicatie en verpleegtechnische handelingen met veel enthousiaste op. Het welzijn van de cliënten staat hierbij altijd voorop. Jij voelt aan waar de behoeftes liggen en je houdt rekening met de gewoontes van de cliënten.

Van ons krijg jij de vrijheid om jouw functie als Verzorgende IG naar eigen inzicht in te vullen. Ons team kijkt uit naar een betrokken en positief ingestelde collega.

Waar ga je werken
Als Verzorgende IG (VIG) ga je aan de slag op locatie De Melanen, afdeling PHV (Psychiatrische HulpVerlening). Een afdeling waar cliënten, veelal 60+, met ernstige psychische aandoeningen wonen. Alle cliënten zijn uniek, met eigen wensen en behoeften. We proberen deze wensen en behoeften zoveel mogelijk te vervullen door, waar mogelijk, samen met de cliënt keuzes te maken op allerlei gebieden.

Het uitgangspunt van Melanen PHV is om de cliënten een zo kwalitatief goed mogelijk leven te laten leiden, door het stimuleren van zelfredzaamheid en eigen regie. Wanneer achteruitgang wordt gesignaleerd bij een cliënt, kan jij, door de korte lijntjes die je hebt met onder andere de huisarts, fysiotherapeut en ergotherapeut in samenspraak met de cliënt met een multidisciplinair team bekijken wat de beste manier is om verdere achteruitgang tegen te gaan.

Binnen Melanen PHV is er sprake van veel groepsdynamiek waar cliënten aan de slag gaan met verschillende activiteiten die worden georganiseerd. Als lid van het team op Melanen PHV word je vrij gelaten om zelf ook activiteiten te organiseren voor de cliënten. Zo is bijvoorbeeld een klein rondje lopen op het prachtige landgoed waar De Melanen zich bevindt absoluut geen straf voor zowel de cliënt als jijzelf. Je komt te werken in een prettige werkomgeving met fijne collega’s in een enthousiast team waarin iedereen elkaar respecteert. Binnen het team heb je de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen, collega’s helpen hier graag bij.

Wat vragen wij van jou

 • Je hebt de opleiding Verzorgende IG of Begeleider Specifieke Doelgroepen (niveau 3) succesvol afgerond
 • Je bent in staat om op professionele wijze om te gaan met "afstand" en "nabijheid". Daarnaast ben je vakbekwaam en integer
 • Affiniteit met ouderen en interesse in de wereld van de psychiatrie
 • Wij werken onregelmatige diensten. Wij verwachten ook van jou flexibiliteit


Wat bieden wij jou
Benieuwd of deze baan als Verzorgende IG (VIG) bij je past?
Loop dan eens een dienst met ons mee. Wij bieden jou graag de gelegenheid om vrijblijvend kennis kunt maken met onze collega’s en de doelgroep.

 • Een salaris conform de cao GGZ (FWG 40) tussen de € 2.387 ,- en € 3.541 ,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Inschaling vindt plaats op basis van relevante werkervaring
 • In augustus 2024 ontvang je eenmalig een uitkering van 1% van het jaarsalaris en op 1 december 2024 vindt er een cao-salarisverhoging plaats van 4%
 • 166 vakantie-uren en een Levensfasebudget (LFB) van 35 uur o.b.v. een 36-urige werkweek.
 • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waarbij je zelf je arbeidsvoorwaarden aan kunt passen naar jouw situatie en wensen. Je kunt ervoor kiezen om deze bijvoorbeeld uit te ruilen tegen een abonnement op de sportschool of een fiets
 • Een pensioenregeling bij PFZW, waarbij de werkgever 50% inlegt
 • 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33% én reiskostenvergoeding
 • Balansbudget van €500,- bruto o.b.v. een fulltime dienstverband (kies zelf voor uitbetaling, inzet voor een opleiding of verlof)
 • Ontwikkelmogelijkheden, pak een studie op of groei door binnen GGZWNB. We helpen je verder met jouw ambities. Daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot online trainingen in jouw persoonlijke account van GoodHabitz. Jij bepaalt zelf wat, waar en wanneer je leert
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband


Enthousiast? Solliciteer dan direct.
Ben je direct enthousiast en ervan overtuigd dat dit de baan is die jij zoekt? Aarzel dan niet en reageer direct via de sollicitatie button.
Ben je nog niet helemaal overtuigd? Wij nodigen je uit voor een vrijblijvende kennismaking op de afdeling.

Contact

Edith Aarts - de Weert
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Park Zuiderhout

Verzorgende IG - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Libra Revalidatie & Audiologie

Verzorgende IG - VIN - Tilburg

Tilburg
24 - 28 uur
Neos

Verzorgende IG Bijzondere Doelgroepen

Eindhoven
In overleg