zoekt een

Verzorgende-Gespecialiseerd Verzorgende De Hazelaar Mondriaan 1 (V240017)

Wie ben jij en wat ga je doen

Als (gespecialiseerd) verzorgende verleen je zorg op een kundige en verantwoorde manier. Maar vooral ook op een positieve, sociale manier. Zo draag jij met je collega’s bij aan het welzijn van de cliënten. Daar steek je graag je handen voor uit de mouwen; je ziet mogelijkheden en durft ook verantwoordelijkheid te nemen. Je stelt samen met het hele zorgteam een zorgplan op en voert dat gezamenlijk uit.

De behandeling en zorg van clienten met dementie en zeer ernstig probleem gedrag vraagt bijzondere competenties. Naast flexibiliteit en creativiteit verwachten we een open en belangstellende houding om samen te zoeken waar probleemgedrag door wordt getriggerd en wat potentiele oplossingen kunnen zijn.

Meer weten?
Bel met Jacqueline van Berkel, senior verpleegkundige op 013 464 49 39.

Wat kun je van ons verwachten
  • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen.
  • Een salaris afhankelijk van opleiding en diploma van €2.466,72 - €3.256,53 per maand voor verzorgenden (FWG35), een salaris van €2.695,33 - €3.502,28 per maand voor Gespecialiseerd Verzorgende (FWG40) bij een 36-urige werkweek.
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 24-32 uren per week, in te vullen in alle diensten volgens rooster. Het aantal uren is bespreekbaar.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en pensioenopbouw.
  • Daarnaast hebben we gevarieerde en aantrekkelijke regelingen, zoals een fietsenplan en collectiviteitkortingen op het gebied van verzekeringen en vrijetijdsbesteding.
  • We bieden je volop ruimte voor ontwikkeling en schenken veel aandacht aan scholing en deskundigheidsbevordering.

Jouw kennis en vaardigheden
  • Je hebt een mbo-diploma Verzorgende, aanvullend GVP diplome is een pré.
  • Relevante werkervaring en actuele praktijkkennis.

Kom je bij ons werken, dan vragen wij je om een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG). De kosten hiervoor worden door ons vergoed.

Waar werk je
Mondriaan is onderdeel van Behandelcentrum de Hazelaar en is een psychogeriatrische verpleegafdeling gericht op tijdelijke zorg en behandeling.

Mondriaan1 is een afdeling waar bewoners met Dementie en zeer ernstig probleemgedrag verblijven. Mondriaan 1 is gericht op tijdelijke individuele behandeling (maximaal 3-8 maanden), het in kaart brengen van de problematiek om ervoor te zorgen dat het gedrag voor de cliënt en zijn omgeving hanteerbaar (verminderd, opgelost, geaccepteerd) wordt, waarna doorstroom naar een passende zorgsetting kan plaatsvinden.

Contractvoorwaarden
Vast dienstverband

Contact

Jacqueline van Berkel (senior verpleegkundige)
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Laverhof

Zorgondersteuner - PG Schijndel

Schijndel
16 - 20 uur