Medewerker dagbesteding en Individueel begeleider

Maak het verschil in iemands leven! Ben jij een gedreven en empathische professional met een passie voor het begeleiden van mensen? Ben je op zoek naar een uitdagende en betekenisvolle functie in de zorg? Dan is deze gecombineerde functie als medewerker dagbesteding en als individueel begeleider wellicht iets voor jou!

Over de functie:

Als medewerker dagbesteding organiseer en begeleid je activiteiten voor zelfstandig wonende senioren met een sterk beperkte sociale redzaamheid. Deze beperkingen kunnen voortkomen uit psychogeriatrische, somatische en/of sociaal-emotionele problemen. Jouw doel is om de psychische, fysieke en sociale functies van de senioren te verbeteren of te behouden. Hierdoor kunnen zij langer thuis blijven wonen en wordt de druk op hun mantelzorgers verlicht.

Als individueel begeleider ben jij het lichtpuntje in het leven van cliënten die door een bijzondere ziekte of stoornis moeite hebben om zich staande te houden in de samenleving. Samen met het extramurale individuele begeleidingsteam, de wijkverpleegkundige en de casemanager dementie stel je een begeleidingsplan op en voer je dit uit. Jij helpt hen om hun dag te structureren, stimuleert hun deelname aan de maatschappij en bevordert hun zelfredzaamheid. En niet te vergeten: je bent een rots in de branding voor hun mantelzorgers, die dankzij jouw steun de zorg beter aankunnen.

Wat vragen wij van jou?
  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde MBO, niveau 4, opleiding op het gebied van MMZ, Activiteitenbegeleiding, Maatschappelijke zorg of gelijkwaardig
  • Je staat stevig in je schoenen en kan snel schakelen
  • Je hebt empathie, geduld en een flexibele houding
  • Je bent creatief en je kunt goed activiteiten organiseren

Wat kunnen we voor jou betekenen?
  • Je stapt dit avontuur in voor de duur van in ieder geval 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een waardevolle afwisselende baan voor maximaal 27 uur per week verdeeld over twee functies. Ongeveer 7 uur in de functie medewerker dagbesteding bij De Lindentuin voor een salaris van maximaal € 3.502,58 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (voorlopige indeling FWG 40, CAO VVT)
  • Uren in overleg (maximaal 20 uur) als individueel begeleider voor een salaris van maximaal € 3.256,53 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (voorlopige indeling FWG 35, CAO VVT)
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT (o.a. bedrijfsfitness, fietsplan,
  • 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering)
  • Werkdagen en werktijden in overleg

En verder..

Door onze eigen keuken wordt er dagelijks kosteloos verse soep bereid voor al onze medewerkers. Wat ook zeker niet mag missen is onze jaarlijkse kerstborrel en Vughterstede themafeest tijdens de Dag van de Zorg. Dit themafeest staat garant voor een heerlijk feestelijke avond met collega’s.

Vughterstede in het kort

We zijn een woon- en zorgorganisatie voor ouderen. Om er ook in de toekomst voor ouderen te kunnen zijn, kijken we kritisch naar ons eigen handelen en dat van elkaar. We werken samen met de ouderen, hun naasten, vrijwilligers en onze medewerkers. We benutten ieders talenten en doen het echt samen. Zo heeft ieder een eigen rol, met de oudere aan het roer. Met als bestemming: een goed leven in een fijne omgeving!

Vughterstede is heel erg verbonden met de Vughtse gemeenschap. We hebben twee locaties: Huize Elisabeth en Woonzorgcentrum Theresia. Daarnaast verhuren we meer dan 200 seniorenwoningen rondom deze locaties. We zorgen voor mensen thuis en in onze huizen. We zetten ons met meer dan 400 collega’s en 300 vrijwilligers in voor onze ouderen.

Enthousiast geworden?

Wij komen graag met jou in gesprek! Stuur jouw CV / motivatiebrief naar ons toe via de button ‘solliciteren’.

Heb je eerst nog vragen?

Voor inhoudelijke vragen over de functies kun je terecht bij Melanie van der Plas, Manager Extramurale Zorg. Zij is zowel telefonisch als via whatsapp te bereiken op het telefoonnummer: 06-40610050

Een referentiecheck bij je laatste werkgever en het verkrijgen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maken onderdeel uit van ons selectieproces.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Anke Akerboom
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Vitalis WoonZorg Groep

Activiteitenbegeleider

Eindhoven
32 - 36 uur
Buro Lima

Begeleider Flex team

Heeswijk-Dinther
50 - Oproep / flex uur
GGz Breburg

Begeleider MBO - ART

Tilburg
24 - 36 uur