zoekt een

Verzorgende Mobiel Zorgteam (V240213)

Wie ben jij en wat ga je doen
Als verzorgende bij het Mobiel Zorgteam verleen je geplande en ongeplande verzorging en verpleging in dag- avond- en nachtdienst, zowel intra- als extramuraal. Het betreft hierbij het verlenen van zorg op lichamelijk en psychisch gebied, waarbij hoofdzakelijk sprake is van laag- en middencomplexe zorg. Je krijgt de mogelijkheid om uit te groeien tot gespecialiseerd Verzorgende waarbij meerdere complexe handelingen behoren.

Het Mobiel Zorg Team heeft in de keten een actieve rol waarin we meebewegen met de zorg die aan het veranderen is. Zo zijn we momenteel bezig met het project 'minder kwetsbare ouderen op de SEH' in samenwerking Vanuit het Mobiel Zorg Team is onze ambitie om hierin middels verpleegkundig adviesgesprek te beoordelen waar de juiste zorg op de juiste plek geboden kan worden.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Jan van de Ven (telnr: 06 83282953) of Monique van Gils (telnr: 06 83279016) (Senior verpleegkundige Mobiel Zorgteam) of kom langs voor een bak koffie.

Wat kun je van ons verwachten
  • Een uitdagende baan met volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen. Je komt in gezellig team werken waarin we van en met elkaar leren belangrijk vinden.
  • Een salaris volgens cao VVT FWG 40 (€ 2.695,33 - € 3.502,58) bij een 36-urige werkweek. Een aanloopperiodiek kan van toepassing zijn op het startsalaris.
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor 24 - 28 uren per week, in te vullen in alle voorkomende diensten volgens rooster. Bij gebleken geschiktheid vindt er na een jaar overschaling plaats naar FWG 45, de functie van Gespecialiseerd Verzorgende.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Jouw kennis en vaardigheden
  • Je hebt een mbo-diploma Verzorgende IG (niveau 3).
  • Je bent geschoold voor alle risicovolle en voorbehouden handelingen.
  • Je kunt de vele verschillende verpleeg- of zorgsituaties adequaat inschatten.
  • Als je nog niet bij De Wever werkt vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag. Uiteraard vergoeden wij de kosten.

Waar werk je
Het Mobiel Zorgteam bestaat uit gespecialiseerd verzorgenden en verpleegkundigen waarin ongeveer 24FTE werkzaam is. Het team richt zich op geplande en ongeplande dienstverlening aan thuiszorgcliënten en intramurale cliënten van de Wever. Als team verlenen we ook nog 24 uur per dag verpleegtechnische ondersteuning voor circa 22 andere thuiszorgorganisaties. Tevens heeft het Mobiel Zorgteam een 'eerste hulpfunctie' en beoordeeld cliënten waarvan de gezondheidssituatie plotseling verandert.
De speerpunten van het Mobiel Zorgteam zijn: hoogcomplexe zorg, palliatieve zorg en wondzorg.

Contractvoorwaarden
Onbepaalde tijd

Contact

Jan van de Ven (telnr: 06 83282953) of Monique van Gils (telnr: 06 83279016) (Senior verpleegkundig
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider - Mooiland Uitzicht, Doorwerth

Renkum
20 - 32 uur
S&L Zorg

Begeleider gehandicaptenzorg

Wouw
20 - 24 uur
Rivas Zorggroep

Medewerker Zorg en Welzijn VPT

Gorinchem
32 - 40 uur