zoekt een

Zorgassistent met doorgroeimogelijkheden

Kies je voor SWZ zorg, dan kies je voor een werkgever die jou de ruimte geeft. Ruimte zodat jij als professional de grenzen kunt verleggen. Grenzen van jezelf, je collega’s en die van cliënten. Wij ondersteunen mensen met niet- aangeboren hersenletsel (NAH) en (ernstige) meervoudige beperking (EMB). Dagelijks vertrouwen zij op jou, als begeleider. Zorg van mens tot mens, met hart en hoofd. 

 

 

Wat ga je als Zorg Assistent doen?
Als zorg assistent kun je o.a. denken aan het ontvangen en controleren van bestellingen. Waar nodig, ondersteun je onze cliënten bij het eten en drinken. Als zorg assistent zorg je ook dat de keuken netjes wordt achtergelaten. Verder verricht je andere huishoudelijke werkzaamheden zoals het ontbijt klaarzetten, bedden verschonen/opmaken en tafels opruimen zorg je dat de woongroep er verzorgd uitziet. Daarnaast kunnen onze cliënten vragen of je voor hun de was wilt doen. Verder is het mogelijk dat je onze cliënten gaat ondersteunen bij de basiszorg. Dit kunnen lichte ADL werkzaamheden of het ondersteunen van de persoonlijke verzorging bij onze cliënten zijn. Waar nodig assisteer je onze (persoonlijk) begeleiders bij hun werkzaamheden. Ook het wegbrengen van cliënten naar de dagbesteding kan tot je werkzaamheden behoren.

Mogelijkheden om door te groeien naar Helpende Plus
Je kunt in deze functie doorgroeien naar helpende plus. Bij SWZ zorg kijken we graag naar jouw competenties en vaardigheden die je tot nu toe hebt opgedaan. Vanuit daar kunnen we samen kijken naar welke dingen jij nog nodig hebt om jezelf te ontwikkelen naar helpende plus. Onze collega's van buitenbrink 2-4 en de afdeling leren en ontwikkelen gaan hierover graag met je in gesprek.

Hoe verleg je de grenzen?
Dat doe je samen met het team dat zelforganiserend is ingericht. De rolverdeling binnen het team bepalen jullie zelf. Je krijgt volop de kans om te groeien in jouw rol. We werken samen vanuit onze waarden: verbinding, vertrouwen en vakmanschap.

Wat krijg je bij SWZ?
Omdat we vertrouwen hebben in jouw vakmanschap krijg je als zorg assistent een jaarcontract binnen de cao gehandicaptenzorg FWG 15, uren in overleg. Dit zijn onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden:

 •         een bruto maandsalaris in FWG 15 tussen € 2.016,- en € 2.672,- o.b.v. 36 uur per week, exclusief onregelmatigheidstoeslag;
 •         8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van ruim 8% over je bruto jaarsalaris;
 •         deelname aan het Pensioenfonds Zorg en Welzijn; 
 •         tot 40% korting op aanschaf van bijvoorbeeld fietsen, fitness abonnement of tablet door een fiscale regeling;
 •         de mogelijkheid om te groeien door breed aanbod opleidingen en trainingen.

Wat vragen wij van jou?
Waar anderen tegen problemen oplopen, zie jij een kans om de grenzen te verleggen. Die creativiteit gebruik je om zoveel mogelijk tegemoet te komen aan de wereld van de cliënt. Ook heb je:

 •         een diploma op mbo-niveau 1 en affiniteit met zorg;
 •         affiniteit met cliënten met een ernstig meervoudige beperking (EMB);
 •         ervaring in de zorgsector is een voordeel;
 •         goede sociale vaardigheden;
   

Interesse?
Ben je er klaar voor om als begeleider NAH grenzen te verleggen van cliënten, je collega’s en die van jezelf? Wacht dan niet langer en verras ons met je sollicitatie!

Recente vacatures

GGZ Westelijk Noord-Brabant

helpende / zorgondersteuner voor de nacht

Halsteren
16 - 32 uur
Van Neynsel

Helpende flexpool

's-Hertogenbosch
In overleg
Joris Zorg

Helpende plus - Laageind

Oirschot
In overleg