zoekt een

Wakkere nachtdienst

Magnoliastraat 1a, the place to be. Een locatie waar werkplezier en woonplezier centraal staan. We zijn voor deze leuke locatie in Kaatsheuvel op zoek naar een echte nachtuil!

Met wie ga je werken?
De locatie Magnoliastraat is een mooi gelegen appartementencomplex in Kaatsheuvel met een grote diversiteit aan bewoners, waarin zowel somatische zorg als begeleiding centraal staat. Er wonen in totaal 29 bewoners, die jij ´s nachts ondersteunt waar nodig . De locatie richt zich op ouder wordende cliënten vanaf 45 jaar met lvb/mvb/evb niveau. Er is sprake van 24 uurs-zorg.

Je komt te werken in een team met een diversiteit aan kennis en ervaring, maar ook qua leeftijd heel divers. De combinatie tussen jongvolwassenen en volwassenen zorgt voor dynamiek en men houdt elkaar scherp.

Dit ben jij
Kunnen we de zorg voor onze cliënten in de nacht aan je toevertrouwen?

Als nachtwacht ben je gedurende de nacht van 22:30 tot 07:15 aanwezig en loop jij rond op onze woonlocatie de Magnoliastraat in Kaatsheuvel. In deze rondes maak je contact met cliënten die nog wakker zijn en nabijheid vragen. Er is een nachtzorgsysteem aanwezig als cliënten ondersteuning nodig hebben op hun appartement kunnen ze de nachtzorg inschakelen. De medewerkers van de nachtzorg nemen dan telefonisch contact met je op.

Wat wij verwachten van jou is dat je stressbestendig en nuchter van aard bent. Je vind het dus geen probleem om ´s nachts alleen op de woonvoorziening te zijn.

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Qua uren is in overleg veel mogelijk (minimaal 18 uur per week), de werktijden zijn van 22:30 tot 07:15.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar met intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden volgens de CAO gehandicaptenzorg. Dit betekent dat jouw salaris tussen de €2.016 en €2.672 op basis van een fulltime dienstverband, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Vakantie-uren en balans verlof uren waarbij de uren flexibel inzetbaar zijn.
  • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,83%.
  • Kies je voor Prisma als werkgever? Dan kun je na je proeftijd gebruikmaken van een regeling die fiscaal voordeel biedt, bijvoorbeeld bij de aanschaf van een (elektrische) fiets, een tablet of voor een sportabonnement.

Wat wij jou verder bieden
Prisma is een goede werkgever en dat betekent dat jij belangrijk bent. We bieden je een uitdagende werkplek waar ruimte is om initiatief te nemen en jezelf te ontdekken. Wij investeren in jouw ontwikkeling, dragen bij aan jouw vitaliteit en inzetbaarheid en ondersteunen je graag in je loopbaan. Er zijn verschillende scholingsmogelijkheden die bijdrage aan je kennis en handelen of aan je eigen ontwikkeling.

Magnoliastraat, the place tot be!

Dit verwachten wij van jou
Met passie en plezier vertaal jij Prisma's

visie in betekenisvolle zorg. Je denkt vanuit mogelijkheden in plaats van beperkingen en hecht waarde aan echt contact. Geduldig en empathisch help jij cliënten om zoveel mogelijk eigen keuzes te maken. Je staat stevig in jouw schoenen en kent jouw talenten en valkuilen. Samenwerken doe jij van nature en je bent niet bang feedback te geven of te ontvangen.

Relevante eisen
  • Je hebt minimaal een afgeronde/bijna afgeronde niveau 2 opleiding in de richting van zorg & welzijn.
  • Je hebt enige ervaring in de gehandicaptenzorg.
  • Je bent minimaal 2 nacht per week beschikbaar.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Ingrid van Gils via, 06-57898276.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Contact

Ingrid Ida Helena Gerdina van Gils
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider - Mooiland Uitzicht, Doorwerth

Renkum
20 - 32 uur
Rivas Zorggroep

Medewerker Zorg en Welzijn VPT

Gorinchem
32 - 40 uur
Stichting Land van Horne

Zorgcoördinator (Verzorgende / Verpleegkundige)

Budel
24 - 28 uur