Medewerker ondersteuning welzijn - afwashulp

Voor onze locatie Peppelrode zijn wij op zoek naar een flexibele en gedreven medewerker voor de spoelkeuken

Dit ga jij doen
Je wordt ingezet in de centrale keuken van Peppelrode waar je verantwoordelijk bent voor de afwas voor de gehele locatie en het schoonhouden van de algemene keukens. De afwas wordt in kratten aangeleverd en jij plaatst deze vervolgens in de machine. Na afloop van het programma controleer je of alles goed schoon is, zo niet dan zorg jij daar alsnog voor. Je plaatst de schone afwas weer in de kratten op het juiste karretje, welke door de afdelingen weer worden opgehaald. Waar nodig bied je ondersteuning aan de koks bij het bereiden, het portioneren en het transport van de maaltijden. Tevens houd je het HACCP bij (risico inventarisatiesysteem voor voedingsmiddelen). De diensten zijn van 11-16.30u, en vinden zowel doordeweeks als in de weekenden plaats.

Dit breng jij mee
  • Je vindt het fijn om iets in de keuken te doen
  • Je vindt de ouderenzorg een interessant werkveld
  • Je bent betrouwbaar en neemt graag initiatief

Dit bieden wij
  • Zekerheid

Je ontvangt een contract met zekerheid, een salaris in FWG 15 conform de CAO VVT (min. € 2.156,25 – max. € 2.616,15 op basis van een werkweek van 36 uur), plus vakantietoeslag van 8%, ORT, een eindejaarsuitkering van 8,33% (13e maand) en een goede pensioenregeling.
  • Ontwikkelmogelijkheden

We vinden jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling belangrijk. De Vitalis Academie heeft een ruim aanbod voor het volgen van gratis opleidingen en trainingen.
  • Innovatie

Succesvol innoveren doen we samen. Daarom word je actief betrokken bij het toetsen en onderzoeken van nieuwe oplossingen niet alleen in de zorg, maar ook voor jou als medewerker.
  • Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

We bieden gratis fruit op de werkvloer en mooie extra’s, zoals korting op je sportabonnement, producten, uitjes en een fietsplan.
  • Duurzaamheid

Je kiest voor een werkgever die duurzaamheid belangrijk vindt.

Dit is Vitalis
Vitalis is specialist in ouderenzorg in de regio en actief op het gebied van welzijn, zorg en wonen. Wij hebben 21 locaties in Eindhoven, 1 locatie in Geldrop en 1 in Heerlen, met een gevarieerd aanbod aan zorgconcepten en welzijn.

Meebewegen met de veranderingen in onze maatschappij en de zorg staat bij Vitalis centraal. Wij vinden het belangrijk dat mensen bij Vitalis gelukkig ouder worden. Samen kijken we wat daarvoor nodig is. We streven ernaar dat de ouderen die bij ons wonen of komen, dagelijks (kleine) momenten van geluk ervaren: een mooi gesprek, een lekker kopje koffie of een fijne wandeling.

Elke dag bijzonder maken. Dát is waar onze medewerkers samen met vrijwilligers, mantelzorgers, familie en het sociale netwerk van de ouderen hun uiterste best voor doen. Dit is wat ons gelukkig maakt. Werk dat ertoe doet. Onze hartslag.

Vitalis zet sterk in op innovatie en technologie. Daarnaast hebben we een breed aanbod aan activiteiten op het gebied van kunst en cultuur. Dit zorgt voor geluksmomenten én voor verbinding. Want je kunt er samen van genieten. Zo geven we vorm aan onze missie - de kunst van gelukkig ouder worden - én maken wij het verschil. Help je mee?

Solliciteer
Wil je werk doen dat je gelukkig maakt en past deze vacature bij jou? Klik dan op de sollicitatiebutton en stuur ons je cv en motivatie. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Roel Schillings, Recruiter, via werken@vitalisgroep.nl. Je mag ook bellen of een WhatsApp-bericht sturen naar 06-4056 5297. We kijken uit naar jouw reactie.

Contact

Roel Schillings
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

SOVAK

Consulent Facilitair

Terheijden
32 - 36 uur
tanteLouise

Medewerker Restaurant, Locatie Het Nieuwe ABG

Amsterdam
16 - 20 uur