zoekt een

Horecamedewerker | vakantiebaan | 0 - 28 uur

Ben jij op zoek naar een leuke, afwisselende vakantie baan in de horeca en flexibel beschikbaar in de maanden juli en augustus? Houd jij de weekenden graag vrij? Dan is dit de ideale baan voor jou!

Wat ga je doen?
Als allround horecamedewerker bij BrabantZorg ben jij inzetbaar in de bediening en in de keuken. De werkzaamheden zijn heel divers. Zo start je je dienst bijvoorbeeld met het helpen van je collega’s in de keuken die bezig zijn met het klaarmaken van de mise en place. Je neemt bestellingen op in het restaurant en serveert de maaltijd uit. Daarna is het tijd om af te ruimen en voor de afwas. Voordat je naar huis gaat zorg je samen met je collega's dat de keuken, het terras en het restaurant aan kant zijn. Je zet eventueel alvast wat klaar voor de volgende dag en dekt de tafels. Dit alles doe je binnen de muren van onze gemoedelijke en gezellige locatie in het centrum van Uden. Samen maken we iedere dag zo fijn mogelijk voor onze bewoners.

De diensten zijn overdag en door de week tussen 09:30 uur en 19:00 uur gedurende de maanden juli en augustus.

Wat bieden wij jou?
Sint Jan is een gemoedelijk huis midden in het centrum van Uden. Naast een leuke, afwisselende baan in een fijn team bieden wij jou;
  • Afhankelijk van jouw leeftijd, kennis en ervaring wordt jouw salaris bepaald. Als je 16 jaar bent is je salaris minimaal € 8,25 en maximaal € 10,- bruto per uur. Tussen 17 en 20 jaar is je salaris minimaal € 11,02 en maximaal € 13,38 bruto per uur. Ben je ouder dan 20 jaar dan is jouw salaris minimaal € 13,78 en maximaal € 16,72 bruto per uur. Volgens CAO VVT.

Wie ben jij?
Allereerst heb jij hart voor de zorg! Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt.

Daarnaast:
  • Ben je een aanpakker en kun je duidelijk communiceren;
  • Je gedurende deze periode flexibel inzetbaar. Diensten zijn door de week en tussen 09:30 uur en 19:00 uur.
  • Werk je graag samen, binnen een zelf organiserend team;
  • Ben je stressbestendig en flexibel in het schakelen tussen diverse taken;

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
  • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
  • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes:
  • Heb je vragen over het sollicitatieproces, dan kun je voor deze vacature bellen of appen met Marloe Hamers via 06-16135840.

Recente vacatures

BrabantZorg

Gastvrouw / Gastheer | 12 -15 uur

Uden
12 - 16 uur
Jeroen Bosch Ziekenhuis

Medewerker Voedingsservice 20 uur

's-Hertogenbosch
16 - 20 uur
Kempenhaeghe

Vrijwilliger Kempenhaeghe

Sterksel
In overleg