zoekt een

Afstudeerstage Bedrijfsvoering - AI - uren overleg - Archipel Eindhoven

Ben jij opzoek naar een leuke en uitdagende leerplek? Wil jij jouw kennis en vaardigheden inzetten om een onderzoek te doen naar het gebruik van AI binnen een VVT (Verpleging, Verzorging, Thuiszorg) organisatie? Dan ben je bij ons aan het goede adres!


Stage op de afdeling Bedrijfsvoering, bij Archipel betekent:

Tijdens jouw afstudeerstage bij Archipel Zorggroep krijg je de unieke kans om een onderzoek uit te voeren naar het gebruik van AI binnen onze organisatie. Je krijgt de mogelijkheid om jouw onderzoek af te stemmen op jouw persoonlijke interesses en ontwikkelingsdoelen. Je zult nauw samenwerken met verschillende stakeholders, waaronder zorgprofessionals, IT-specialisten en beleidsmakers, om een grondig inzicht te krijgen in de huidige stand van zaken en de potentie van AI-toepassingen in de VVT-sector. Wij bieden professionele begeleiding en ondersteuning van ervaren medewerkers binnen Archipel Zorggroep en een passende stagevergoeding.


Over Archipel Zorggroep:

Archipel Zorggroep is een vooraanstaande zorginstelling in de regio Eindhoven die zich richt op het bieden van hoogwaardige zorg aan ouderen. Met een focus op kwaliteit, innovatie en persoonlijke aandacht streven wij ernaar om onze cliënten de beste zorg en ondersteuning te bieden in een prettige en veilige omgeving.


Wij zien jouw passie in: 

  • Een enthousiaste en zelfstandige HBO student Bedrijfskunde of Technische Bedrijfskunde. 
  • Affiniteit met de zorgsector en interesse in technologische ontwikkelingen, met name op het gebied van AI. 
  • Goede analytische en communicatieve vaardigheden. 
  • Proactieve houding en vermogen om zelfstandig te werken. 

Interesse?

Ben jij klaar om jouw kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk en een waardevolle bijdrage te leveren aan de toekomst van de zorg? Solliciteer dan nu voor deze afstudeerstage bij Archipel Zorggroep. Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar Kim Verschuijten, kim.verschuijten@archipelzorggroep.nl. (Stagiaire afdeling M&O)

Contact

Team Werving & Selectie
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Libra Revalidatie & Audiologie

AIOS Revalidatiegeneeskunde

Eindhoven
36 - 40 uur
Valkenhof

Medewerker intern transport

Valkenswaard
20 - 24 uur