zoekt een

Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen

Is het werk als medewerker steriele medische hulpmiddelen jou als geen ander bekend? Ben jij de expert op het gebied van reiniging/desinfectie, controle en sterilisatie? Dan maken wij graag kennis met je!

Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen, dit ga je betekenen
Als Medewerker Steriele Medische Hulpmiddelen ben je een belangrijk onderdeel in de keten van patiëntenzorg. Jij zorgt ervoor dat artsen en verpleegkundigen elke dag kunnen werken met schone en steriele materialen. Naast het reinigen, desinfecteren en steriliseren van de instrumenten, houd jij je bezig met het controleren van de instrumenten en het signaleren en oplossen van (technische) defecten. Jouw taken zijn divers, boeiend én belangrijk. Door jouw inzet zijn de instrumenten weer veilig te gebruiken tijdens een volgende operatie. De Centrale Sterilisatie Afdeling (CSA) van het Bernhoven Ziekenhuis biedt jou een uitdagende baan voor 24-36 uur per week, zónder nachtdiensten en met (een) heel uitgebreid pakket aan aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, een prima salaris en een prettige werkomgeving.

Wat zet je in
Je bent enthousiast en je hebt een flexibele instelling. Je voelt je fit, aangezien je veel staand en lopend aan het werk bent. Uiteraard werk je accuraat en klantvriendelijk. Je bent hygiënisch, ordelijk en beschikt over technisch inzicht. Een dienstverlenende houding is voor jou vanzelfsprekend. In de relatie met onze interne en externe klanten is dit voor ons een belangrijke competentie. Het bijhouden van de ontwikkelingen in jouw vakgebied doe je met veel interesse en plezier. Daarnaast sta je jouw collega's bij wanneer dat nodig is en weet je de rust te bewaren. Doordat je een gezellige en loyale collega bent, pas je uitstekend in ons team.

Wat Bernhoven je biedt
Liefde voor mensen is wat ons drijft in Bernhoven. Dat betekent ook oprechte aandacht voor jou. We geven je alle ruimte en begeleiden je waar je ons nodig hebt. Daarbij dagen we je graag uit, om voortdurend te kijken of de zorg nóg beter kan. Maar ook, voor nu en de toekomst, om te leren en te groeien. In de samenwerking met professionals binnen en buiten onze muren ben jij een onmisbare schakel. Samen vormen we één groot team.

Wij zijn sterker met elkaar
Denk jij dat jij bij Bernhoven en Bernhoven bij jou past? Solliciteer dan via het online sollicitatieformulier. Wil je voordat je solliciteert nog iets over de functie weten? Neem dan contact op met John Kanselaar, teammanager CSA, op telefoonnummer 0413-401397. Een meeloop dag(deel) is onderdeel van je sollicitatieprocedure.

Recente vacatures

De MARQ

Adviseur inkoop & facilitair

Breda
16 - 24 uur
Prisma

Huishoudelijk medewerker

Oosterhout
16 - 20 uur
Pantein

Huismeester

Beugen
24 - 28 uur