zoekt een

Dermatoloog

Vind jij het belangrijk dat de patiënt in het middelpunt van onze aandacht staat? Geniet je daarbij van de diversiteit van alle facetten van het vak dermatologie? Dan maken we graag kennis met je!

Dermatoloog, dit ga je betekenen
De vakgroep dermatologie verzorgt met vier dermatologen de allround dermatologische zorg in de breedste zin van het vak. Je werkt nauw samen met andere specialisten, zoals met de vaatchirurg en plastisch chirurg. Aandacht voor de patiënt en een open sfeer kenmerkt onze vakgroep. Op deze manier krijgen patiënten de juiste zorg op maat.

Wat zet je in
Je bent een toegewijde allround dermatoloog die makkelijk communiceert met patiënten en collega's. Jouw energie werkt enthousiasmerend naar de collega's met wie je goed samenwerkt. Je pakt de zaken doelgericht aan en je hebt een open houding. Je vindt het leuk om een gevarieerd patiënten aanbod te zien en te behandelen.

Wat Bernhoven je biedt
Liefde voor mensen is wat ons drijft in Bernhoven. Dat betekent ook oprechte aandacht voor jou. We geven je alle ruimte en begeleiden je waar je ons nodig hebt. Daarbij dagen we je graag uit, om voortdurend te kijken of de zorg nóg beter kan. Maar ook, voor nu en de toekomst, om te leren en te groeien. In de samenwerking met professionals binnen en buiten onze muren ben jij een onmisbare schakel. Samen vormen we één groot team.

Wij zijn sterker met elkaar
Denk jij dat jij bij Bernhoven en Bernhoven bij jou past? Solliciteer dan voor maandag 17 juni 2024 via het online sollicitatieformulier. Wil je voordat je solliciteert nog iets over de functie weten? Neem dan contact op met Ronald Frank, dermatoloog en vakgroepleider Dermatologie, op telefoonnummer 0413-401416 of met Manon Zweers, dermatoloog, op telefoonnummer 0413-401418. Een aanstellingskeuring is onderdeel van de selectieprocedure.

Recente vacatures

Mijzo

Basisarts

Waalwijk
In overleg
Huisartsenpraktijk Prinsenbeek

Waarnemend huisarts of huisarts in dienst Huisartsenpraktijk ...

Prinsenbeek
In overleg