zoekt een

Functioneel applicatiebeheerder zorgapplicaties

De afdeling MICT is continu in ontwikkeling. Wil jij een bijdragen leveren aan de verdere professionalisering en standaardisering van de afdeling MICT? Dan maken we graag kennis met je!

Functioneel applicatiebeheerder zorgapplicaties, dit ga je betekenen
Samen met jouw directe collega’s hebben jullie de verantwoordelijkheid voor het beheren en inrichten van de zorg- en bedrijfsvoeringapplicaties. Jij adviseert eindgebruikers over de functionaliteit van de applicaties en verricht informatieanalyses, passend binnen de kaders van de architectuur, het informatiebeleidsplan en de geldende wet- en regelgeving. Hierdoor blijft de continuïteit en het gebruik gewaarborgd. Daarnaast ga je samen met andere collega’s participeren in het project waarin we een nieuw EPD gaan implementeren. Je zorgt ervoor dat de zorgverleners de applicatie goed kunnen gebruiken. Dit doe je door het schrijven van verschillende zorgprocessen en door het geven van workshops.

Wat zet je in
Jij bent de expert op het gebied van inrichten en beheer. Jij weet welke belangen er spelen om de gebruiker zo goed mogelijk te ondersteunen. Je hebt een klantgerichte houding, kan omgaan met diverse belangen en creëert het benodigde draagvlak. Bij de leverancier leg je snel de juiste contacten en draag je bij aan de communicatie tussen Bernhoven en de leverancier . Omdat je van nature een teamplayer bent, ben je een goede aanvulling op ons team. Je werkt graag samen in een open cultuur en je wilt hierin steeds verder leren.

Wat Bernhoven je biedt
Liefde voor mensen is wat ons drijft in Bernhoven. Dat betekent ook oprechte aandacht voor jou. We geven je alle ruimte en begeleiden je waar je ons nodig hebt. Daarbij dagen we je graag uit, om voortdurend te kijken of de zorg nóg beter kan. Maar ook, voor nu en de toekomst, om te leren en te groeien. In de samenwerking met professionals binnen en buiten onze muren ben jij een onmisbare schakel. Samen vormen we één groot team.

Wij zijn sterker met elkaar
Denk jij dat jij bij Bernhoven en Bernhoven bij jou past? Solliciteer dan voor maandag 1 juli 2024 via het online sollicitatieformulier. We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op. Wil je voordat je solliciteert nog iets over de functie weten? Neem dan contact op met Peter van Stratum, teammanager functioneel beheer MICT, op telefoonnummer 0413-403912 of 06-14116110. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Recente vacatures

Stichting PSW

Beheerder telefonie en zorgdomotica

Herten
32 - 36 uur
Máxima MC

Functioneel Beheerder EPD (onbepaalde tijd)

Veldhoven
32 - 36 uur
Pantein

Netwerkbeheerder

Beugen
32 - 36 uur