zoekt een

Kinderverpleegkundige in opleiding

Zet jij je graag in voor de best passende zorg voor onze allerkleinste patiënten? Ben jij net als wij gedreven om persoonlijke zorg te bieden en bij te dragen aan de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied? Lees dan snel verder!

Kinderverpleegkundige in opleiding, dit ga je betekenen
Als kinderverpleegkundige in opleiding zet jij je in voor de best passende zorg voor je patiëntjes. Je verleent professionele en warme zorg aan kinderen en begeleidt en ondersteunt de ouders/verzorgers. Verder verricht je alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden in een ijverig team, waar volop aandacht is voor coaching en begeleiding. Je bent gemotiveerd om de zorg continue te verbeteren en bij te dragen aan de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Jij levert een positieve bijdrage aan ons team dat volop in ontwikkeling is.

Wat zet je in
Jij gaat voor de best passende zorg en zet de allerkleinste patiënten en hun naasten hierin centraal. Door jouw gedrevenheid, bevlogenheid en mensgerichtheid ben jij een échte aanvulling op het team. Je bent creatief en vindingrijk in onvoorziene situaties. Goede communicatieve- en sociale vaardigheden en doorzettingsvermogen zijn voor jou vanzelfsprekend. Met jouw stressbestendigheid weet jij de rust bij iedereen te bewaren.

Wat Bernhoven je biedt
Liefde voor mensen is wat ons drijft in Bernhoven. Dat betekent ook oprechte aandacht voor jou. We geven je alle ruimte en begeleiden je waar je ons nodig hebt. Daarbij dagen we je graag uit, om voortdurend te kijken of de zorg nóg beter kan. Maar ook, voor nu en de toekomst, om te leren en te groeien. In de samenwerking met professionals binnen en buiten onze muren ben jij een onmisbare schakel. Samen vormen we één groot team.

Wij zijn sterker met elkaar
Denk jij dat jij bij Bernhoven en Bernhoven bij jou past? Solliciteer dan voor maandag 17 juni 2024 via het online sollicitatieformulier. Wil je voordat je solliciteert nog iets over de functie weten? Neem dan contact op met Marike Harms, teammanager, op telefoonnummer 0413-403451. De eerste sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week van 1 juli 2024. Een assessment maakt deel uit van de procedure. Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgebracht. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang in de selectieprocedure.

Recente vacatures

SOVAK

Begeleider nachtzorg

Terheijden
In overleg
Maaswaarden ouderenzorg

Verpleegkundige in de wijk

Wijk en Aalburg
In overleg