zoekt een

Verzorgende IG nachtdiensten | Tijdelijk verblijf

Heb jij een warm hart voor cliënten, vind je het fijn om voornamelijk nachten te werken en geeft het snel schakelen tussen verschillende cliëntengroepen jou energie? Dan ben jij de verzorgende IG die wij zoeken!

Wie ben jij? 
Een enthousiaste collega met passie voor zijn/haar vak, die kansen ziet in de vernieuwing en verandering omtrent het leveren van zorg en welzijn. Tijdelijk Verblijf is een afdeling (binnen Het Anbarg) waar cliënten met een ELV, logeer, WMO-indicatie of WLZ wachtenden i.v.m. een overbruggingsvraag kort verblijven. Een zeer diverse doelgroep waardoor het werken zo afwisselend en uitdagend blijft. Op onze afdeling zijn wij op zoek naar een verzorgende IG die zijn/haar kennis en kunde wil inzetten om zorg en welzijn te bieden aan deze cliënten. Als verzorgende draai je je hand niet om voor veranderingen en bekijk je alles vanuit diverse mogelijkheden.

Wat verwachten wij van je?

 • Een diploma verzorgende IG niveau 3;
 • Je kunt zelfstandig werken, maar bent altijd op zoek naar verbinding en samenwerking;
 • Je wilt continu je vak verbeteren en kijkt kritisch naar je eigen professionaliteit;
 • Je communiceert respectvol naar cliënten, hun naasten en uiteraard je collega’s;
 • Flexibiliteit, collegialiteit en inspelen op een wisselende bedbezetting, dus tijdens een lagere bedbezetting bereid zijn een dienst op een andere woonlaag te werken;
 • We kunnen je vragen om referenties zodra we verder gaan in het sollicitatieproces. Daarnaast voeren we een antecedentenonderzoek uit bij indiensttreding en kun je een VOG overhandigen.

Wat bieden wij?
Arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VVT. De functie is ingedeeld in schaal 35 met een salaris tussen € 2.399,- en € 3.256,- op basis van 36 uur, exacte inschaling afhankelijk van kennis en ervaring. Daar komt bij:

 • Een 13e maand;
 • Vakantiegeld 8%;
 • 30 vakantiedagen o.b.v. 36u;
 • Mobiele telefoon (zowel werk- als privégebruik);
 • Collectieve ziektekostenverzekering en pensioenregeling.

Wie zijn wij?
Avoord is een lokale ouderenzorgorganisatie in Etten-Leur, Rijsbergen en Zundert (tussen Breda en Roosendaal). Daar bieden we een breed palet aan zorg; in de wijk en op onze locaties. Werken bij Avoord is werken bij een inspirerende zorgorganisatie die vooruitkijkt. We kennen een informele werksfeer met bevlogen collega’s die te omschrijven zijn als warm en betrokken. Het Tijdelijk Verblijf is een afdeling waar cliënten verblijven om te herstellen van een ziekenhuisopname, ter observatie of screening, of ter overbrugging naar een woongroep.

Word jij onze nieuwe collega?
Zie jij jezelf al bij ons werken, dan komen we graag met je in contact!
Solliciteer direct via de knop “solliciteer direct”. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Bianca, Leonard of Gabrielle van ons team recruitment via 076 - 532 5070 of via recruitment@avoord.nl

Recente vacatures

S&L Zorg

Begeleider gehandicaptenzorg

Wouw
20 - 24 uur
Vitalis WoonZorg Groep

Contactverzorgende - PG

Eindhoven
12 - 32 uur
Stichting Land van Horne

Zorgondersteuner (in opleiding)

Someren
16 - 20 uur