zoekt een

Verpleegkundige ambulant nachtteam

Persoonlijk contact is voor jou belangrijk! In deze dynamische functie voel je je verbonden met jouw cliënten en hun naasten. Je bent er voor de noodzakelijke zorg en voorlichting, maar maakt het verschil als het gaat om persoonlijke begeleiding. Elke cliënt is voor jou uniek en kan rekenen op jouw aandacht. Jij functioneert het beste wanneer anderen slapen, daarom is dit de baan voor jou!

Wat ga je doen?
Als nachtverpleegkundige binnen ons ambulant nachtteam bied je persoonlijke en verpleegkundige zorg bij de cliënt thuis. Het werk is uitdagend; geen nacht is hetzelfde en er wordt regelmatig een beroep gedaan op jouw improvisatievermogen. Vanuit de standplaatsen Alblasserdam, Gorinchem, Nieuwpoort en Lexmond ben je veel onderweg en ontmoet verschillende cliënten tijdens je dienst. Tijdens de nachtdiensten werk je samen met drie andere nachtverpleegkundigen en daarnaast werk je hierbij ook nauw samen met huisartsenposten en de spoedeisende hulp. Jouw frisse blik en ideeën worden gewaardeerd, je krijgt van ons veel eigen regelruimte. Daarnaast kun je altijd bouwen op leuke, ervaren en kundige collega`s.
 • Je geeft samen met cliënten en hun naasten de zorg vorm.
 • Je voert verpleegtechnische handelingen uit.
 • Je regelt aanvullende zorg of ondersteuning als dat nodig is.
 • Je rapporteert over de voortgang aan je cliënten.

Bij Rivas Wijkverpleging vinden het belangrijk dat jij het werk doet waarvoor je bent opgeleid en aangenomen. Dit vertaalt zich in het verlenen van passende zorg aan onze cliënten, zonder onnodige administratieve handelingen. We ondersteunen je hierbij met de juiste (digitale) middelen. Je neemt de verantwoordelijkheid die past bij jouw rol en wij bieden jou de kans om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied tot (regie)wijkverpleegkundige of om je te specialiseren in bepaalde aandachtsgebieden. Denk hierbij aan palliatieve zorg, oncologische zorg of valpreventie. Onze Rivas Academie kan je bij je persoonlijke ontwikkelingswensen ondersteunen.

Waar ga je werken?
Rivas Wijkverpleging verleent jaarlijks aan ruim 7.000 cliënten zorg aan huis. Zij beoordelen onze zorg met een 9! Ons aanbod loopt uiteen van basiszorg tot gespecialiseerde (wond)zorg en beeldzorg. Meer dan 1.100 betrokken collega’s zetten zich dagelijks in voor mensgerichte zorg bij mensen thuis. Wij werken volgens de Planetree filosofie, wat staat voor zorg zoals je je dierbaren gunt. Wij verlenen deze zorg in een groot werkgebied, met onze thuisstad Gorinchem als centraal middelpunt. Past de dynamiek van de stad bij je of voel je je helemaal thuis in de polder en ben je benieuwd waar wij allemaal actief zijn? Kijk even op onze website naar ons werkgebied.

Onze wijkteams worden aangestuurd door een duo bestaande uit een teammanager, die zich richt op de bedrijfsvoering, en een regiewijkverpleegkundige, die zich richt op de kwaliteit van zorg. Voor jou als medewerker betekent dit dat je vakinhoudelijk een leidinggevende hebt om mee te sparren, maar dat je er ook op kunt rekenen dat alle regelzaken goed op orde zijn. Jouw zeggenschap als zorgprofessional is belangrijk.

Wie ben jij?
Als nachtverpleegkundige Ambulant team ben je het vertrouwde gezicht van Rivas Wijkverpleging voor onze cliënten en contactpersoon voor de partners (huisartsen, apothekers en sociaal domein) in jouw werkgebied. Je bent een zelfstandige verpleegkundige en vervult een ondersteunende en adviserende rol richting je collega's in de wijk.
 • Je bent minimaal in het bezit van een diploma Verpleegkundige op Mbo 4-niveau.
 • Je bent Hepatitis B gevaccineerd (of bent bereid hiertoe) en je hebt een BIG registratie.
 • Je hebt een rijbewijs en een auto.

Wat bieden wij?
Wij vertrouwen erop dat jij goed bent in wat je doet. Je krijgt dit er van ons voor terug:
 • Je verdient een salaris tussen € 2949,59 en € 3575,63 conform FWG 45 volgens de cao VVT. De salarisinschaling is afhankelijk van je opleiding en werkervaring..
 • Je krijgt 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%. Kies zelf of je je vakantiegeld en/of eindejaarsuitkering per maand of per jaar ontvangt.
 • Je tekent een vast contract voor het aantal uur wat je afspreekt met de leidinggevende.
 • Je kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, zoals reiskosten en verlofdagen maar ook een automatische pensioenopbouw en collectieve aanvullende zorgverzekering.
 • Je kiest zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden (MKA-regeling Zorg) en je profiteert van Rivas Benefits at work.

Heb je interesse?
Voor informatie over deze functie neem je contact op met Monique Horden op 06 10 97 46 99. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Bel de recruiter op 06 30 55 70 46.

Contact

Thomas A-Loi de Vos
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures

Zorggroep Elan

Praktijkondersteuner Somatiek

ASTEN
16 - 20 uur
Park Zuiderhout

Verpleegkundige - FLEX!

Teteringen
0 - 32 uur
Glorieuxpark

Verpleegkundige Nachtdienst - Glorieux

Eindhoven
In overleg