zoekt een

Verzorgende IG @ Berkel-Enschot

Bouw jij met Dominique en de collega’s mee aan een (nog) betere versie van Torentjeshoef? Zij maakt graag kennis met je!

Informatie
Bij ’t Heem bieden we zorg aan ouderen die de Brabantse dorpsmentaliteit gewend zijn. Daarom vinden wij het belangrijk om hen ook op een zelfde manier wonen, (thuis)zorg en welzijn te bieden zodat ze zich écht thuis voelen. Je ziet dit terug in onder meer de kleinschaligheid van onze organisatie, de betrokkenheid en hartelijkheid van medewerkers, de korte lijnen tussen teamleiders en medewerkers en de omgang met cliënten. Je vindt onze zorglocaties in de dorpen Udenhout, Berkel-Enschot, Haaren en Helvoirt.

Torentjeshoef
Torentjeshoef is een van de 4 locaties van ’t Heem en is gevestigd in het dorp Berkel-Enschot. Het huis kenmerkt zich doordat je bij binnenkomst het gevoel krijgt dat je even terug in de tijd gaat; geen lange witte ziekenhuisgangen maar een warme omgeving. Een omgeving waar jij gezien wordt en waarin we iedere dag ons best doen om jou, je collega’s en de cliënten écht thuis te laten voelen. In Torentjeshoef wonen nu zo’n 35 cliënten met ZZP 4, 5 en 6 (zonder behandeling) met een somatische aandoening maar ook alzheimer, CVA, Parkinson en gedragsproblemen komen voor. Hiernaast is er ook plaats voor tijdelijk verblijf.

Halverwege 2022 zijn wij met veel passie en plezier gestart bij Torentjeshoef om een stabiel, goed samenwerkend en enthousiast vast team op te bouwen. Om die lijn verder door te zetten kunnen wij jouw hulp goed gebruiken! Niet alleen in het meewerken, ook juist in het meedenken in wat beter zou kunnen en hoe we jou en je collega’s nog meer werkplezier kunnen bieden. Bouw jij met je collega’s mee aan een (nog) betere versie van Torentjeshoef? Wij maken graag kennis met je!

Jij bent:
Een warme persoonlijkheid die bij de warme sfeer en omgeving van Torentjeshoef past. Iemand die positief in het leven staat en goed signalen oppikt uit zijn/haar omgeving en deze durft terug te koppelen. Daarnaast ben je in het bezit van je diploma Verzorgende (IG) niveau 3. En, eventuele upgrades of bijscholingen regelen we graag voor je. Ben je in het bezit van een diploma Helpende (plus) of Verpleegkundige? Laat dan ook graag van je horen. Bouwen doen we namelijk met alle niveaus samen!

Jij ontvangt van ons:
Natuurlijk een fijn salaris op basis van de CAO VVT (voor Verzorgende IG is dat schaal 35), en daarnaast:
  • Waardering voor je werk!;
  • Je gewenste contracturen (0 – 36 uur p/w);
  • Meer zeggenschap over je rooster d.m.v. zelfroosteren;
  • Alle ruimte om mee te denken in verbetering en in werkplezier;
  • (bij)Scholingsmogelijkheden;
  • Elke dag vers fruit op locatie;
  • Ieder jaar een uitje met alle collega’s van ‘t Heem;
  • Vakantietoeslag, een mooie eindejaarsuitkering én een goede pensioenregeling.

Meer weten?
Heb je nog vragen over deze vacature, bel dan gerust met teamleider Dominique Monod de Froideville, via telefoonnummer: 06-831 683 59.

Op de koffie!
Zoals dat past in Brabant nodigen we graag uit op de koffie zodat we elkaar in een relaxte setting wat beter kunnen leren kennen. Wij vertellen je alles wat je wil weten en hopelijk geef jij ons een kijkje in wie je bent. Wil je een keertje meelopen? Dan gaan we dat voor je regelen!

Solliciteer nu via onderstaande knop!

Meer informatie over de vacature?
Neem contact op met Dominique Monod de Froideville, via telefoonnummer 06-831 683 59.

Contact

Dominique Monod de Froideville
Vragen over deze vacature of functie? Aarzel niet om ze aan mij te stellen.

Recente vacatures