zoekt een

Horecamedewerker | Uren in overleg

Werk je graag in de horeca én met ouderen? Ben je 16 tot 18 uur per week beschikbaar? Solliciteer dan snel en laat in een paar zinnen weten waarom jij geschikt bent voor deze baan!

Wat ga je doen?

Als horecamedewerker op locatie De Wellen in Oss werk je in restaurant Seasons. Dit restaurant is een grote en moderne ruimte waar niet alleen gegeten wordt maar waar ook activiteiten en optredens plaatsvinden. Bezoekers eten er een taartje bij de koffie of genieten van de zon op het terras. Ook medewerkers maken graag gebruik van de lunch- en vergadermogelijkheden.

Het horecateam bestaat uit ongeveer 10 medewerkers, waaronder koks, afwasmedewerkers en medewerkers van de bediening. Het is een zelfsturend team, dat onder leiding van een teammanager samen zorgt voor het rooster en de planning.

Of je nu de koffie, de lunch of de avondmaaltijd verzorgt: jij weet een fijne sfeer te creëren in restaurant Seasons in De Wellen. Je doet de voorbereidingen met je collega's, dekt tafels in en serveert maaltijden uit. De wens van je gasten is van groot belang. Ze kunnen kiezen uit twee menu's per dag, maar ook van de kaart gerechten bestellen. Ook zorg je voor heerlijke broodjes en maak je een frietje met een snack klaar voor een gast.

Je werktijden zijn van 10.00 uur tot 19.00 uur van maandag tot en met zondag. Je ruimt tafels af en zet koffie en thee klaar voor een vergadering. Het bedienen van een kassa is voor jou niet nieuw. Tijdens je werk heb je te maken met allerlei soorten mensen. Dat maakt je werk leuk en afwisselend. Het rooster stem je samen met het team af waarbij je 1 vaste vrije dag kan opgeven.

Binnen de Wellen hebben we een ook logistieke dienst waarbij je ingezet gaat worden. In deze dienst breng je wasgoed naar de afdelingen, beheer je de voorraad van het magazijn en doe je bestellingen.
De werktijden voor deze diensten zijn tussen 08:00 uur en 13:00 uur.

Let op: dit betreft geen vakantiebaan maar een volledige functie waarvoor we graag iemand zoeken die zich voor langere tijd aan het team kan binden.

Kortom: als horecamedewerker binnen de Wellen is geen dag hetzelfde en vliegt de dag voorbij!

Wil je nog meer over de Wellen weten? Zij hebben een Facebookpagina welke zij zelf beheren. Neem er eens een kijkje!

Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Hierdoor zijn er ruime ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Onze afdeling Academie helpt je graag om jouw ontwikkelpad uit te stippelen. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus. Wij waarderen creativiteit en eigen initiatief en stimuleren positieve feedback en zelfreflectie. Bij ons kun je werkelijk het verschil maken!

Daarnaast bieden we jou:
 • Een fijne werkplek bij jouw in de buurt en binnen een team dat bij jou past en waar jij je thuis voelt;
 • Uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Flexibiliteit in het invullen van je werktijden, door zelf roostering;
 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);
 • Een uitgebreide keuze aan trainingen en opleidingen in de BrabantZorg Academie om jezelf te blijven ontwikkelen;
 • Een salaris van minimaal € 13,78 en maximaal € 16,72 bruto per uur volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;
 • En last but not least: fijne collega’s!

Wie ben jij?
Allereerst heb jij hart voor de medemens! Jij hebt ervaring in de horeca en vindt het leuk om met ouderen te werken.
Van nature ben je warm en hartelijk en een collega waarmee we kunnen lachen. Je werkt graag in een omgeving waar je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid krijgt.

Daarnaast:
 • Ben je open en eerlijk persoon;
 • Heb je een verzorgd uiterlijk, ben je vriendelijk en goed in de omgang met mensen;
 • Heb je affiniteit met mensen met ouderen;
 • Werk je gemakkelijk samen, met collega´s en vrijwilligers;
 • Ben je flexibel inzetbaar, wanneer je een collega moet vervangen bijvoorbeeld;
 • Kun je goed de rust bewaren tijdens het spitsuur.

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes (hier kan je geen sollicitatie achterlaten maar informatie opvragen);
 • Wil je liever eerst even bellen met één van onze recruiters, dan kun je voor deze vacature bellen of appen met Merel Breumelhof (Recruiter) via 06 16 16 21 77. Of voor inhoudelijke vragen met teammanager Monique Klerkx via 06 53 24 84 80.

De selectie zal plaatsvinden op 6 juni. De gesprekken vinden plaats op 10 en 13 juni.
#LI-MB1

Recente vacatures

Laverhof

Flexibele gastvrouw/heer

Uden
16 - 20 uur
BrabantZorg

Gastvrouw/heer met zorgtaken | 28 uur

's-Hertogenbosch
24 - 28 uur