Gezocht: vrijwilliger voor vervoer jongeren in de omgeving Mierlo/Helmond

Ben je iemand die graag autorijdt en vind je het leuk om onderweg een praatje met onze jongeren aan te knopen? Vind je veilig en netjes rijden de normaalste zaak van de wereld en vind je het fijn iets voor een ander te doen? Dan zoekt Combinatie Jeugdzorg jou! 

Combinatie Jeugdzorg heeft regelmatig chauffeurs nodig om kinderen en jongeren te begeleiden naar sportverenigingen, afspraken, dagbesteding, kortom voor alles wat 'buitenshuis' plaatsvindt. Als chauffeur ben je flexibel inzetbaar en draag je zorg voor een veilige en prettige sfeer in de auto. Op dit moment zoeken wij een nieuwe vrijwilliger voor de omgeving Mierlo/Helmond. Je kunt eventueel gebruik maken van een auto die op onze locatie in Mierlo aanwezig is.

 

Wat vragen wij van jou…

Je hebt affiniteit met kinderen en jongeren;
Je bent geduldig en hebt een positieve uitstraling;
Je bent in bezit van rijbewijs B;
Je hebt een inzittendenverzekering als je met je eigen auto rijdt;
Je hebt enige jaren rijervaring;
Je kunt een verklaring omtrent gedrag (VOG) overleggen.

 

Onze inbreng…

Niet alleen wij maar ook onze cliënten zijn ontzettend blij met hulp van vrijwilligers. Jouw inzet is voor ons van grote waarde. Wij zorgen er dan ook voor dat je goed wordt begeleid en dat je je vrijwilligerswerk goed kunt uitoefenen in een leuke en prettige sfeer. Er is aandacht voor jou, je vragen en je wensen. Na wederzijdse overeenstemming ontvang je een vrijwilligersovereenkomst en een maandelijkse vrijwilligersvergoeding.

 


Interesse?

Kan jij ons hierbij helpen of ken jij iemand in je omgeving die hierin geïnteresseerd is? Dan komen wij graag met je in contact. Solliciteer via onderstaande button. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met Tamara Podda op nummer 040-7022229.

Recente vacatures

Libra Revalidatie & Audiologie

AIOS Revalidatiegeneeskunde

Eindhoven
36 - 40 uur
Valkenhof

Medewerker intern transport

Valkenswaard
20 - 24 uur