zoekt een

Vakantie-/bijbaan Thuisondersteuner regio Oss | Bijbaan in de zorg | Uren in overleg

Samen met de client een rondje wandelen, gezellig samen een boodschap doen of een spelletje spelen. Jij draagt bij aan een betekenisvolle dag!

Wat ga je doen?
Een vakantiebaan als Thuisondersteuner in de regio Oss bij BrabantZorg is leuk, afwisselend en betekenisvol. Je gaat met je fiets op huisbezoek bij cliënten thuis. Jij gaat het voor de cliënten elke dag zo fijn mogelijk maken.

de mogelijkheid bestaat om deze functie ook als bijbaan in te vullen.

Zo speel je met de cliënt een spelletje, geniet je samen buiten van het mooie weer en kletsen jullie over van alles en nog wat. Daarbij is het uiteraard voor de cliënt fijn dat jij ook huishoudelijke taken op je neemt. Je stofzuigt het huis een keer en doet de kastjes en tafel af met een vochtig doekje. Sommige cliënten hebben moeite om zichzelf aan te kleden. Ook hierbij ondersteun jij. De werktijden zijn doordeweeks tussen 7.00 uur en 20.00 uur en op zaterdag tussen 8.00 uur en 12.00 uur. Jouw exacte werktijden en dagen worden in overleg afgesproken.

De doelgroep is heel wisselend: van somatische cliënten tot cliënten met vergevorderde dementie. Dit brengt ook lastige situaties met zich mee zoals het tegenkomen van vervuiling van een client of cliënten die niet zo goed weten wat de omgangsnormen zijn. Het is dan ook belangrijk dat je heel stevig in je schoenen staat en weet om te gaan met dit soort situaties daar je in de thuissituatie alleen bent en dus op jezelf aangewezen. Collega's zijn telefonisch te bereiken maar niet binnen enkele minuten beschikbaar.

Wat bieden wij jou?
BrabantZorg is groot en kent diverse zorgsoorten. Omdat wij veel locaties hebben, is er altijd wel één bij jou in de buurt. Zo heb jij een minimale reistijd en meer tijd voor andere activiteiten naast je werk. Onze cultuur kenmerkt zich als warm, behulpzaam en ambitieus.

Daarnaast bieden we jou:
 • Vakantiewerk tussen 1 juni en 30 augustus, deze functie aanhouden als bijbaan voor enkele uren is mogelijk;
 • Werken binnen een team dat bij jouw past en waar jij je thuis voelt;
 • Werken bij jou in de buurt;
 • Een goede pensioenregeling, 8% vakantiegeld, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (dat is een volledige dertiende maand);
 • Een salaris van minimaal € 13,78 en maximaal € 16,72 bruto per uur op basis van een 36-urige werkweek volgens cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg;

Wie ben jij?
Je bent minimaal 18 jaar. Je wil graag vakantiewerk doen in de ouderenzorg en hebt mogelijk interesse om een zorgopleiding te gaan volgen.
Daarnaast;
 • Je bent tussen 1 juni en 30 augustus (gedeeltelijk) beschikbaar;
 • Je kan goed zelfstandig werken en je werkt ook graag samen in een fijn team;
 • Je kijkt ernaar uit om een vakantiebaan te hebben in de ouderenzorg;
 • Je wil een kosteloze cursus volgen die gericht is op de 'alledaagse levensbehoeften';
 • Je hebt beschikking tot minimaal een fiets. Een half uurtje fietsen van de ene client naar de andere client behoort tot de mogelijkheden.

Wil jij zien wat werken in de thuiszorg betekent? Onze collega's hebben en super leuk filmpje gemaakt! Bekijk hem hier!

Hebben wij jouw interesse kunnen wekken?
Dan maken we graag kennis met je. Dat kan op verschillende manieren, welke past bij jou?
 • Via de sollicitatiebutton op deze vacaturepagina;
 • Of we ontmoeten je graag op één van onze vragenuurtjes;
 • Wil je liever eerst even bellen, dan kun je voor deze vacature contact opnemen met Merel Breumelhof (regio recruiter Oss) via 0616162177 of met Esther Hubers (Teammanager) via 0682680329.

Recente vacatures

Philadelphia Zorg Brabant

Begeleider - Mooiland Uitzicht, Doorwerth

Renkum
20 - 32 uur
S&L Zorg

Begeleider gehandicaptenzorg

Wouw
20 - 24 uur
Rivas Zorggroep

Medewerker Zorg en Welzijn VPT

Gorinchem
32 - 40 uur